Jalan-Jalan Cari Makan

Korang buat apa weekend ni?
Jangan dok tenggelam dalam selimut je tau.
Bawa-bawalah bangun, jalan-jalan keliling taman ke sikit kan.
Barulah cergas badan tu, minda pun lebih lapang.

Anak-anak ni dapat terjun kolam memang seronoklah mereka.

Sebelum makTang meletup hari tu, sempatlah bawa anak mandi-manda kolam dekat rumah. Memang tak boleh nak pergi jalan-jalan mana-mana pun.
Bahaya untuk makYong pada waktu itu. Hehe.
Sebab bila-bila masa je boleh terberanak, dah masuk 38 minggu ke atas dah pun masa tu.

Esoknya tu kami sempat jalan-jalan Angsana, jalan-jalan JBCC sambil ‘mengepau’ encik papa makan sedap di Tony Romas. Hehe.

Masa tu memang dah prepare untuk bersalin. Dah lega fikiran bab tu. Hanya tunggu waktunya sahaja.

Sambil tu fikirkan strategi-strategi baru untuk bisnes online MakTang. Kemaskini juga apa yang perlu dan buang apa yang tak perlu.
Moga-moga 2018 ni makin berkembang dan terus membesar empayar Freedom Family MakTang. InshaAllah.

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge