Cara Kurus Cepat Dengan Kos Murah

Cara cepat kurus
Turunkan berat badan dengan cara sihat.

Ramai yang saya jumpa nak kurus cepat. Kalau boleh nak kurus dalam masa seminggu tu sehingga turun berat 5kg. Memang boleh nak turunkan 5kg dalam masa seminggu, cuma proses penurunan badan anda tu tak sihatlah. Sistem dalam badan juga akan terganggu.

Mahukah kita kurus tetapi badan tak sihat?

Mahukah kita cantik tapi badan merana di kemudian hari?

Haaa.. sila jawab untuk diri sendiri ya. Saranan akakSelim, turunkanlah berat badan cara yang sihat dan betul. Bagaimana cara yang betul tu? Wajib pengambilan makan yang seimbang setiap hari, tidur yang cukup, senaman secara rutin dan sentiasa berdisiplin menurunkan berat badan.

Yang kedua pula, nak kurus cepat tapi nak kos yang sangat rendah. Ianya tidak mustahil, cuma perlukan masa yang lebih panjanglah jika tidak ingin melaburkan sedikit wang untuk proses menurunkan berat badan ni.

Boleh.

Shaklee ada jawapannya. LECITHIN. Berita baik yang berganda pula, produk ni ada promosi BELI 1 PERCUMA 1 tau. Sepanjang bulan ni sahaja ya. Bulan depan dah tak ada dah promosi ni. Dengan harga serendah RM52.75 sahaja, anda dapat 2 botol Lecithin.

Bagaimana Lecithin Boleh Bantu Anda Kurus Dengan Cepat?

1. Pengemulsi Lemak

turunkan berat badan dengan lecithin

Fungsi Lecithin ini sendiri adalah bertindak sebagai pembersih salur darah. Ia membantu mengemulsi lemak, kolesterol dan trigliserid di dalam tubuh. Ia memastikan lemak-lemak tidak terlekat pada membran sel. Ia akan memastikan lemak-lemak ini terapung di dalam darah dan disingkirkan melalui proses perkumuhan.

2. Pembakaran Lemak

turunkan berat badan dengan lecithin

Ia membantu mempercepatkan proses pembakaran lemak untuk kesan penurunan berat badan yang terbaik.

3. Keluarkan Toksin

Ia juga berfungsi sebagai pelembut najis yang berkesan dan melembabkan usus serta meleraikan toksin. Sekaligus dapat mengoptimumkan fungsi usus selepas toksin dikeluarkan dari badan. Masalah sembelit juga dapat diatasi dengan Lecithin.
Makin mudah proses pembuangan najis, makin dekat dengan objektif utama pengambilan Lecithin iaitu penurunan berat badan yang cepat dan berkesan.

Sesuai sangat kan dengan bulan ni ada promosi beli 1 botol percuma 1 botol Lecithin. Harga pun tak sampai RM100 tau, dapat 2 botol Lecithin. JIMAT haaa.. 🙂

Pecahkan lemak supaya lebih cepat kurus
Pecahkan lemak supaya lebih cepat kurus

 

Lecithin, 180 biji.
Harga RM63.35 (termasuk kos penghantaran)

Klik pada gambar di bawah untuk pembelian secara online menggunakan kad debit atau kad kredit.

turunkan berat badan cara pantas

Atau boleh hubungi saya untuk tempahan Lecithin anda. Promosi beli 1 PERCUMA 1 botol akan berakhir setelah kehabisan stok. Cepat-cepat ya.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Laila Ismail

Share Button

Ubat Kurus Cepat Berkesan Dan Murah Di Pasaran

Projek Kurus di tahun 2017? Sekarang dah bulan Febuari dah ni. Ada ‘progress’ tak? 🙂

Jangan bimbang, masih ada banyak masa lagi untuk capai azam kurus tu. InshaAllah. Masih belum terlambat. Paling penting mulakan hari ini dan tetapkan target nak turunkan berapa kilogram.

ubat kurus cepat dan murah

AkakSelim masih lagi meneruskan perjuangan untuk turunkan lagi berat badan. Cuma tahun ni akakSelim ingin fokus kepada nak turunkan peratus lemak dahulu. Berat tu kalau turun lagi adalah bonus, kalau tak nak turun pun tak kisah sangat. Yang penting peratus lemak menurun dengan pantas. 🙂

Sebagai bantuan kepada Projek Kurus 2017 akakSelim dan kalian tu, akakSelim nak kongsikan promosi hebat sepanjang bulan Febuari ni. Set Kurus Bajet ni terdiri daripada :-

1. Alfalfa saiz S (330 biji)
Beli 1 PERCUMA 1
2. Lecithin (180 biji)
Beli 1 PERCUMA 1

Jadi kalian akan dapat 2 botol Alfalfa dan 2 botol Lecithin. Untung kan?

Harga Set Kurus Bajet ni adalah RM115 termasuk penghantaran.

kurus cepat dalam masa seminggu

Untuk Alfalfa saiz S tu, boleh juga upgrade kepada Alfalfa saiz besar, mengandungi 700 biji di dalamnya. Boleh tahan sehingga 3 bulan kalau botol besar ni. Alfalfa besar ni pun beli 1 PERCUMA 1 juga. Rugi sangat kalau tak ambil peluang promosi besar-besaran ni.

Mudah-mudahan makin cepat dan makin mudahlah kita nak turunkan berat badan ni. InshaAllah.

Untuk pembelian terus menggunakan kad kredit atau kad debit, boleh klik gambar di bawah ni.

beli ubat kurus cepat dan berkesan

Atau boleh hubungi akakSelim di 019-722 8520. Konsultasi adalah PERCUMA selepas pembelian ya.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Laila Ismail

 

 

 

Share Button

Kurus Cepat Tanpa Perlu Berlapar Dengan Set Kurus Shaklee

Kurus cepat tanpa perlu berlaparBoleh dikatakan untuk tahun 2016 ni, akak selim tak pernah skip Set Kurus Shaklee ni. Inilah set faveret akak selim sepanjang tahun ni.

Set Kurus Bajet ni boleh dikatakan set paling minimumlah sebagai peneman sepanjang perjalanan menurunkan berat badan.

Selain daripada set ni, akak selim memang tambahkan protein sihat dalam pemakanan harian akak selim. Sebab protein sangat2 diperlukan oleh badan kita sepanjang masa.

Akak selim pilih Cinch Shake dan ESP! Memang sedap dan mengenyangkan!

Bina otot dan bakar lemak dengan Cinch Shake
Bina otot dan bakar lemak dengan Cinch Shake
Kurus cepat dengan protein
Bina otot dan bakar lemak dengan ESP

Tak kiralah berazam nak kurus ke, nak gemuk ke, nak maintain berat badan ke, protein sangat diperlukan oleh badan kita. Tanpa pengambilan protein sihat secara konsisten, badan kita lembik, menggeleber dan cepat letih.

Nak tahu rahsia akak selim turunkan berat 20 kg tanpa perlu berlapar?

Cara Turunkan Berat 20 Kg Dengan Cepat Tanpa Perlu Berlapar
Berjaya kurangkan 20 kg dalam masa 7 bulan.

Boleh klik link di bawah ni ya.

Rahsia Turun 20 kg Tanpa Berlapar

Berazam untuk kurus pada tahun 2017? Jom mulakan sekarang bersama akak selim. Akak selim bantu kalian yang nak kurus turunkan berat badan tanpa perlu berlapar.

Whatsapp akak selim hari ini di 019-722 8520.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail

 

Share Button

Ubat Kurus Paling Berkesan Kempiskan Perut Dalam Masa Seminggu

Nak kempiskan perut ni memang ambil masa. Tapi kalau tepat dan betul caranya, mudah sahaja sebenarnya. Boleh tengok tips kat entry di bawah ni ya. Klik link.

Kempiskan Perut Dalam Masa Seminggu

Yang paling penting, pastikan produk yang kita ambil tu tidak memudaratkan kesihatan kita. Ramai orang Malaysia nak jalan singkat untuk kurus. Sanggup berlapar, sanggup makan produk yang pelik-pelik dan tidak terjamin keselamatannya.

Sebab?

Obses nak kurus.

Jangan macam tu tau. Cek dulu produk yang kita nak ambil tu. Pastikan ianya benar-benar selamat dan berkesan untuk kurus cepat dengan cara yang betul.

Antara produk Shaklee yang boleh diamalkan untuk kempiskan perut ialah :-

1. Herb-Lax

Ubat sembelit berkesan
Cuci usus berkerak dan membantu melawaskan

Melawaskan serta membersihkan kerak-kerak usus yang terperangkap sekian lama

2. Peppermint Ginger Plus

peppermint-ginger-plus

Buang angin yang terperangkap di dalam badan dengan cepat dan berkesan.

3. Omega Guard @ Minyak Ikan Berkualiti

Bakar lemak dengan berkesan untuk bantu kurus cepat
Bakar lemak dengan berkesan untuk bantu kurus cepat

Omega 3 yang terdapat di dalam Omega Guard terbukti mampu membakar lemak perut dengan berkesan. Omega 3 tidak boleh dihasilkan oleh badan kita, jadi kita perlu mengambilnya dari makanan atau suplemen.

If you are suffering from excess belly fat, you may want to increase your fish oil intake. Fish oils contain a fatty acid known as omega-3 which cannot be produced by the body and must therefore be taken in through food.

Sumber : Livestrong.com

Hubungi akak selim untuk dapatkan ubat kurus paling berkesan untuk kempiskan perut ni.

Pm akak selim di FB sekarang ya. Klik link di bawah ni

Lailasani Ismail

Akak selim akan kongsikan menu dan senaman yang sesuai untuk bantu kempiskan perut.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

 

 

Share Button

Turunkan Berat Badan Dengan Cepat Dan Berkesan Dengan Set Kurus Shaklee

Hasil dari penggunaan Set Kurus Premium Shaklee ni, akak selim berjaya menurunkan berat 20 kg dalam tahun 2016. Sebenarnya tiada rahsia lagi macam mana akak selim boleh selim. 🙂

Cara Turunkan Berat 20 Kg Dengan Cepat Tanpa Perlu Berlapar
Berjaya kurangkan 20 kg dalam masa 7 bulan.

Semuanya akak selim dah ceritakan di sini. Klik link di bawah ni ya.

Rahsia Akak Selim Turunkan 20 kg

Apa Yang Ada Dalam Set Kurus Premium Ni?

Turunkan berat badan dengan cepat

Detoks Usus/Buang Toksin Dengan Herb-Lax

Mengandungi  daun Senna yang digunakan cara tradisional sebagai laksatif semulajadi. Melawaskan dan membantu proses perkumuhan supaya lebih lancar.

Pecahkan Lemak Dengan Lecithin

Membantu memecahkan lemak secara efektif. Lemak akan disingkirkan dengan lebih efektif setelah dipecahkan kepada molekul-molekul kecil oleh Lecithin.

Bakar Lemak Dengan Omega Guard

Omega Guard membantu membakar lemak dengan berkesan. Ia juga akan menyingkirkan lemak-lemak/plak di dalam salur darah. Jadi, proses penurunan berat badan semakin cepat dan memberikan kesan yang sangat baik kepada jantung kita.

Singkirkan Lemak Dengan Alfalfa

Alfalfa kaya dengan pelbagai nutrien mampu menyingkirkan lemak secara semulajadi. Kajian klinikal membuktikan bahawa penggunaan jangka masa panjang akan menghapuskan lemak, mengurangkan kolesterol, mencegah penyakit jantung, strok dan darah tinggi.

Hanya Alfalfa sahaja yang mengandungi saponin, seperti span yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolesterol.

Bina Otot Dengan Cinch Shake/ESP

Otot membantu kita mempercepatkan pembakaran lemak. Jika peratusan otot kita tinggi, maka cepat dan banyaklah lemak dapat dibakar.

Di samping itu otot menjadikan bentuk badan kita lebih langsing dan cantik. Jika kita hanya menurunkan berat badan tanpa membina otot, badan kita akan menjadi hodoh dan menggeleber. Lengan yang lembik, paha yang berkedut, perut yang hodoh disebabkan penurunan berat badan yang drastik tanpa bina otot.

Bagaimana nak bina otot? Salah satunya ialah mengambil protein yang bagus dan mengandungi leucine. Leucine akan membantu mengekalkan jisim otot dan membuang lemak secara efektif. Mereka yang menurunkan berat badan dan mengambil protein mengandungi leucine terbukti dapat mengekalkan otot, menurunkan peratus lemak, kulit tidak menggeleber dan potongan badan yang langsing.

Cinch Shake mengandungi leucine yang telah terbukti secara klinikal dapat membantu menurunkan berat badan dan memberikan bentuk tubuh sempurna dan langsing.

Leucine is so important when it comes to maintaining muscle mass and assisting with weight loss.
Sumber : Proteinworks

Tingkatkan Metabolisme Dengan Vivix

Resveratrol yang terdapat dalam Vivix terbukti berkesan untuk meningkatkan kadar metabolisme badan sekaligus boleh membantu menurunkan berat badan dengan cepat.

Apa Yang Boleh Dapat Dari Pembelian Set Kurus Premium Shaklee?

Anda boleh pelbagai keistimewaan dengan pembelian set ni.

1. Keahlian PERCUMA

2. Penghantaran PERCUMA

3. Vitamin C PERCUMA (sehingga 15.10.2016 sahaja)

4. Lucky Draw di semua cawangan Shaklee (15.10.2016 sahaja)

5. Bonus akan dimasukkan ke dalam akaun anda bulan berikutnya.

6. Konsultasi PERCUMA tentang penurunan berat badan sepanjang hidup. 🙂 Menu dan resepi yang boleh menurunkan berat badan juga akan diberikan secara PERCUMA (bernilai RM300)

Untung kan? Kalau buat pembelian esok berganda2 untungnya tau.

SMS/Whatsapp akak selim di 019-722 8520.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail

Share Button

Cara Turunkan Berat 20 Kg Dengan Cepat Tanpa Perlu Berlapar

Cara Turunkan Berat 20 Kg Dengan Cepat Tanpa Perlu Berlapar
Berjaya kurangkan 20 kg dalam masa 7 bulan.

Dah lama nak cuba kuruskan badan? Tapi asyik gagal je? Biasanya nak start hari Isnin kan? Selalu dengar tak? Tapi selalu juga berakhir dengan Isnin minggu depan dan minggu depan dan minggu depan. Akhirnya terbengkalai begitu sahaja.

Tengok-tengok berat dah naik sehingga 80-90 kg. Sayalah tu! Ini berat saya selepas bersalin anak ke 3. Memang SANGAT BERAT.

Cara kurus cepat
Julai 2015 : Berat saya 85 kg
Cara kurus cepat
Jan 2016 : Berat 81.7 kg

Saya faham sangat bab diet ni. Nak mulakan tu memang rasa payah dan susah. Tapi bila dah mula, jangan pernah menoleh ke belakang. Kata Aizat Razak, Ikon JK1M #jalanterus!

Selalu GAGAL nak mulakan? JOM FOLLOW AKAK SELIM!

Cara kurus cepat dengan set kurus shaklee
Berjaya turunkan 16.9 kg dalam masa 6 bulan.

Ini ialah saya atau lebih suka dikenali sebagai Akak Selim. Alhamdulillah berjaya turunkan 16.9 kg dalam masa 6 bulan. Dan sekarang penurunan berat sudah melebih 20 kg. 🙂 Alhamdulillah.

Akak selim kini sedang meneruskan usaha untuk turunkan berat badan ke berat yang lebih NORMAL iaitu 55 kg. 55 kg tu bukanlah berat yang paling baik untuk ketinggian saya, tapi itulah target saya buat masa ni. Ada lagi 5 bulan untuk saya berusaha capai target tersebut. InshaAllah.

Sepanjang 6 bulan tu, apa yang saya buat untuk turunkan berat badan dengan cepat?

1. Ambil Set Kurus Premium Shaklee

Turunkan berat badan dengan cepat

Saya memang pengamal tegar vitamin Shaklee. Vitamin Shaklee bukan ubat kurus, tapi ia adalah suplemen yang boleh membantu kita membuang dan membakar lemak dengan lebih efektif. Secara tak langsung kita akan kurus dengan cepat. Di samping itu, suplemen juga membantu melengkapkan lopong-lopong nutrisi dalam badan kita sepanjang kita menurunkan berat badan.

Apa yang ada dalam Set Kurus Premium ni?

Detoks Usus/Buang Toksin Dengan Herb-Lax

Ubat sembelit berkesan
Cuci usus berkerak dan membantu melawaskan

Mengandungi  daun Senna yang digunakan cara tradisional sebagai laksatif semulajadi. Melawaskan dan membantu proses perkumuhan supaya lebih lancar.

Pecahkan Lemak Dengan Lecithin

Pecahkan lemak supaya lebih cepat kurus
Pecahkan lemak supaya lebih cepat kurus

Membantu memecahkan lemak secara efektif. Lemak akan disingkirkan dengan lebih efektif setelah dipecahkan kepada molekul-molekul kecil oleh Lecithin.

Bakar Lemak Dengan Omega Guard

Bakar lemak dengan berkesan untuk bantu kurus cepat
Bakar lemak dengan berkesan untuk bantu kurus cepat

Omega Guard membantu membakar lemak dengan berkesan. Ia juga akan menyingkirkan lemak-lemak/plak di dalam salur darah. Jadi, proses penurunan berat badan semakin cepat dan memberikan kesan yang sangat baik kepada jantung kita.

Singkirkan Lemak Dengan Alfalfa

Kurus cepat dengan alfalfa
Singkirkan lemak dengan alfalfa

Alfalfa kaya dengan pelbagai nutrien mampu menyingkirkan lemak secara semulajadi. Kajian klinikal membuktikan bahawa penggunaan jangka masa panjang akan menghapuskan lemak, mengurangkan kolesterol, mencegah penyakit jantung, strok dan darah tinggi.

Hanya Alfalfa sahaja yang mengandungi saponin, seperti span yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolesterol.

Bina Otot Dengan Cinch Shake/ESP

Bina otot dan bakar lemak dengan Cinch Shake
Bina otot dan bakar lemak dengan Cinch Shake
Kurus cepat dengan protein
Bina otot dan bakar lemak dengan ESP

Otot membantu kita mempercepatkan pembakaran lemak. Jika peratusan otot kita tinggi, maka cepat dan banyaklah lemak dapat dibakar.

Di samping itu otot menjadikan bentuk badan kita lebih langsing dan cantik. Jika kita hanya menurunkan berat badan tanpa membina otot, badan kita akan menjadi hodoh dan menggeleber. Lengan yang lembik, paha yang berkedut, perut yang hodoh disebabkan penurunan berat badan yang drastik tanpa bina otot.

Bagaimana nak bina otot? Salah satunya ialah mengambil protein yang bagus dan mengandungi leucine. Leucine akan membantu mengekalkan jisim otot dan membuang lemak secara efektif. Mereka yang menurunkan berat badan dan mengambil protein mengandungi leucine terbukti dapat mengekalkan otot, menurunkan peratus lemak, kulit tidak menggeleber dan potongan badan yang langsing.

Cinch Shake mengandungi leucine yang telah terbukti secara klinikal dapat membantu menurunkan berat badan dan memberikan bentuk tubuh sempurna dan langsing.

Leucine is so important when it comes to maintaining muscle mass and assisting with weight loss.
Sumber : Proteinworks

 

Tingkatkan Metabolisme Dengan Vivix

vivix-bottleResveratrol yang terdapat dalam Vivix terbukti berkesan untuk meningkatkan kadar metabolisme badan sekaligus boleh membantu menurunkan berat badan dengan cepat.

Ada ujian klinikal yang membuktikan bahawa Resveratrol ini banyak membantu dalam menurunkan berat badan di samping sebagai antioksidan anti penuaan.

Studies have found that you can use resveratrol to speed up your metabolism to help you burn more calories throughout the day.

Sumber : revgenetics.com

2. Eat Clean

Akak selim makan secara eat clean. Ubah cara makan setiap hari. Ubah menu, ubah tabiat makan. Boleh tengok menu, resepi dan konsep eat clean di sini.

Klik link di bawah untuk lebih faham tentang eat clean ni.

Segalanya Tentang Eat Clean

3. Detoks

Dalam tahun 2016, beberapa kali juga akak selim lakukan detoks. Detoks seluruh badan dan detoks parasit. Ingin tahu tentang detoks? Boleh klik link di bawah ni ya.

Detoks Membantu Turunkan Berat Badan

4. Senaman

Akak selim lakukan senaman secara rutin. Walaupun pada awalnya, senaman yang akak selim lakukan adalah senaman ringan-ringan sahaja. Berbasikal di sekeliling rumah, berjalan-jalan santai di sekeliling taman bersama anak-anak dan kardio mudah di rumah.

Tetapi memandangkan berat yang akak selim ingin turunkan adalah 20-30 kg, akak selim mesti lakukan senaman yang lebih memberikan impak kepada badan akak selim untuk elakkan badan lembik dan menggeleber.

Kurus cepat dengan set kurus shaklee
Turun 20 kg 2016. 🙂

Akak selim buat kardio 3-4 kali seminggu dan baru-baru ni akak selim join Jom Kurus 1 Malaysia yang diasaskan oleh Kevin Zahri tu, Pakar Kecergasan yang sangat kacak tu kannn… 🙂 Akak selim join di bawah Coach Noorzana untuk kawasan Kulai. Alhamdulillah, banyak belajar tentang senaman yang sesuai untuk akak selim ‘firm’kan dan dapatkan bentuk badan yang cantik.

14183948_10209215153567609_7654017956732690324_n

5. Minum Air

Minum air ni ramai yang nampak remeh. Tapi sebenarnya sangat penting dalam proses menurunkan berat badan tau. Antara yang paling penting tau. Sebab dengan minum air banyaklah toksin dapat keluar dari badan dan dapat buang air yang berlebihan dalam badan.

Kalau nak kurus, jangan cuba-cuba skip ye minum air ni. Setiap 25kg berat badan, minum 1 liter air yaa.

Akak selim juga mengadakan kelas Eat Clean yang dinamakan KEBAS (Kurus Enjoy Bersama Akak Selim) secara online. Jika mahu bersama-sama menurunkan berat badan secara berkumpulan, boleh follow pengumuman program setiap bulan di Facebook Akak Selim : Lailasani Ismail.

Dan untuk setiap order Set Kurus Premium, anda akan mendapat bimbingan untuk kurus secara PERCUMA dari akak selim. Konsultasi adalah PERCUMA untuk join KEBAS.

Untuk order Set Kurus Premium, sila whatsapp SELIM ke 019-722 8520 ya.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail

 

Share Button

Kenapa Berat Badan Tak Turun? Berat Statik Je?

Dilema berat badan tak turun dah lepas beberapa kilo penurunan yang sangat mengujakan memang membimbangkan! Tambah-tambah lagi dah dekat nak raya ni. 😛

Kenapa berat tak turun

Berat badan statik je kat angka yang sama! Benci tau!!!

Berat badan statik ini juga dikenali sebagai “Plateau”. (berbelit sikit lidah nak menyebutnya kan? hehe)

Jom kita tengok apa pendapat Pakar Pemakanan yang dikenali dengan gelaran Cip ni. FB beliau ialah Mohd Khairul Azuan.

Apa Itu Plateau Atau Berat Statik

berat statik kenapa

Ramai orang tak tahu bahawa plateau (berat statik) selepas turun berat yang banyak adalah petanda badan anda NORMAL. Mcamana kalau badan turun tanpa stop? tinggal tulang je awak tu..

Body kita macam termostat. Allah dah cipta bagus dan bijak badan kita ni… Bila berat turun mendadak, body akan kata stop! Anda akan menyebabkan fungsi dalam badan tidak dapat berfungsi dengan baik.

Body akan kata ” mari saya sesuaikan dulu berat badan sekarang dan perubahan badan sekarang dengan sistem badan skrg. Tapi bagi saya masa untuk sesuaikan diri. Saya masih terkejut.”

Jadi, bagi masa sekejap badan. Teruskan aktiviti sihat seperti pemakanan sihat dan aktiviti aktif.

Masa plateau boleh dipendekkan kalau anda bantu badan dengan menaikkan muscle mass dan makan dengan lebih berhati2.

Sekian celoteh pendek untuk mereka yang terlalu kecewa dengan plateau.

Masalah banyak yang jadi bila kita tak bagi masa untuk badan sesuaikan sistem baru. Then kecewa, putus asa, kembali ke jalan hitam..

Nak belajar lagi cara break plateau, boleh join DietFit Xtreme di Petaling Jaya. Apa yang extreme sangat? Extremely healthy jer

Haaa.. kalau nak join DietFit tu boleh hubungi Facebook beliau yaa.

Sekarang kita dah faham dah kenapa berat dok statik je kat angka yang sama kan? Jadi banyakkan bersabar dan belajar cara untuk mengatasinya. Nak kena naikkan muscle mass dan makan dengan lebih berhati-hati seperti kata sifu MKA. 🙂

Nanti kita sambung pula macam mana nak naikkan muscle mass dan makan dengan lebih baik tu ya.

Jangan sedih-sedih okkayyy…

Ganbatte!!!

Love,

AkakSelim

019-722 8520

 

Share Button

Ubat Cepat Kurus Tanpa Dadah

Kalau nak ambil ubat kurus ni, tak perlu risau sebab memang tiada dadah dan tiada bahan kimia berbahaya. Jangan ambil pil sembarangan kerana ia boleh meragut nyawa. Mungkin kesannya kurus cepat tapi bahayanya sehingga nyawa melayang.

Ubat kurus cepat
Bahaya ubat kurus yang tiada kajian klinikal.

Ambillah produk yang diiktiraf selamat dan berkesan. Antara pesanan Jurulatih Kecergasan Kevin Zahri, ambillah produk yang sudah dikenali ramai dan mempunya track record positif.

Set Kurus ini juga sesuai untuk diambil oleh ibu menyusu kerana ia tidak akan menyebabkan susu merudum atau susu kurang. Malah adanya Alfalfa dan ESP membantu menambahkan susu badan.

Ibu menyusu kurus cepat

Ibu menyusu kurus cepat
Beli set cepat kurus

Herb-Lax

Mengandungi  daun Senna yang digunakan cara tradisional sebagai laksatif semulajadi. Melawaskan dan membantu proses perkumuhan supaya lebih lancar.

Lecithin

Membantu memecahkan lemak secara efektif. Lemak akan disingkirkan dengan lebih efektif setelah dipecahkan kepada molekul-molekul kecil oleh Lecithin.

Alfalfa

Kaya dengan pelbagai nutrien mampu menyingkirkan lemak secara semulajadi. Kajian klinikal membuktikan bahawa penggunaan jangka masa panjang akan menghapuskan lemak, mengurangkan kolesterol, mencegah penyakit jantung, strok dan darah tinggi.

Hanya Alfalfa sahaja yang mengandungi saponin, seperti span yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolesterol.

ESP

ESP adalah protein yang berkhasiat berasaskan tumbuhan yang secara semulajadi rendah lemak, bebas kolestrol dan kaya dengan asid amino penting. Ia terbukti secara klinikal dapat mengekalkan tenaga berjam-jam lamanya.

Boleh dijadikan sebagai ‘meal replacement’ untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan.

Boleh buat pembelian sendiri secara online dengan menggunakan kad debit atau kad debit. Sila klik gambar di bawah untuk meneruskan pembelian ya.

Ibu menyusu kurus cepat
Beli set cepat kurus

Boleh hubungi saya di 019-722 8520 untuk konsultasi pengurusan berat badan dan menu pemakanan sihat. Sama-sama kita turunkan berat badan cara sihat. InshaAllah.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

 

Share Button

Produk Turunkan Berat Badan Dengan Cepat

cara mudah turunkan berat dengan cepat

Anda boleh turun berat 5 kg dalam masa 3 minggu dengan produk ni. Saya yakin anda boleh lakukannya sebab saya juga telah bereksperimen sendiri dengan menggunakan produk ni untuk turunkan berat badan. Saya berjata turunkan 5 kg dalam masa 3 minggu. 🙂

Turun berat dengan cepat
Turun 5.4 kg dalam masa 3 minggu.
Produk cepat kurus
Produk yang saya amalkan sepanjang menurunkan berat badan. Memang CEPAT turun!
Beli set kurus cepat
Klik untuk beli SET KURUS

Vivix

Meningkatkan kadar metabolisme badan sekaligus boleh membantu menurunkan berat badan dengan cepat.

Herb-Lax

Mengandungi  daun Senna yang digunakan cara tradisional sebagai laksatif semulajadi. Melawaskan dan membantu proses perkumuhan supaya lebih lancar.

Lecithin

Membantu memecahkan lemak secara efektif. Lemak akan disingkirkan dengan lebih efektif setelah dipecahkan kepada molekul-molekul kecil oleh Lecithin.

Alfalfa

Kaya dengan pelbagai nutrien mampu menyingkirkan lemak secara semulajadi. Kajian klinikal membuktikan bahawa penggunaan jangka masa panjang akan menghapuskan lemak, mengurangkan kolesterol, mencegah penyakit jantung, strok dan darah tinggi.

Hanya Alfalfa sahaja yang mengandungi saponin, seperti span yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolesterol.

Klik gambar di bawah untuk pembelian menggunakan kad debit atau kad kredit. SMS/Whatsapp saya Laila di 019-722 8520 jika memerlukan bantuan semasa proses pembelian.

Beli set kurus cepat

Atau

Hubungi saya untuk mendaftar ahli sebelum pembelian. Diskaun 15-20% untuk ahli Shaklee. Penjimatan hebat yang berbaloi-baloi. 😀

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

Share Button

Benarkah Vivix Membantu Menurunkan Berat Badan Dengan Cepat Dan Pantas?

Sejak mulakan eat clean pertengahan bulan Feb yang lepas, saya memang ambil Vivix untuk naikkan metabolisme dan seterusnya berharap dapat turunkan berat dengan cepat. Alhamdulillah, memang kesannya cepat. Dan berat turun pun memang cepat.

Saya amalkan eat clean dan beberapa suplemen selama 21 hari, berat saya turun sebanyak 5.4 kg!! Alhamdulillah! 😎

Berat sebelum Projek Kurus 2016 : 80.7 kg 

Berat selepas 21 hari : 76.3 kg

Jumlah penurunan selama 21 hari : 5.4 kg

Turun berat dengan cepat
Turun 5.4 kg dalam masa 3 minggu.

Cepat kan? Seminggu tu turun hampir 2 kg. Apa sebabnya?

Turunkan 5.4 kg Dalam Masa 21 Hari!

Pertama : Pemakanan

Makan cara sihatlah, iaitu EAT CLEAN. Boleh cek kat sini apa itu Eat Clean ya. Klik link di bawah.

Konsep Eat Clean Yang Sangat Mudah Dan Mengenyangkan

Kedua : Senaman

Turun berat dengan cepat

Senaman ni memang perlu. Tapi awal2 dulu ni saya tak dapat nak bersenam secara rutin pun sebab lutut dah cedera. 3 hari je sempat buat Skipping. Lepas tu lutut dah jammed! Huhuhu… 😥
Sebabnya badan terlalu berat. Sedihkan? Mula-mula tu memang excited nak bersenam seperti yang cikgu ajar. Lepas tu dah tak boleh teruskan dah. So sepanjang 21 hari tu saya hanya bersenam ringan iaitu briskwalking dan kayuh basikal. Untuk orang-orang yang terlebih berat macam saya ni, awal-awal jangan pulun yang lompat-lompat dulu, Buat senaman yang tidak menekan pada lutut dan kaki. Contohnya Squat, Plank, Burpee, Butt Kicks dan pelbagai lagi senaman yang boleh dilakukan. Yang perlu dielakkan ialah Skipping, Jumping Jacks dan apa-apa senaman yang perlu melompat. 😛

Ape benda exercise pelik2 ni? hehe, saya pun baru tahu jugak. Caranya memang kena guna Encik Google jelah. Hihihi

Ketiga : Suplemen

Untuk suplemen ni saya memang ambil secara konsisten. Memang sangat membantu saya untuk turunkan berat dengan lebih cepat walaupun hanya bersenam ringan. Ini adalah suplemen yang saya ambil secara konsisten.

Turun berat dengan cepat
Saya tambahkan Garlic dalam Set Kurus Basic saya kerana masalah lemak yang sangat tinggi di samping Garlic berfungsi sebagai antibiotik semulajadi.

1. Set Kurus Shaklee

2. Vivix

Vivix ni memang sangat membantu dalam proses saya menurunkan berat badan. Sebelum ni saya susah nak berpeluh walaupun orang lain dah kepanasan. Sekarang ni memang cepat berpeluh. Bukanlah berpeluh secara berlebihan tapi sesuai mengikut keadaan.

Benarkah Vivix Membantu Menurunkan Berat Badan Dengan Cepat? Jika Ya, Bagaimana?

Memang BENAR, Vivix membantu menyelesaikan masalah berat badan yang dihadapi oleh ramai rakyat Malaysia. Vivix mengandungi Resveratrol yang mempunyai kadar antioksida yang tinggi.

1. Resveratrol meningkatkan keupayaan otot untuk menyerap gula dan mengelakkan lebihan gula disimpan dalam lapisan lemak.

2. Resveratrol mengelakkan pembentukan tisu lemak dan mengurangkan simpanan lemak dalam badan.

3. Resveratrol juga meningkatkan keupayaan otot untuk bekerja dengan lebih kuat seperti bersenam melebihi mereka yang tidak mengambil vivix/suplemen.

Jadi, saya menyarankan agar mengambil Vivix sebagai suplemen tambahan kepada Set Kurus. Memang berkesan dengan lebih cepat.

Cepat kurus dengan vivix

Ambil peluang bulan terakhir promosi Vivix Twin Pack. Beli 2 botol dapat diskaun 5%. Bulan depan dah kembali ke harga asal. Rugi kalau tak ambil peluang ni tau. Sebab apa? Jimat sehingga RM241.

vivix murah

#1 Keahlian Shaklee PERCUMA (bernilai RM75.90)

#2 Kos penghantaran PERCUMA (bernilai RM10.60)

#3 Diskaun 5%!

#4 CASH BACK bulan depan sebanyak 5%!

Hubungi saya hari ini untuk dapatkan Vivix anda dengan penjimatan sehingga RM241. SMS/Whatsapp ke 019-722 8520.

ID : 854299

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...