Rahsia Wanita Ini Merawat Kulit Kusam Dan Cerahkan Wajah Secara Semulajadi

Semua wanita di dalam dunia ni menginginkan kulit cantik kan? Nak kulit putih macam selebriti. Kalau kulit tak berapa nak putih pun, janganlah risau. Yang paling penting kulit tak kusam dan nampak letih. Lagi sedih kalau suami komplen kan?

Salah satu cara untuk merawat kulit yang kusam ni adalah dengan kolagen. Kenapa perlukan kolagen? Sebab kolagen dalam badan kita ni akan berkurang sedikit demi sedikit mengikut pertambahan usia. Jadi kalau kita tak sediakan cara untuk menghadapi kehilangan kolagen ni, memang bertambah kusamlah wajah kita.

Cuba tengok wanita ni. Kulitnya yang agak gelap dan ditumbuhi dengan jerawat-jerawat kecil di wajahnya. Dan kini kulitnya makin cerah dan halus. Jerawat pun sudah tiada lagi. Apa rahsia beliau?

Beliau mengamalkan serbuk kolagen Shaklee. Hasilnya memang berbaloi-baloi.

  • jerawat hilang
  • kulit makin cerah
  • kulit nampak lebih bermaya dan tidak kusam lagi

Kulit cantik tanpa make up

Kolagen ni bukan hanya sekadar memutihkan atau mencerahkan kulit sahaja, tetapi ia membantu merawat kecederaan pada kulit. Apabila naik jerawat, kulit kita cedera sebenarnya dan apabila ia sudah kering akan meninggalkan parut pula. Pengambilan kolagen ini dapat menghilangkan masalah jerawat dan juga parut jerawat yang nampak seperti lopak2 kecil di muka.

Kolagen Shaklee ni mudah diserap oleh tubuh kita. Kesannya memang cepat. Seawal 7 hari pun dah ada yang nampak kesannya. Ada pelbagai cara untuk dapatkan kesan optimum dengan kolagen ni.

Sekarang ni kolagen ni ada offer tau. Sepanjang bulan Mei ni. Amalkan sekarang ni dan dapatlah wajah baru yang lebih cerah dan bermaya di hari raya nanti. InshaAllah.

Untuk pembelian kolagen menggunakan kad debit atau kad kredit, boleh terus beli secara online di sini. Klik gambar di bawah ni ya.

Kolagen terbaik

Kalau rasa nak lebih jimat, boleh beli 2 sebab ada diskaun 5%. Boleh terus beli secara online di sini ya.

BELI 2 KOTAK KOLAGEN DENGAN DISKAUN 5% (klik link)

Tak cukup 2 kotak? Atau nak share dengan mak, adik beradik atau kawan-kawan? Boleh beli 6 kotak dan dapat PERCUMA 1 kotak. Best tu! PERCUMA tau. Beli 6 kotak dan dapat 7. Untuk beli 6 kotak, boleh hubungi saya di 019-722 8520 untuk saya register keahlian PERCUMA. Selain tu penghantaran juga PERCUMA. Dan bakal dapat CASH BACK lagi bulan depan. 🙂

Cepat-cepat tau sebelum offer ni berakhir.

SMS/Whatsapp ke 019-722 8520

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

 

Share Button

10 Bonus Dengan Pembelian Kolagen Terbaik Di Pasaran Sepanjang Bulan Mei

Sesuai sangat promosi bulan ni dengan lagi 2 bulan menjelang raya ni. Kolagen dan Alfalfa. 🙂 Nanti raya dah nampak kesannya. Alfalfa pula untuk kesihatan dalaman. Atau dikenali sebagai kacip fatimah moden tau. Itulah rahsia cantik dan mantap wanita-wanita Malaysia!!! 😀

Tak lupa untuk anak-anak juga. Kekal sihat dengan multivitamin perisa anggur. Amalkan Vitalea kids ni, InshaAllah anak-anak jarang dapat penyakit dan sistem imun lebih tinggi.

Apa Promosi Mei 2016?

  • Kolagen Beli 6 PERCUMA 1
  • Alfalfa (S) dan Alfalfa (L) Beli 3 PERCUMA 1
  • Vitalea Kids Beli 3 PERCUMA 1

kolagen berkesan

 

Ingin tahu tentang Kolagen berkesan ni? Boleh klik link ni –> Kolagen Best Di Pasaran

10 BONUS Dengan Pembelian 6 Kotak Kolagen

bonus set jeragat

1. FREE 1 kotak kolagen (bernilai RM298)
2. FREE membership (bernilai RM75 untuk Semenanjung dan RM85 untuk Sabah/Sarawak).
3. FREE delivery ke depan pintu rumah anda (bernilai RM10.60)
4. Dapat BONUS/CASH BACK di pertengahan bulan Jun 2016 nanti lebih kurang sebanyak RM110 (maksudnya kos pembelian juga adalah makin kurang laaa kan?)
5. FREE consultation dan cara pengambilan produk/vitamin akan disediakan.
6. Terus dapat join SPECIAL GROUP untuk semua pelanggan kami. Pelbagai tips eksklusif akan dikongsikan dengan anda.
7. Boleh terus bisnes dan buat side income sehingga 4-5 angka untuk sesiapa sahaja yang rajin berusaha (ini bukan omongan kosong, tapi kita dah ada bukti mentor2 kita yang berjaya mendapat 5-6 angka)
8. Ada FREE mentor!
9. Ada kelas secara offline mahupun online (ramai yang cakap tiada masa kan utk join secara offline, so bimbingan kami secara online adalah sangat mantap!)
10. FREE ebook “Bagaimana menjana income sehingga 5 angka dengan bisnes Shaklee secara part time”.

Nak 10 bonus di atas? Boleh klik gambar untuk pembelian kolagen 6 kotak ya. Boleh gunakan kad debit atau kad kredit.

hilangkan jeragat cepat

 

Whatsapp saya di 019-722 8520 untuk pendaftaran keahlian kerana anda layak mendapat keahlian PERCUMA dengan pembelian kolagen 1 set. 🙂

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

 

Share Button

7 Cara Merawat Kulit Muka Yang Kusam dan Kering Secara Semulajadi

Kulit yang cantik memang menjadi idaman semua orang, terutamanya wanita. Mestilah nak nampak cantik dan tidak kusam di hadapan pasangan kita kan? Ada juga mereka yang rasa rendah diri apabila kulit muka terlalu kering sehingga nampak seperti menggelupas, kusam atau pun berjerawat. Jangan biarkan masalah kulit ni berterusan ya, jika tidak dijaga dari dalam dan dari luar, memang akan jadi lebih teruk.

Cara untuk elak kulit kering dan kusam
Kulit halus mulus dan cantik menjadi idaman setiap wanita.

Tips Merawat Kulit Muka Yang Kusam Dan Kering Secara Semulajadi

  1. Sentiasa Memakai Pelindung UV

    Cara untuk elak kulit kering dan kusam
    Sentiasa memakai krim UV untuk kulit yang lebih sihat.

    Mengikut pakar kecantikan di SPA, mereka menyarankan untuk memakai pelindung UV jika kita keluar rumah. Tidak kiralah kita bekerja di bawah panas terik atau di dalam ofis. Jadi, adik-adik cantik janganlah rasa tak perlu pakai pelindung UV jika bekerja sehari suntuk di dalam ofis ya. Penting tu!

  2. Jaga Pemakanan

    Cara untuk elak kulit kering dan kusam
    Banyakkan mengambil buah-buahan dan sayur-sayuran dalam pemakanan harian.

    Kurangkan pengambilan makanan yang berminyak dan berlemak tinggi. Makanlah makanan yang bernutrisi seperti sayur-sayuran dan buah-buahan segar untuk menghilangkan kulit muka yang kusam dan kering.

  3. Pakai Masker

    Cara untuk elak kulit kering dan kusam

    Rajin-rajinkanlah diri untuk memakai masker. Disarankan memakai masker sekurang-kurangnya 2-3x seminggu untuk mengekalkan kelembapan kulit muka. Jika anda rajin, boleh gunakan bahan-bahan yang ada di dapur anda sahaja seperti tomato, yogurt, lemon dan putih telur. Tak perlu keluarkan duit lebih kan? Atau boleh juga dapatkan MASKER SIAP di kedai-kedai seperti Watson, Guardian, Aeon atau mana-mana kedai lagi. Memang banyak dijual di pasaran.

    Boleh juga cuba masker yang murah dan mudah ni. Hanya perlu gunting sedikit kapsulnya dan keluarkan gelnya. Sapu ke muka dan biarkan selama 20-30 minit atau sehingga kering.
    Boleh klik link di bawah ni untuk

    RAHSIA MASKER SEMUDAH A-B-C

  4. Pakai Pelembab Muka Sebelum Tidur

    Cara untuk elak kulit kering dan kusam
    Memakai krim malam sangat penting untuk mengekalkan kelembapan kulit wajah.

    Yang ni memang ramai yang ter’skip’ dalam kehidupan seharian kan? Maklumlah apabila siangnya dah penat bekerja atau seharian di rumah menguruskan rumah tangga, malamnya terus tidur macam tu aje. Lebih teruk kalau tidur dengan ‘make-up’. Jangan selalu buat tau!! Waktu malamlah kulit kita rehat dan nak bernafas dengan lebih baik. Pakailah pelembab muka sebelum tidur supaya lembab dan tidak kusam.

  5. Hindari Stress

    Cara untuk elak kulit kering dan kusam
    Kawal stress supaya tidak mempengaruhi kecantikan kulit.

    Elakkan stress kerana stress boleh menyebabkan kulit menjadi kering dan kusam. Rehatkan minda dengan melakukan aktiviti riadah atau berehat santai untuk mengelakkan stress. Di zaman ini memang normal jika kita stress tetapi cara kita kawal dan kurangkan stress itu adalah paling penting.

  6. Minum Air Yang Banyak

    Cara untuk elak kulit kering dan kusam
    Minum air yang mencukupi untuk elak kulit kering.

    Minum air yang banyak sememangnya diakui oleh semua orang yang air mampu memberikan kesegaran kepada kulit mahupun badan kita. Sentiasalah minum air yang mencukupi. Di antara panduan minum air yang popular dan berkesan ialah setiap 25 kg berat badan, perlu mengambil 1 liter air. Jika berat badan anda 50 kg, anda harus minum air sekurang-kurangnya 2 liter sehari.

  7. Ambil Suplemen

    Cara untuk elak kulit kering dan kusam
    Ambil suplemen semulajadi untuk rawatan kulit dari dalam.

    Jadikan rutin harian untuk mengambil suplemen untuk kulit. Jika anda menemubual artis-artis atau mereka yang berkulit cantik, pasti salah satu rahsia mereka adalah mengamalkan suplemen atau makanan tambahan untuk mengekalkan kecantikan wajah mereka.
    Di antara suplemen penting untuk menghilangkan kulit kering dan kusam ialah seperti Kolagen, B Complex, Vitamin C dan Vitamin E.

Dapatkan bekalan Vitamin C anda sempena promosi Beli 6 PERCUMA 1 sepanjang November 2015 ini.

Hubungi Laila untuk konsultasi PERCUMA selepas pembelian.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...