Menikmati Air Bersih Hanya Dengan Penapis Air Mudah dan Murah

Penapis air shaklee murah
Tak tergamak nak minum kan kalau air yang keluar dari paip kita warna macam yang sebelah kiri tu kan…

Memang sangat sedih apabila kita terpaksa menggunakan air yang keruh atau kurang bersih di kawasan perumahan kita. Tambah-tambah lagi kalau kita ada anak-anak kecil. Kesian mereka. 🙁

Puan Mazura berkongsi kisah beliau yang dahulunya terpaksa memborong air mineral berbotol-botol kerana menghadapi masalah air paip yang kotor di kawasan perumahan beliau.

Tak lalu nak minum walaupun setelah dimasak katanya.

Penapis air shaklee murah dan berkualiti
Penapis air Shaklee yang mudah dibawa ke mana-mana dan mampu milik.

Ini perkongsian beliau setelah menggunakan penapis air Shaklee yang mampu milik dan mudah dibawa ke mana-mana.

Penapis air mampu milik

 

Saya yakin, ramai penduduk di kawasan saya turut mengalami masalah air paip yang kotor seperti yang saya tunjukkan di dalam gambar. Saya sekeluarga terpaksa membeli air mineral berbotol-botol kerana tak lalu nak minum air walaupun lepas dimasak. Sedangkan nak mandi dan membasuh pakaian pun kami jadi geli untuk gunakan air paip ini.Masalah seperti ini kerap berlaku apabila pihak kuarters mencuci tangki air.
..
Kawan saya Azlinda Ismail selaku upline saya mencadangkan Get Clean Water Pitcher ini. Alhamdulillah! Kami kini dapat menikmati air yang bersih untuk diminum. Kami tak perlu lagi memborong air mineral berbotol-botol.
..
Paling menggembirakan, kami juga mudah mendapat air bersih walaupun sedang bercuti kerana ianya mudah dibawa ke mana-mana sahaja. Sewaktu berkursus di Bukit Gambang beberapa bulan lepas, air di hotel yang kami duduki agak keruh. Mujur kami bawa bersama Get Clean Water Pitcher ini!
..
Ibu mertua saya turut mendapatkan satu set untuk dirinya di rumah. Kami sekeluarga sangat gembira diperkenalkan dengan penapis air yang mudah dibawa ini.
..
Aimi Medina berkata, “Mama! Kita dah boleh minum air bersih!”

Kredit : SuperMOM

Water Pitcher atau penapis air ini sememangnya banyak membantu beliau sekeluarga mendapatkan air bersih untuk kegunaan harian. Alhamdulillah.

Anda boleh klik link di bawah ni untuk mengetahui ciri-ciri Set Penapis Air Shaklee yang saya ceritakan di atas

Apa Yang Bestnya Water Pitcher ni?

Harganya pun adalah berpatutan dan mampu milik. RM470.60 sahaja termasuk kos penghantaran.

Tak perlu pemasangan dan upah maintenance kerana semuanya boleh dilakukan sendiri di rumah. Jimat lagi kat situ kan?

Ingin dapatkan penapis air murah dan berkualiti ni untuk rumah anda? Boleh terus klik di bawah ni ya. Hanya perlukan kad kredit atau kad debit untuk membuat pembayaran.
beli-sekarang

Atau boleh hubungi saya untuk saya tolong orderkan. 🙂

SMS atau Whatsapp Laila di 019-722 8520

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

 

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge