Idea hadiah untuk baby baru lahir

Asyik-asyik nak belikan hadiah baju, seluar, peralatan baby kalau nak pergi tengok baby baru lahir. Boring dah kan hadiah2 tu? Sebab silap2 haribulan, mak pak baby tu tak suka pun nak guna atas sebab2 tertentu seperti baby allergik dan lain2. Macam saya sendiri, saya memang tak gunakan bedak untuk baby. So, kalau ada orang bagi bedak tu, rasa agak membazir kerana hanya akan disimpan di dalam gerobok je. Nak buang membazir pulak kan.

Apa idea yang best tu? Mari saya cadangkan satu idea baru. Belikan mereka Home Care-Get Clean daripasa Shaklee ini. Apa yang ada dalam GET CLEAN Shaklee ni? Jom kita tengok.

Soft Fabric Concentrate Shaklee
Soft Fabric Concentrate Shaklee
Fresh Laundry Concentrate Shaklee (Serbuk)
Fresh Laundry Concentrate Shaklee (Serbuk)
Dish Wash Concentrate Shaklee
Dish Wash Concentrate Shaklee
Basic H²™ Organic Super Cleaning Concentrate Shaklee
Basic H²™ Organic Super Cleaning Concentrate Shaklee

 Apa yang ada dalam set ni?
1. Softener Shaklee
2. Fresh Laundry Concentrate Shaklee (Serbuk) 
3. Dish Wash Concentrate Shaklee
4. Basic H Organis Super Cleaning Shaklee

Apa yang bestnya ke-empat2 produk di atas berbanding dengan produk di pasaran? Apa bezanya? Mari saya ceritakan satu persatu.
1. Pelembut Kain Shaklee

Soft Fabric Concentrate Shaklee
Soft Fabric Concentrate Shaklee

Selamat

  • Tidak bertoksik
  • Sesuai untuk semua jenis fabrik yang boleh dibasuh
  • Tanpa bahan kimia berbahaya
  • Tanpa gas beracun
  • pH yang seimbang

Berkesan

  • Berpekatan tinggi – bagi 64 cucian
  • Hanya ½ aun diperlukan untuk setiap cucian
  • Kurangkan kedutan dan kesan statik

Mesra Alam

  • Ramuan Semulajadi
  • Tanpa Fosfat
  • Tanpa bahan perwarna
  • Bungkusan yang boleh dikitar semula
  • Selamat untuk sistem septik dan pembentangan

2. Sabun basuh baju Shaklee

Fresh Laundry Concentrate Shaklee (Serbuk)
Fresh Laundry Concentrate Shaklee (Serbuk)

Selamat

  • Hipoalergenik
  • Tanpa Klorin
  • Sesuai digunakan untuk semua fabrik yang boleh dibasuh
  • Tanpa bahan kimia berbahaya

Berkesan

  • Berkepekatan tinggi
  • 1 aun sudah memadai untuk cucian muatan sederhana
  • Keberkesanannya yang sama dalam semua jenis suhu, sama ada air sejuk atau panas
  • Menjadikan pakaian putih lebih putih dan pakaian berwarna lebeoh cerah berseri

Mesra Alam

  • Ramun Semulajadi yang mesra alam
  • Surfaktan bersifat biorosot
  • Tanpa fosfat, borat dan nitrat
  • Tanpa bahan perwarna
  • Bungkusan yang boleh kitar semula
  • Selamat untuk sistem septik dan pembentungan

3. Sabun basuh pinggan/botol susu baby.

Dish Wash Concentrate Shaklee
Dish Wash Concentrate Shaklee

Selamat

  • Tidak bertoksik
  • Hipoalergenik
  • Tanpa klorin
  • Lembut pada tangan
  • pH seimbang
  • Tanpa bahan kimia berbahaya

Berkesan

  • Amat berkesan untuk menanggalkan kotoran berminyak
  • Formula pekatan yang hanya sedikit diperlukan untuk mencuci pinggan mangkuk yang lebih banyak
  • Buih Sabun yang lebih tahan lama

Mesra alam

  • Ramuan semulajadi yang diekstrak daripada jagung dan kelapa
  • Biorosot
  • Tanpa fosfat
  • Bungkusan boleh dikitar semula
  • Tanpa bahan pewarna
  • Selamat untuk sistem septik dan pembentungan

4. Pencuci serbaguna Shaklee

Basic H²™ Organic Super Cleaning Concentrate Shaklee
Basic H²™ Organic Super Cleaning Concentrate Shaklee

Selamat

  • Tidak bertoksik
  • Tanpa gas beracun
  • Tanpa bahan kimia berbahaya
  • Tanpa bahan pewangi
  • Lembut pada tangan
  • pH seimbang
  • Tanpa klorin

Berkesan

  • Berkesan untuk menanggalkan kotoran berminyak
  • Kepekatan berganda – 16 auns boleh dicairkan dengan 48 gelen air
  • Dua kali ganda lebih pekat daripada rumusan asal Basic H di mana hanya separuh diperlukan untuk muatan yang sama

Mesra Alam

  • Ramuan semulajadi yang diekstrak daripada jagung dan kelapa
  • Biorosot
  • Tanpa fosfat
  • Bungkusan yang boleh kitar semula
  • Tanpa bahan pewarna
  • Selamat untuk sistem septik dan pembentungan

Haaaaaaaaa….. Dah baca keterangannya yang panjang lebar tu? Sesuai tak hadiah ni kepada baby kawan anda? Sudah pasti sangat sesuai kan? Sebab tidak ada langsung bahan kimia yang digunakan di dalan produk2 ni.

Nak hadiahkan set ni kepada kawan2 anda yang baru melahirkan baby mereka? Boleh hubungi saya untuk order.

Laila
ID 854299
Email : lailaisma2207@gmail.com
SMS/Whatsapp : 019-722 8520

Laila 019-722 8520
Laila 019-722 8520
Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge