Jana Pendapatan 4 Angka Walaupun Lambat Bersemuka Dengan Mentor

Nak berjaya dalam bisnes MESTI ada mentor. Akak selim ada mentor yang sangat hebat. Tapi kami berjauhan. Berkenalan pun di alam maya. Sejak mula-mula daftar ahli Shaklee pun, memang kenal secara online je.

Akak selim mula bisnes pun, belajar online juga. Semuanya online sahaja sehingga berjaya dapat income 4 angka.

bisnes-online

Gambar : Google

 

Belajar bisnes?
Online

Belajar produk?
Online

Belajar teknik membina keyakinan diri berniaga?
Online

Semuanya belajar secara online. Sekarang ni zaman serba mudah dan canggih. Segalanya boleh ‘berjalan lancar’ walaupun tidak bertentang mata.

Sehinggalah 30 Jun 2013. Kali pertama kami bersua muka. Di rumah akak selim tau! 🙂

Wowwwwwwww!!!!

Bila dapat bertemu tu, memang terasa auranya lain macam! Seronok berjumpa dengan orang2 berjaya dan positif sokmo ni.

Mentor akak selim yang sangat comey, muka licin lincau.
Mentor akak selim yang sangat comey, muka licin lincau.

Masa ni, anak-anak Geng Freedom pun ada bersama-sama akak selim. Seronok masing-masing dapat korek ilmu depan-depan mata.

kali-pertama-master-lyna
Noorizdayantie Samar
Siti Noranis Abu Amin selimmmmm awak masa ni.. hehehe
Wan NurulHafiza Wan Saharuddin

Ni pula kawan-kawan satu group. Sidelines akak selim.

sidelines-ireach
Nur Salwa Ishak
Irda Bay
Noor Fariza Ramli

Masa ni jugaklah akak selim dapat hadiah 2 gram emas tau. Hasil cabaran dalam group! 2x ganda seronok gitu haaa. Dahlah dapat jumpa dan dapat emas lagi! Alhamdulillah. Seronok sangat!!!

Seronok! Dapat emas 1 gram x 2 keping haaaa
Seronok! Dapat emas 1 gram x 2 keping haaaa

Hanya perlukan keinginan untuk berjaya yang setinggi langit sahaja. Lain-lain tu semua kita boleh tempuhi.

Percayalah!!!

Anda jauh dari akak selim? Tapi mahu cuba bisnes Shaklee? Kita bertemu di alam maya je pun boleh. Nak dating tiap2 hari pun boleh. Yang penting anda MAHU. InshaAllah boleh meraih pendapatan 4 angka juga.

Kita cuba bersama-sama ya sehingga anda dapat capai income yang anda mahukan. Hubungi akak selim di 019-722 8520.

 

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge