Produk Untuk Hilangkan Kulit Kusam

Ada orang rasa kurang keyakinan diri untuk berhadapan dengan orang ramai apabila menghadapi masalah kulit kusam. Lebih-lebih lagi wanita berkerjaya yang sentiasa perlu berhadapan dengan boss dan rakan sekerja.

Hilangkan kulit kusam

Kulit kusam ni akan membuatkan kita nampak lebih tua dari usia sebenar. Ia bukan sahaja membuatkan kita hilang keyakinan diri, tetapi juga menyebabkan muka kita tampak tidak bermaya dan kurang bersemangat.

Usah dibiarkan masalah muka kusam ini berpanjangan dan berlarutan kerana ia boleh membawa masalah yang lebih besar seperti kulit mudah berkedut di usia muda.

Produk Hilangkan Kulit Kusam Dengan Cepat

Set ini terdiri daripada penjagaan luaran dan dalaman. Paling elok dan berkesan untuk hilangkan kulit kusam ni kalau kita menitikberatkan penjagaan luaran dan dalaman.

Tips hilangkan kulit muka kusam

Rawatan Luaran :

Make-up Remover – scrub pada wajah tanpa menggunakan air untuk mengeluarkan daki dan sel kulit mati yang tertinggal pada muka.

Gentle Deep Foaming Cleanser – setelah scrub muka, bilas sedikit dengan air dan cuci muka menggunakan Cleanser ini untuk menaikkan seri muka.

Rawatan Dari Dalam :

Collagen Shaklee – membekalkan kolagen untuk memastikan kulit muka sentiasa lembap dan tegang supaya tidak kusam dan sentiasa tampak segar berseri

ESP – mengandungi protein untuk memperbaharui sel kulit supaya sel kulit menjadi lebih sihat. Bila sel kulit sihat, baru lah kulit nampak lebih segar.

Boleh hubungi saya di 019-722 8520 untuk dapatkan Set Hilangkan Kulit Kusam sekarang.

Atau

Boleh buat pembelian sendiri dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda. Sila klik gambar di bawah untuk meneruskan pembelian.

Tips hilangkan kulit kusam

Anda layak mendapat diskaun sehingga 25% dengan mendaftar sebagai ahli. Ketahui cara mudah menjadi ahli di sini.

Cara Mudah Daftar Ahli Shaklee

Hubungi saya untuk konsultasi percuma.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Laila Ismail

 

Share Button

Cara Elak Kulit Kusam Dan Kering Supaya Tak Nampak Tua Dari Usia Sebenar

Terdedah kepada cahaya matahari atau cahaya lampu di dalam ofis boleh menyebabkan kulit kita kering, kusam dan berjeragat. Lebih-lebih lagi jika kita tidak menggunakan penapis cahaya atau lebih dikenali sebagai sun block.

hilangkan kulit kusam dan jeragat

Sun block ni penting walaupun kita tidak bekerja di bawak terik mentari. Di dalam ofis pun perlu juga pakai sun block ni. Kulit akan jadi mudah kering dan kusam menjadikan kita nampak lebih tua dari usia sebenar. Ini memang menakutkan dan menjadi mimpi ngeri kepada semua wanita kan?

Seboleh-bolehnya taknak nampak lebih tua daripada suami kan? Kalau macam tu, rajin-rajinkan diri untuk jaga kulit muka supaya nampak berseri-seri dan tidak kusam.

Pakai sun block?

Tak sukalah pakai sun block, nanti bertompok-tompok masa pakai bedak.
Tak suka sebab rasa melekit!

Saya faham. Saya pun begitu juga dulu. Memang jarang sekali pakai sun block sebab rasa melekit tu.

Natijahnya jeragat mula naik lepas bersalin dan usia makin meningkat ni.Huhuhu
 
Yang leganya, kini saya dah temui sun block yang sangat ringan kat muka. Langsung tiada rasa melekit mahu pun membuatkan bedak bertompok-tompok.

Ini dia sun block yang sangat best tu.

Cara hilangkan kulit kusam dan berjeragat

Dan ini pula feedback dari pelanggan kami.

Pengalaman #1

Cara hilangkan kulit kusam dan berjeragat

Pengalaman #2

Cara hilangkan kulit kusam dan berjeragat

Pengalaman #3

Cara hilangkan kulit kusam dan berjeragat

Sebelum masalah jeragat, kulit kusam dan kering melarat lebih teruk, kita wajiblah jaga kulit muka kita ni kan.

Hubungi saya di 019-722 8520 untuk dapatkan sun block tidak melekit dan Set Nutriwhite yang sangat jimat.

Atau boleh terus beli dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda di sini. Klik gambar di bawah.

sun block tidak melekit

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Laila Ismail

Share Button

Berjaya Hilangkan Kulit Kusam Dan Kulit Kering Tanpa Pengelupasan

hilangkan kulit kusam dan rawat rambut gugur

Biasanya nak hilangkan kulit kusam dan kulit kering ni ramai yang suka gunakan produk yang dikatakan kononnya mesti ada pengelupasan. Yang sebenarnya kalau berlaku pengelupasan tu, petanda produk tersebut BAHAYA tau!

Memang nampak halus mulus selepas kulit menggelupas dan merah-merah. Tetapi efek yang terjadi pada kulit selepas tu? Sangat teruk tau. Ada yang naik jerawat, ada yang keluar jeragat setompok separuh muka dan ada juga yang muka jadi sensitif dengan cahaya matahari sebab kulit dah terlalu nipis.

Saya kongsikan pengalaman mereka yang berpuas hati dengan produk kulit yang selamat dan berkesan tanpa pengelupasan.

Pengalaman #1

hilangkan whitehead dan blackhead dengan cepat dan mudah

Pengalaman #2

Cara hilangkan kulit kusam dan berjeragat

Pengalaman #3

Cara hilangkan kulit kusam dan berjeragat

Pengalaman #4

Cara hilangkan kulit kusam dan berjeragat

Pengalaman #5

hilangkan whitehead dan blackhead dengan cepat dan mudah

Pengalaman #6

Cara cepat hilangkan blackhead dan whitehead

Pengalaman #7

Cara cepat hilangkan blackhead dan whitehead

Pengalaman #8

hilangkan whitehead dan blackhead dengan cepat dan mudah

SMS/Whatsapp ke 019-722 8520 untuk dapatkan set skin care Nutriwhite yang dicipta khas untuk orang Asia ini.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Laila Ismail

 

Share Button

Hilangkan Blackhead Dan Whitehead Dengan Cepat

Kalau ada blackhead atau whitehead kat muka ni memang rasa rimas semacam kan? Rimas sebab rasa kasar-kasar tu ha. Geram pun ada. Memang suka picit-picit dengan tangan kan. Tapi tak licin juga.

Cara cepat hilangkan blackhead dan whitehead

Setahun yang lepas saya cuba guna makeup remover Nutriwhite ni, memang seronok sental muka. Bukan whitehead dan blackhead je yang keluar, sel-sel kulit mati pun keluar sama. Kulit memang rasa licin je. Lepas dah sental tu cuci pula dengan cleanser Nutriwhite. Asyik rasa nak pegang-pegang je muka ni. Hehe. Sungguh ni!

Haaa.. ini dia 2 pencuci yang bertanggungjawab membersihkan semua kotoran degil, whitehead dan blackhead saya dengan efektif. Alhamdulillah.

Makeup Remover Nutriwhite

Cara cepat hilangkan blackhead dan whitehead

Pencuci Muka Nutriwhite

Cara cepat hilangkan blackhead dan whitehead

Testimoni Hilangkan Blackhead Dan Whitehead

Ni dia pengalaman pengguna-pengguna Nutriwhite yang berjaya hilangkan whitehead dan blackhead diorang dengan cepat.

Testimoni #1

Cara cepat hilangkan blackhead dan whitehead

Testimoni #2

hilangkan whitehead dan blackhead dengan cepat dan mudah

Testimoni #3

Cara cepat hilangkan blackhead dan whitehead

Testimoni #4

hilangkan whitehead dan blackhead dengan cepat dan mudah

Testimoni #5

hilangkan whitehead dan blackhead dengan cepat dan mudah

Testimoni #6

hilangkan whitehead dan blackhead dengan cepat dan mudah

Antara punca kulit kusam dan kasar ni adalah sebab ada whitehead dan blackheadlah. Jadi kenalah tanggalkan cepat-cepat sebelum ia membiak lagi banyak.

Boleh dapatkan pencuci muka dan makeup remover ni di 019-722 8520

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Laila Ismail

Share Button

Pencuci Muka Terbaik Hilangkan Whitehead Dan Blackhead Dengan Cepat

Whitehead, blackhead dan kulit mati di muka ni memang boleh membuatkan kulit kita nampak kusam dan tidak sekata. Jadi untuk nampak kulit cerah berseri, kita kena buang dan tanggalkan kulit mati, whitehead dan blackhead yang dah lama bertapak kat muka kita ni.

Cara cepat hilangkan blackhead dan whitehead
Kat pipi pun boleh ada blackhead tau.

Ada beberapa cara untuk hilangkan whitehead dan blackhead ni. Antaranya ialah menggunakan putih telur seperti yang dikongsikan oleh Mommy Izzatie di blog beliau. Boleh baca di sini.

Klik link : Cara Hilangkan Blackhead Cara Tradisional

Guna putih telur ni leceh sikitlah. Tapi berkesan juga. Saya pernah buat zaman sekolah dulu-dulu. Cuma saya memang tak tahan bau hanyir telur tu. Huhuhu.

Ada orang nak cara mudah je. Hari ni saya kongsikan cara lebih mudah nak tanggalkan kotoran di muka termasuk blackhead dan whitehead yang menyebabkan kulit kita nampak kusam dan tidak bermaya.

Caranya ialah menggunakan pencuci muka Nutriwhite dan makeup remover Nutriwhite sahaja tau.

hilangkan whitehead dan blackhead
Makeup remover Nutriwhite yang sangat berkesan menanggalkan kulit mati dan blackhead serta whitehead
hilangkan whitehead dan blackhead
Pencuci muka yang menanggalkan kotoran dan tidak mengeringkan kulit

Mudah kan?

Ikuti pengalaman mereka yang telah menggunakan kedua-dua produk Nutriwhite ini.

Pengalaman #1 : Mukaku Sudah Tidak Seperti Kertas Pasir Lagi

Kali pertama guna makeup remover Nutriwhite, salah sendiri sebab silap penggunaan. Maka kesannya tak seperti yang digambarkan.

Bila dah tanya sifu Shaklee, baru tahu cara betul dan Alhamdulillah berpuas hati bila guna. Keluar semua whitehead dan kulit-kulit kering yang sebelum ni buat muka jadi kusam kering dan tak bermaya.

Lepas guna rasa segar, muka licin dan tak berminyak.

Terima kasih Shaklee buatkan mukaku sudah tidak seperti kertas pasir lagi. Hehe. 🙂

-Cik Puan Kana (bukan nama sebenar)-

Pengalaman #2 : Masalah Whitehead Dan Blackhead Serta Masalah Kulit Kering Hilang Sekaligus

Nadim pakai makeup remover dengan facial cleanser.

Dulu ada masalah kulit kering tiap kali cuci muka. Muka Nadim jadi kuping-kuping gitu. Tegang pulak tu. And whitehead mula muncul, mungkin sebab tak dicuci bersihsegala sebum.

Tapi lepas guna Nutriwhite, masalah whitehead dan kulit kering dah hilang!!

Jimat pulak 2 tiub ni setahun tak habis-habis lagi.

-Nadim-

Pengalaman yang mengujakan dari pengguna pencuci muka dan makeup remover Nutriwhite. 1 tiub tu memang tahan lama tau. Ia boleh tahan 4-6 bulan.

Hubungi saya di 019-722 8520 untuk dapatkan pencuci dan makeup remover daripada bahan semulajadi ni.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Laila Ismail

Share Button

Cara Mudah Hilangkan Jeragat Dan Kulit Kusam

Di usia hampir 40, kulit mula nampak kusam dan kering. Apabila kulit kering, jeragat pun mula muncul dan kulit juga makin kusam jika tidak dijaga.

Cara untuk elak kulit kering dan kusam
Kulit halus mulus dan cantik menjadi idaman setiap wanita.

Ini kerana kolagen juga makin berkurang dengan bertambahnya usia. Begitu juga yang terjadi kepada saya.

Selepas serum Shaklee saya habis, saya cuba maintain dengan sun block sahaja. Usia yang lepas 30 ni memang tak boleh tinggal dah sun block, karang jeragat makin galak keluar.

Ingatkan cukuplah tanpa serum, nampaknya kulit nampak tak bermaya. Ditambah lagi dengan encik panau muncul lepas masuk kolam beberapa kali tahun lepas. Dahlah degil tak nak hilang. Makin membesar pulak tu. Sabar jelah belek muka sendiri.

Survey serum sana sini juga. Cuma saya takdelah banyak pilihan pun sebab memang cari yang natural sahaja. Dah jumpa yang berkenan di hati. Apabila dikira, didarab dan ditolak sana sini, ternyata saya perlu kembali kepada jenama Shaklee yang telah saya gunakan sebelum ini.

Sepatutnya saya tak perlu fikir banyak kali pun dari segi kualitinya. Dari segi harganya pun, apabila dibanding-banding dengan satu lagi jenama yang saya berkenan tu, ternyata lebih murah rupanya.

Kini hampir seminggu saya amalkan serum Shaklee ni.

Kulit terasa lembutnyaaaaaa. Liang pori pun makin mengecil.Tak sabar nak tunggu jeragat ni makin pudar dan menghilang.

Serum ni kaya dengan Vitamin C dan diformulasi khas untuk wanita Asia. Sesuai untuk jenis kulit kita ni.

Serum ni sesuai je untuk semua umur. Bukan untuk wanita dewasa macam ahkak je tau. Kalau belum pernah cuba serum tu, bolehlah cuba sekarang. Whatsapp je ke 019.722.8520.

Hilangkan jeragat dan kulit kusam

Selain serum ni, Nutriwhite ni lengkap satu set dari pencuci hinggalah ke krim malam.

Produk hilangkan jeragat dan kulit kusam

Boleh hubungi saya sekarang jika mahukan skin care yang selamat untuk jangka masa panjang dan beri kesan terbaik.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Laila Ismail

Share Button

5 Sebab Kenapa Semua Wanita WAJIB Cuba Skin Care Nutriwhite

Akak selim ni suka survey skin care ni. Dari dulu memang suka setia kepada satu2 brand sahaja. Dan kalau mencuba produk baru, akak selim biasa guna sehingga 1-2 tahun. Memang sepatutnya macam tu lah nak tengok produk tu berkesan ke tak dengan kulit kita. Memang kena sabar. 🙂

Yang akak selim pernah guna dan setia lebih 2 tahun juga ialah TBS dan CL***. Dalam pada tu sempat juga acu cuba try produk yang bahaya untuk kulit. Biasalah kan pengaruh iklan. Hehehe… Cepat je nampak kulit licin, terus terpengaruh. 😛

Guna punya guna, merah padam muka macam kena bakar!!!! Huhuhu. Terus serik sehingga hari ni. Dah ‘taubat’ tak nak tergoda dengan mana-mana produk yang beri kesan 1-2 hari dah. Serik!!!!

Lepas tu, jumpa NUTRIWHITE ni. Memang langsung tak pandang yang lain dah. Setia kat dia je sekarang ni. Sebab apa? Haaa, ni akak selim kongsikan sebab-sebabnya. Dan sebab ini jugalah akak selim nak cadangkan kat semua wanita untuk cuba Nutriwhite ni.

5 Sebab Kenapa Semua Wanita WAJIB Cuba Skin Care Nutriwhite

Jeragat hilang

1.  Mencerahkan Kulit

Nutriwhite mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmen hitam pada kulit menjadi gelap. Hasilnya, korang boleh cerahkan kulit secara semulajadi tanpa perlu melalui proses pengelupasan yang boleh merosakkan kulit muka korang.

2. Menanggalkan Sel Kulit Mati

Set nutriwhite ni boleh menghilangkan sel kulit mati yang mengandungi melanin berlebihan agar kulit sentiasa cantik dan berseri.

3. Mencegah Kesan UV

Ia juga boleh mencegah kesan-kesan daripada cahaya matahari dan alam sekitar dengan melindungi kulit dai sinar UV dan cahaya matahari yang boleh menggelapkan dan merosakkan kulit.

4. Selamat-Tanpa Paraben

Tanpa paraben, tanpa merkuri, tanpa bahan kimia berbahaya. Ianya selamat untuk digunakan sepanjang masa sama ada semasa anda hamil mahu pun tidak.

Ramai ibu yang memang jagaaaaaaaa penggunaan bahan2 kimia semasa hamil, tapi tidak berhati2 selepas melahirkan anak.

Itu silap tau. Kita memang sentiasa kena jaga sama ada hamil atau pun tidak. Kerana badan kita ini sangat berharga untuk kita tempek skin care yang berbahaya.

Cuba tengok kat sini, betapa bahayanya paraben haa…
Bahaya Paraben

5. Melembutkan Kulit

Melembutkan kulit hinggakan diri sendiri pun rasa nak usap2 pipi selalu. Tak percaya?

Kalian cubalah night cream nutriwhite ni dulu. Kalian tahulah syioknya macam mana. Serius!!

Customer akak selim yang beli night cream ni pun memang mengakuinya tau.

Memang skin care ni kategori WAJIB cuba. Sekurang-kurangnya 1 set untuk cuba. Pasti kalian akan rasa sayang nak tinggalkannya. 🙂

Whatsapp akak selim untuk dapatkan skin care yang sangat best dan berkesan ni. Paling best, jeragat lama-lama pun boleh pudar dengannya.

Whatsapp ke sini ya. 019-722 8520

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...