Kebaikan Performance Drink Shaklee

Hari ni dah hari ke 18 kita berpuasa. Alhamdulillah. Syukur kerana kita dipanjangkan usia untuk bertemu Ramadhan tahun ini. Dan moga kita bertemu lagi dengan Ramadhan pada tahun hadapan InshaAllah.

dd main2
Performance Drink untuk anak2 yang aktif

Biasanya di bulan puasa ni, Performance Drink memang menjadi rebutan di kalangan customer2 saya. 🙂 Sehinggakan yang saya order untuk saya dan family pun dah habis. Yerr… dahulukan untuk customer itu adalah polisi kami.:)

Cuma tahun ni syukurlah, stok yang kehabisan seluruh Malaysia baru2 ni cepat je ada balik. So, semalam saya dah order 10 tin Performance Drink ni untuk anda. Jangan risau2 yaa… 🙂

Eh, apa performance drink ni? Haaa… boleh tengok sini juga.
Minuman isotonik yang POPULAR <– Sila klik link ini.

Apa kebaikan Performance Drink ni?

Sebenarnya, performance drink ni bukan hanya sesuai diambil di bulan puasa sahaja. Ia boleh dijadikan pengganti kepada minuman isotonik, minuman pemberi tenaga yang bergas dan sangat tepu dengan gula. Silap2 haribulan, kita dapat diabetes pula dengan meminum minuman tenaga bergas ni.

Sebab itulah saya menyarankan anda mengambil minuman isotonik yang bernama Performance Drink ni. Jom kita tengok kelebihannya.

1. Tidak bergas atau bukan berkarbonat.
2. Tiada gula yang berlebihan, dengan ini boleh memelihara kandungan gula dalam darah.
3. Bersifat isotonik yang memberikan TENAGA yang cepat dalam badan.

4. Mengurangkan kehilangan bendalir dalam badan.
5. Mencegah dehidrasi iaitu mengurangkan kehausan, melembabkan kulit dan sekaligus kulit menjadi lebih muda.
6. Meningkatkan daya ketahanan badan dengan memberikan tenaga kepada otot dan sel dengan cepat. Proses penyerapan ke dalam tubuh adalah cepat serta dapat menggantikan air yang hilang dengan pantas.
7. Tiada perisa, pemanis atau pewarna tiruan.

Siapa yang sesuai untuk minum Performance Drink ni?

Performance drink untuk kanak2 cergas
DD yang sentiasa aktif

1. Mereka yang sentiasa aktif.
2. Atlit.
3. Mereka yang berpuasa.
4. Mereka yang sentiasa merasa letih dan lesu.
5. Ibu menyusu.
6. Penghidap gout.
7. Kanak2 yang sentiasa aktif.8. Sebagai pengganti minuman TENAGA (minuman isotonik) yang berkarbonat dan gula berlebihan.

Untuk anak2 pun boleh ye. Maklumlah, mereka kan sentiasa aktif berlari ke sana sini tanpa henti. Kalau mereka jenis yang susah untuk berhenti bermain dan minum air secara berkala, performance drink ni memang sangat sesuai. Anak2 saya menggelarkannya… GULA SHAKLEE!! Dan mereka sangat2 sukakannya!!

Biasanya saya akan membancuh satu jag dan letakkannya di dalam peti ais. So, bila2 masa semua ahli keluarga dapat menikmatinya. Jom melabur untuk kesihatan ahli keluarga kita.

Performance Drink
Performance Drink yang sangat POPULAR

Anda boleh terus membelinya di sini. Klik sahaja dan Performance Drink anda akan sampai ke depan rumah anda. 🙂
Beli performance drink

Atau anda boleh contact saya seperti berikut. Konsultasi adalah PERCUMA seumur hidup.

Laila
☎ H/P : 019-7228520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Kenkoushoku.com

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge