Produk Turunkan Berat Badan Dengan Cepat

Anda boleh turun berat 5 kg dalam masa 3 minggu dengan produk ni. Saya yakin anda boleh lakukannya sebab saya juga telah bereksperimen sendiri dengan menggunakan produk ni untuk turunkan berat badan. Saya berjata turunkan 5 kg dalam masa 3 minggu. 🙂 Vivix Meningkatkan kadar metabolisme badan sekaligus boleh membantu menurunkan berat badan dengan cepat. Herb-Lax Mengandungi  daun Senna yang

Share Button
Continue reading »

Benarkah Vivix Membantu Menurunkan Berat Badan Dengan Cepat Dan Pantas?

Sejak mulakan eat clean pertengahan bulan Feb yang lepas, saya memang ambil Vivix untuk naikkan metabolisme dan seterusnya berharap dapat turunkan berat dengan cepat. Alhamdulillah, memang kesannya cepat. Dan berat turun pun memang cepat. Saya amalkan eat clean dan beberapa suplemen selama 21 hari, berat saya turun sebanyak 5.4 kg!! Alhamdulillah! 😎 Berat sebelum Projek Kurus 2016 : 80.7 kg 

Share Button
Continue reading »
Turunkan berat badan cara cepat

8 Kesilapan Yang Sering Dilakukan Semasa Menurunkan Berat Badan

Kesilapan-kesilapan ini adalah daripada pengalaman saya sendiri dan juga pengalaman rakan-rakan yang sama-sama berdiet untuk menurunkan berat badan. Dulu-dulu saya turunkan berat badan dengan menggunakan cara sendiri, tetapi sekarang lebih banyak berguru dan mencari info daripada orang yang lebih pakar seperti Kevin Zahri dan anak-anak didik beliau. Kesilapan Yang Sering Dilakukan Semasa Menurunkan Berat Badan 1. Berlapar/Makan Terlalu Sedikit Sebenarnya

Share Button
Continue reading »

Cabaran 21 Hari Menurunkan Berat Badan Dengan Cara Eat Clean

Apa Eat Clean ni? Kalau belum tahu, boleh baca kat link di bawah ni dulu ya. Klik link –> Konsep Eat Clean Sebab paling utama saya nak join cabaran ni ialah untuk turunkan berat badan yang sangat-sangat berat dalam sejarah hidup ni. Selepas keguguran kali pertama pada 2013, keguguran kali ke 2 pada 2014 dan melahirkan anak pada 2015, berat

Share Button
Continue reading »

Tetap Kurus Walaupun Selepas Raya

Haaaaaa…. ramai yang dah turun berat kan bulan puasa ni? Sure ramai yang rasa ‘SAYANG’ sangat dengan berat yang dah turun tu. Maklumlah, dah lama mengidam nak turunkan berat badan. Takkan nak biarkan naik macam tu je raya ni kan.. Ni dia perisai raya anda. Produk ni WAJIB ada bersama-sama anda bila balik kampung. Atau setelah menjamu selera di hari

Share Button
Continue reading »

Set Kurus Shaklee Yang Selamat Dan Berkesan Di Abad Ini

Jika disebut tentang KEGEMUKAN, OBESITI, negara kita Malaysia sangat terkenal juga dengan masalah ini. Jika dilihat di akhbar atau statistik, obesiti merupakan masalah no 1 di negara kita ni. Cuba tengok keratan akhbar di bawah. Kedua-duanya menceritakan tentang masalah OBESITI dan masalah KEGEMUKAN di negara kita. Apa nak buat untuk atasi masalah KEGEMUKAN dan OBESITI ni? Exercise? Jaga makan? Ambil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share Button
Continue reading »