Impian Akak Selim 20 Tahun Lagi

Di kala ini, mama laila sedang memujuk anak ke 3 yang sedang down kerana di’reject’ customer yang nak beli vivix 13x lebih power dari vivix 20 tahun yang lepas.

Vivix 13 x lebih power
Vivix 13 x lebih power

Mama laila yang sudah bergelar nenek itu memujuk sambil berkata

“Yang pergi itu sebenarnya tidak layak menjadi customer zara, orang lain jauh lebih layak baby.


Jauh akak selim berangan.

Zara, anak ke 3 akak selim waktu itu sudah berusia 21 tahun. Dinie, 26 tahun dan Damia 28 tahun. Wowww! Dah dewasa anak-anak akak selim. Dan akak selim sendiri sudah berusia 58 tahun!! InshaAllah, impian akak selim 20 tahun lagi dikelilingi anak2 dan cucu2 yang comel.

Pada waktu itu akak selim masih lagi meneruskan hidup di bandar. Maklumlah nak berdekatan dengan anak-anak cuculah kan. Kesian pula kalau akak selim di kampung, kalau-kalau diorang ada kekangan masa ke kan nak balik untuk jenguk kami. Kalau tinggal berdekatan tu, mudahlah sikit akak selim nak jumpa anak-anak cucu kan?.  Dan memudahkan mereka juga untuk bertemu ibu bapa mereka ni. 🙂

Dan anak-anak akak selim masih lagi meneruskan legasi bisnes Shaklee yang diwarisi turun temurun. InshaAllah.

dreams-can-come-true

Berimpian dan berangan itu PERCUMA kan? InshaAllah, 20 tahun lagi kita tengok kembali memori ini. 🙂

Jom sama-sama membina empayar bisnes Shaklee bersama akak selim dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee hari ini. Whatsapp akak selim di 019-722 8520 untuk mulakan langkah pertama anda dalam bisnes Shaklee.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge