Mudahnya buat duit dengan Shaklee

Setelah hampir 2 tahun berkecimpung dalam bisnes Shaklee, inilah kali pertama rasanya saya nak share kat blog pengalaman saya berShaklee. 🙂
Itu pun sebab ramai yang berminat ingin mengetahuinya. Alhamdulillah.

Buat duit dengan Shaklee
Buat duit dengan Shaklee

Mudah ke buat duit dengan Shaklee ni? MUDAH dalam kategori tersendiri. Jom saya terangkan satu persatu.


1. CARA YANG TERBUKTI BERKESAN UNTUK BERJAYA
Mudahnya bukan kerana mudah untuk dapatkan duit seperti skim cepat kaya. Tapi mudahnya kerana kita ada cara yang sudah tersedia. Jalan yang sudah terang, jalan yang telah dilalui oleh master2 Shaklee yang telah berjaya. Mereka kini menikmati pendapatan pasif setiap bulan hasil dari penat lelah selama 1-3 tahun mengerjakan Shaklee. Mak (upline) saya sendiri berjaya menyandang Masters semasa beliau masih bekerja. Iaitu dengan kata lain beliau mengerjakan Shaklee secara part time.

2. ORDER SECARA ONLINE-TAK PERLU RISAU TIADA KEMUDAHAN KENDERAAN, TIADA MASA UNTUK PERGI POS SENDIRI
Shaklee ni semuanya online. Nak order barang untuk kita sendiri ke, untuk customer ke, semuanya online. Kita tak perlu risau tiada kemudahan kenderaan mahupun tiada masa untuk pergi ke pejabat pos. Kita boleh terus order dari Shaklee dan Shaklee yang menghantarnya terus ke pintu rumah/pejabat customer kita. Kan mudah tu?

3. BELAJAR SECARA ONLINE
Kelas atau training disediakan secara online menggunakan medium facebook, email dan juga webinar. Webinar ni meeting secara online. Jadi anda tak perlu risau jika anda berjauhan dengan saya. Bila2 masa kita boleh berdiskusi tentang produk, tentang marketing atau apa saja. Anda hanya berada di rumah bersama anak2 dan suami serta keluarga tanpa perlu meninggalkan mereka pun anda masih boleh mendapatkan ilmu secara terus. Tak perlu risau nak kena keluar malam2 atau meninggalkan keluarga. Saya sebagai ibu dan ister, itulah yang saya nak. Itulah yang paling selesa buat saya. Alhamdulillah. Kita ada juga kelas2 atau seminar secara offline untuk mereka yang berminat. Dan anda juga boleh angkut keluarga bersama2 menyertai program offline kami kerana kami sentiasa MESRA KELUARGA. 🙂

Di bawah ni adalah salah satu kelas offline yang saya join. Boleh bawa anak, suami dan ahli keluarga. 🙂

Bersama2 rakan Shaklee
Bersama2 rakan Shaklee

Kelas offline boleh bawak suami dan anak2
Kelas offline boleh bawak suami dan anak2
Kelas offline Shaklee
Kelas offline Shaklee

Ok, saya share 3 jelah dulu ye. Nanti kita sambung lagi lain kali. 🙂

Nak tau kelebihan jadi ahli? Klik link di bawah ni ya.

Kelebihan dan faedah jadi ahli Shaklee

Untuk yang berminat nak join ahli, boleh register kat sini.

Untuk yang nak tahu betapa bestnya join Shaklee, boleh baca kat sini.

Bestnya bisnes Shaklee

Jika ada apa2 pertanyaan, boleh hubungi saya melalui contact no di bawah ni ye.

Laila 019-722 8520
Laila 019-722 8520
Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge