Menikmati Air Bersih Hanya Dengan Penapis Air Mudah dan Murah

Penapis air shaklee murah
Tak tergamak nak minum kan kalau air yang keluar dari paip kita warna macam yang sebelah kiri tu kan…

Memang sangat sedih apabila kita terpaksa menggunakan air yang keruh atau kurang bersih di kawasan perumahan kita. Tambah-tambah lagi kalau kita ada anak-anak kecil. Kesian mereka. 🙁

Puan Mazura berkongsi kisah beliau yang dahulunya terpaksa memborong air mineral berbotol-botol kerana menghadapi masalah air paip yang kotor di kawasan perumahan beliau.

Tak lalu nak minum walaupun setelah dimasak katanya.

Penapis air shaklee murah dan berkualiti
Penapis air Shaklee yang mudah dibawa ke mana-mana dan mampu milik.

Ini perkongsian beliau setelah menggunakan penapis air Shaklee yang mampu milik dan mudah dibawa ke mana-mana.

Penapis air mampu milik

Continue reading Menikmati Air Bersih Hanya Dengan Penapis Air Mudah dan Murah

Share Button

Penapis Air Murah Tapi Berkualiti dan Terbaik di Pasaran

Hajat di hati memang nak beli penapis air yang bagus-bagus. Yang pasti harganya pun memerlukan poket yang sangat tebal kan? Biasanya ribu-ribu harganya kan? Nak bayar maintenance lagi, nak kena bayar untuk pemasangan lagi kan?

Penapis air murah Shaklee

Tapi kini anda tak perlu risau lagi dengan kekangan kewangan untuk membeli penapis air yang berkualiti ni kerana Shaklee ada solusi terbaik untuk masalah air kotor ni. Dan anda tak perlu risau dengan kosnya kerana harganya memang mampu milik. Dan tak perlu fikir untuk bayar ansuran bulanan pun. Bukan RM2-3 ribu dan juga bukan RM1 ribu pun. Harganya hanya RM470.60 termasuk penghantaran ke seluruh negara. Anda juga boleh menikmati harga lebih rendah dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee.

Kenapa Jag Penapis Shaklee Ni Penapis Yang Terbaik?

#1 Murah, Mampu Milik dan Tahan Lama

Penapis air shaklee murah dan berkualiti
Penapis air Shaklee yang mudah dibawa ke mana-mana dan mampu milik.

Dengan harga yang kurang dari RM500 ni, anda akan dapat

  • Get Clean®  Water Pitcher – Food Safe: BPA-Free; kapasiti 10 cawan
  • Get Clean®  Water refillable Filter Housing Kit (tersedia dengan 1 filter untuk tapis 330 liter air)
  • Get Clean®  Water Refill Filter 3 Pack (setiap satu untuk tapis 330 liter air)

Tidak perlu kos pemasangan!

Tidak perlu kos maintenance!

Kerana semuanya anda boleh lakukan sendiri di rumah. Dengan harganya yang mampu milik, anda tak perlu nak bayar ansuran bulanan seperti penapis air lain.

1 set penapis air ini mampu bertahan sehingga setahun, bermakna anda membelanjakan kurang daripada RM40 sebulan untuk air yang lebih sihat dan sedap!

#2 Berkualiti tinggi

Sangat berkesan dalam menapis merkuri, plumbum, kadmium dan segala bahan cemar lain di samping dapat mengekalkan mineral air yang diperlukan.

Satu-satunya penapis air yang boleh mengasingkan plumbum daripada air.

Sangat berkesan dalam mengurangkan rasa dan bau klorin di samping dapat mengurangkan ancaman kesihatan akibat kesan sampingan klorin.

#3 Kecil dan Mudah Alih

Ia adalah sebuah jag yang kecil dan boleh dibawa ke mana-mana sahaja. Jika di dalam rumah, ia boleh diletakkan di dapur, di meja makan atau di dalam bilik tidur. Kerana saiznya yang kecik dan comel. Memang tak rasa pelik dan janggal.

Kalau pergi bercuti ke, boleh juga bawa jag ni. Tak perlu beli air mineral atau masak air. Kalau masak air tu, nak tunggu air sejuk lagi kan? Jimat masa dengan jag Shaklee ni.

#4 Mudah Diselenggara dan Tidak Perlu Kuasa Elektrik

Jag penapis air murahSemuanya boleh dilakukan sendiri kerana jag ini sangat simple. Hanya masukkan filter ke dalam kelonsong penapis isian semula.

1 filter boleh menapis sebanyak 303 liter (80 gelen) air. Bagaimana nak tahu dah sampai 80 gelen tu?

Yang istimewanya, jag ini adalah jag air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah ditapis dan tidak memerlukan kuasa elektrik. Jimat lagi di sini. 🙂

Semua orang pun tahu yang air sangat penting dalam kehidupan kita seharian. Pasti kita nak berikan yang terbaik untuk keluarga kita kan?

Dapatkan Set Penapis Air yang mampu milik ini hari ini. Atau sekiranya ada pertanyaan tentang jag air istimewa ini, boleh SMS atau Whatsapp Laila di 019-722 8520.

Semoga setiap satu keluarga mampu mendapatkan jag air berpenapis ini. InshaAllah.

Anda juga boleh membeli secara online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit. Sila klik gambar di bawah ni ya.

beli-sekarang

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...