Minuman Elak Mengantuk Semasa Memandu

Masih berada di kampung ke? Atau dalam perjalanan pulang ke rumah masing-masing dah? Minggu ni kan cuti berganda. Cuti raya haji, cuti sekolah di tambah lagi cuti Hari Malaysia. Pasti ibu ayah ambil peluang bawa anak-anak balik kampung atau bercuti panjang kan?

Apa-apa pun, hati-hati di jalan raya ya…


Kalau mengantuk tu, berhenti dahulu di mana-mana yang selamat untuk berehat atau tidur sebentar.

Kalau taknak hadapi masalah keletihan melampau atau mengantuk semasa memandu, Akak Selim nak cadangkan minuman POWER yang terbukti boleh buat mata terbuka luas. Lebih fokus dan tidak mengantuk.

Minuman tenaga elak mengantuk
Gabungan performance drink dan Cinch Tea memang POWER.

Minuman apa tu? Ini dia,
performance drink
cinch tea
✔vivix (tiada dalam gambar)

Kolagen yang ada dalam gambar tu tidaklah wajib tapi kalau nak cantik molek dan wajah berseri, boleh campurkan kolagen tu sekali dalam minuman yaa… Dan satu lagi boleh tambahkan vivix 1 sudu. InshaAllah, tidak mengantuk mahupun menguap sepanjang perjalanan. Ini memang Akak Selim dah test sendiri dah. 🙂

Mulakan perjalanan dengan Bismillah dan bacaan doa. InshaAllah, selamat sampai ke destinasi masing-masing. Selamat bersekolah untuk anak-anak dan selamat bekerja untuk mereka yang kembali bekerja.

Hubungi Akak Selim untuk dapatkan minuman tenaga yang POWER ni ya. SMS/Whatsapp ke 019-722 8520

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge