Luka Bersalin Cepat Sembuh Dengan Vitamin C Semulajadi

Kalau sebut pasal luka bersalin ni, ibu-ibu memang NGERI! Huhuhu… Sayalah tu! 🙁

Pengalaman bersalinkan ketiga-tiga anak, ketiga-tiganya pun luka boleh tahan. Pastinya anak pertamalah yang paling banyak koyak. Sakitnyeeeeeelah. Dan bersalin anak yang ke 3 ni pun, sakit macam nak nangis jugak. Memang nangis pun! Hahaha.

Luka bersalin cepat sembuh

Semua orang pun sakit kannnn bersalin tu. Cuma rezeki masing-masing je, sakit lama ke tak. Dan yang paling ngeri sekali bila dah lepas bersalin. Nak jaga luka tu haa.. Nak bagi sembuh cepat. Nak duduk pun senget2, kalau boleh nak baring mengiring je selalu. Tapi tukang urut kata tak boleh baring mengiring kan awal-awal berpantang? Sabar jelah.

Ni dia saya kongsikan tips-tips nya. Sila klik link kat bawah ni ya.

Tips Luka Bersalin Cepat Sembuh

Selain dari tu, boleh ambil Vitamin C lebih sikit dari biasa untuk proses penyembuhan yang cepat. Saya dulu memang ambil 4-6 biji gitu setiap hari. Di samping tu saya juga ambil Set Bersalin Shaklee yang boleh terus diambil selepas bersalin. Alhamdulillah badan sihat dan cergas je walaupun berpantang sendiri.

Pengalaman Rakan-rakan Yang Luka Bersalin Cepat Sembuh

Pengalaman #1

Luka bersalin cepat sembuh

Pengalaman #2

Luka bersalin cepat sembuh

Selain dari luka cepat sembuh, dapat juga penangan kulit cantik semasa berpantang. Sebab Vitamin C ni memang terkenal untuk dapatkan kulit cantik kan? Kan ‘double bonus’ tu? Hehehe.

Hubungi saya hari ini untuk pulihkan luka bersalin dengan cepat. Dapatkan Vitamin C yang tengah promosi sepanjang November ni ya.

SMS/Whatsapp Laila di 019-722 8520

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge