Akhirnya Suamiku Bangun Dari Koma…….

Ini adalah kisah Ayumi (bukan nama sebenar). Ayumi tersangat sedih dengan keadaan sekarang. Suaminya terkena strok dan terlantar kaku kerana koma. Dalam komanya, pelbagai masalah kesihatan dialami oleh suami tercinta. 1. Tekanan darah tinggi, 170/100 ke atas dan terpaksa ambil 4 jenis ubat untuk stabilkan tekanan darah. 2. Suaminya tetap kaku dan tak mampu tahan berat sendiri ketika sesi fisioterapi.

Share Button
Continue reading »

Benarkah Vivix Ni Sangat Berkesan Macam Ada Kuasa SUPER POWER? Kenapa?

Makin ramai rakyat Malaysia yang merasai kehebatan cecair berwarna ungu pekat dari Shaklee. Tak lain dan tak bukan VIVIX atau dikenali sebagai TONIK AJAIB. Bulan lepas group kami berjaya menjual 700 botol Vivix!! Banyak tu! Dan menggambarkan betapa ramainya rakyat Malaysia sedang menghadapi masalah penyakit kronik. Dan beberapa peratus di dalamnya memang mengambil untuk penjagaan dan pencegahan awal sebelum terkena

Share Button
Continue reading »

Anda Jimat RM241.68 Dengan Pembelian 2 Botol Vivix! Ada ‘Cash Back’ Pulak Tu!

Rasa tak sedap hati dan bersalah pulak kalau tak share dengan anda yang bulan ni ada promosi Vivix lagi. Promosi bulan ni ialah Beli 2 Botol Vivix, Dapat Diskaun 5%! Banyak tau keuntungannya beli 2 botol ni. Atau lebih dikenali sebagai Twin Pack. 2 botol Vivix ini juga dinamakan Set Healthy Young Living. Vivix ni kan, SEDAP tau! Sekali cuba

Share Button
Continue reading »

Sakit Buah Pinggang Boleh Sembuh Tanpa Perlu Tukar Buah Pinggang Lain

Sejak dari tahun lepas, saya mencari info tentang penyakit buah pinggang ni kerana ibu saya disahkan terkena penyakit buah pinggang akibat dari penyakit Diabetes yang beliau hadapi. Banyak juga korek info sana sini termasuk berbincang dengan rakan-rakan yang bergelar doktor dan pegawai farmasi. Alhamdulillah, akhirnya ibu saya setuju untuk buat dialisis. Keadaan beliau makin sihat dan bertenaga selepas dialisis walaupun

Share Button
Continue reading »

Kelebihan dan Manfaat Vivix

Vivix adalah tonik ajaib yang tidak asing lagi di kalangan rakyat Malaysia. Ramai yang mengetahui khasiat dan kelebihannya. Sehingga kini, banyak membantu pesakit-pesakit kronik seperti Kanser, Diabetes, Sakit Buah Pinggang, Strok, SLE, Gout dan pelbagai penyakit lagi. Apa Manfaat Vivix? Siapa Yang Perlukan Vivix? Vivix sangat bagus untuk mereka yang mengalami masalah-masalah berikut :- #1 Kencing Manis/Diabetes Vivix Shaklee membantu

Share Button
Continue reading »

Produk Anti Penuaan Tanpa Racun

Memang banyak produk anti penuaan, awet muda, kulit cantik dan putih di pasaran tapi pernahkah kita terfikir dan kaji produk tersebut selamat atau tidak? Mengandungi racun atau bahan kimia yang berbahaya atau tidak? Semua orang nak cantik, nak awet muda, nak kulit cantik dan putih kan? Pastinya kita mahukan produk yang benar-benar selamat untuk kesihatan kita juga kan. Carilah produk

Share Button
Continue reading »

Testimoni KEJAYAAN mengatasi kencing manis dengan Shaklee

Alhamdulillah, kini ramai yang dah berjaya mengawal kencing manis yang mereka hidapi bertahun-tahun dengan VIVIX Shaklee. Saya sangat bersyukur kerana dapat membantu rakyat Malaysia meningkatkan tahap kesihatan mereka. Alhamdulillah. Jom kita tengok TESTIMONI KEJAYAAN mereka. TESTIMONI 1 : BEBAS KENCING MANIS selepas 7 bulan menggunakan vivix. TESTIMONI 2 : Luka sembuh selepas sebulan mengambil vivix. Seperti yang kita sedia maklum,

Share Button
Continue reading »

Bagaimana vivix membantu mengatasi diabetes?

Diabetes atau dikenali sebagai kencing manis ni memang sangat popular di kalangan rakyat Malaysia. Menurut kajian pada 2011, Kaji Selidik Kesihatan dan Morbiditi Nasional (NHMS) melaporkan kira-kira 2.6 juta rakyat Malaysia disahkan mengidap kencing manis. Jadi kita yang belum kena diabetes mesti ambil langkah awal sebagai langkah pencegahan. Yang dah kena diabetes, mesti lakukan sesuatu untuk mengawalnya. Jangan berharap dengan ubat2an

Share Button
Continue reading »

Atasi kencing manis dengan vivix

Sebelum kita bincang tentang cara-cara mengatasi, jom kita kenali dulu apa itu kencing manis atau dikenali sebagai DIABETES. Apa itu KENCING MANIS/DIABETES? Satu keadaan yang berlaku apabila tahap gula dalam darah lebih tinggi daripada biasa. Bagaimana ia berlaku? Apabila pankreas dalam badan tidak menghasilkan insulin atau apabila badan kita sudah tidak sensitif dengan insulin dalam badan. Apabila insulin gagal dihasilkan

Share Button
Continue reading »

Vivix | Anti penuaan yang selamat di dunia

Tertanya2 tentang vivix? Ok, ini dia Q and A tentang vivix ni.   Q : Apa itu Vivix A :¬†Vivix adalah campuran polifenol dengan paten tertunda yang kuat dan eksklusif dari bahan-bahan botanikal yang terbukti di dalam makmal mampu memberi kesan positif terhadap empat mekanisme utama penuaan selular, termasuk meningkatkan ketahanan sel, tenaga sel, pembaikan sel dan prestasi sel* Q

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share Button
Continue reading »