Produk Hilangkan Jerawat Dengan Cepat Dan Berkesan

Kulit muka ni kalau banyak sangat naik jerawat memang rasa hilang keyakinan diri. Nak berdepan dengan orang-orang dekat ofis, suami, kawan-kawan, nak tenung muka suami lama-lama pun segan kan? Lebih-lebih lagi kalau kulit cerah, lagi nampaklah jerawat merah-merah. Lagi segan kalau kena jerawat batu yang besar-besar. Sakit pun ya jugak, segan pun ya kan.

Produk hilangkan jerawat cepat

Di pasaran banyak sangat pilihan produk untuk hilangkan jerawat sehinggakan tak tahu nak pilih yang mana satu. Ditambah pula takut tersalah pilih sebab sekarang ni ada je produk yang berbahaya. Mula-mula kata ok, lulus KKM lah, selamatlah, tengok-tengok ada merkuri, ada ‘hydroquinone‘lah, macam-macam kan? Itu yang menakutkan tu. Memang boleh hilangkan jerawat atau jeragat dengan cepat tapi merana bertahun-tahun selepas tu.

Saya cadangkan anda cuba produk hilangkan jerawat dari Shaklee. Bahan-bahan yang digunakan di dalam produk Shaklee ni telah diuji dan dibuat saringan lebih 350 kali untuk memastikan tiada pencemaran bahan kimia dan pelbagai ujian lagi. Shaklee adalah 100% produk semulajadi serta dibuktikan berkesan, selamat dan mesra alam.

Bukan itu sahaja, saintis yang tiada kaitan dengan Shaklee pun mengakui produk Shaklee ini berkesan melalui Landmark Study yang telah dijalankan di peringkat antarabangsa.

Produk Hilangkan Jerawat

Set hilangkan jerawat yang terdiri dari 4 jenis vitamin iaitu –

Vivix : Mengandungi Resveratoral yang merawat kulit dari peringkat sel & membantu neutralkan toksin yang merupakan punca jerawat.

Alfalfa : Bantu badan detoks iaitu buang toksin yang merupakan punca jerawat.

Collagen : Kecilkan liang pori supaya kotoran dari udara tak mudah terperangkap dan bercampur dengan minyak yang menyebabkan jerawat.

Vitamin C : Mengawal penghasilan minyak pada muka dan mengawal keseimbangan pH pada muka.

Hubungi saya untuk selesaikan masalah jerawat anda dengan cara selamat. Whatsapp ke 019-7228520

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Laila Ismail

Share Button

5 Cara Mudah Hilangkan Kedut Di Muka Supaya Suami Sentiasa Sayang

Ini adalah masalah sejagat wanita. Selamanya nak nampak cantik walaupun dimamah usia kan? Siapa yang tak nak nampak cantik tu memang tipulah. Hehe.

Cara mudah hilangkan kedut pada wajah

Paling ketara apabila usia meningkat dan masuk ke angka 40-an atau 50-an. Mulalah risau kalau dah nampak kedut sana-sini. Takkan nak cucuk Botox pula kan. Harammm!!

Jadi carilah cara yang selamat dan mudah untuk kita capai misi besar kita iaitu hilangkan kedut di wajah supaya encik suami sentiasa pandang kita dan sayang kita. 🙂

Cara Hilangkan Muka Berkedut Tanpa Botox

1. Sentiasa Memakai Pelembap

Sentiasa membawa pelembap ke mana-mana sahaja. Biarpun kita bukan jenis yang sentiasa ber’make up’, pastikan muka sentiasa disapu dengan pelembap supaya kelembapan kulit dapat dikekalkan sepanjang hari. Jika kulit kering, memang akan cepat nampak kedutan-kedutan sebelum sampai waktunya.

2. Elakkan Berjemur Di Bawah Mentari

Seboleh-bolehnya elakkan berjemur di bawah mentari terik. Sekiranya tidak dapat dielakkan, pakai sun block yang mampu melindungi kulit kita daripada terdedah secara terus kepada cahaya matahari.

3. Amalkan Soya

Amalkan pengambilan soya yang kerap kerana soya mampu merawat kulit yang rosak akibat terdedah kepada cahaya matahari. Pilih soya yang kita amalkan supaya tidak terambil soya yang GMO (soya yang telah diubah genetiknya)

Ambillah soya Non GMO yang sememangnya terbukti berkesan untuk merawat dan mencantikkan kulit.

Cara Memilih Soya Terbaik

4. Minum Air Kosong

Minum air kosong yang cukup ni memang disarankan dalam apa juga yang kita ingin lakukan sama ada nak kuruskan badan, nak buang toksin, nak kulit cantik dan sebagainya.

5. Ambil Suplemen Antioksidan

cara hilangkan kuli tberkedut

Menurut laman web LiveStrong, kita memerlukan antioksidan untuk memastikan kulit kita sentiasa awet muda, elakkan jerawat, mengurangkan kedutan dan meningkatkan kolagen pada kulit.

Antara suplemen yang tinggi antioksidan ialah Vitamin A, Vitamin C, Vitamin E dan Resveratrol.

Resveratrol mengandungi antioksidan yang sangat tinggi dan mampu membantu menghilangkan masalah kulit kering dan kedutan pada wajah. Malah kulit kering dan kusam ini biasanya berkait dengan muka cepat berkedut. Jadi, cara yang paling baik ialah perbaiki masalah kulit kering dan kusam, sekaligus akan menghilangkan kedut pada muka.

Vivix Shaklee mengandungi Polifenol yang 10 kali ganda lebih baik daripada Resveratrol. Jadi, ia mampu membantu melindungi dan memperbaiki sel-sel kulit yang rosak. Mulakan dari awal usia supaya Vivix mampu memulihkan kulit dan menghilangkan kedut di muka dengan lebih cepat dan mudah.

atasi masalah kedut pada wajah

Saya kongsikan testimoni pelanggan yang menggunakan Vivix untuk mengatasi masalah kulit yang mereka hadapi.

Testimoni #1

Cara mudah hilangkan kedut pada wajah

Testimoni #2

elak muka berkedut

Testimoni #3

atasi masalah kulit berkedut

Usah biarkan kulit berkedut sebelum usia. Rawat kulit anda dari awal untuk elak kedutan pada wajah dan tampak lebih tua dari usia sebenar.

Hubungi saya di 019-722 8520 untuk tempahan Vitamin Elak Kedut dan Vivix.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Laila Ismail

 

Share Button

Produk Untuk Hilangkan Kulit Kusam

Ada orang rasa kurang keyakinan diri untuk berhadapan dengan orang ramai apabila menghadapi masalah kulit kusam. Lebih-lebih lagi wanita berkerjaya yang sentiasa perlu berhadapan dengan boss dan rakan sekerja.

Hilangkan kulit kusam

Kulit kusam ni akan membuatkan kita nampak lebih tua dari usia sebenar. Ia bukan sahaja membuatkan kita hilang keyakinan diri, tetapi juga menyebabkan muka kita tampak tidak bermaya dan kurang bersemangat.

Usah dibiarkan masalah muka kusam ini berpanjangan dan berlarutan kerana ia boleh membawa masalah yang lebih besar seperti kulit mudah berkedut di usia muda.

Produk Hilangkan Kulit Kusam Dengan Cepat

Set ini terdiri daripada penjagaan luaran dan dalaman. Paling elok dan berkesan untuk hilangkan kulit kusam ni kalau kita menitikberatkan penjagaan luaran dan dalaman.

Tips hilangkan kulit muka kusam

Rawatan Luaran :

Make-up Remover – scrub pada wajah tanpa menggunakan air untuk mengeluarkan daki dan sel kulit mati yang tertinggal pada muka.

Gentle Deep Foaming Cleanser – setelah scrub muka, bilas sedikit dengan air dan cuci muka menggunakan Cleanser ini untuk menaikkan seri muka.

Rawatan Dari Dalam :

Collagen Shaklee – membekalkan kolagen untuk memastikan kulit muka sentiasa lembap dan tegang supaya tidak kusam dan sentiasa tampak segar berseri

ESP – mengandungi protein untuk memperbaharui sel kulit supaya sel kulit menjadi lebih sihat. Bila sel kulit sihat, baru lah kulit nampak lebih segar.

Boleh hubungi saya di 019-722 8520 untuk dapatkan Set Hilangkan Kulit Kusam sekarang.

Atau

Boleh buat pembelian sendiri dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda. Sila klik gambar di bawah untuk meneruskan pembelian.

Tips hilangkan kulit kusam

Anda layak mendapat diskaun sehingga 25% dengan mendaftar sebagai ahli. Ketahui cara mudah menjadi ahli di sini.

Cara Mudah Daftar Ahli Shaklee

Hubungi saya untuk konsultasi percuma.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Laila Ismail

 

Share Button

Cara Elak Kulit Kusam Dan Kering Supaya Tak Nampak Tua Dari Usia Sebenar

Terdedah kepada cahaya matahari atau cahaya lampu di dalam ofis boleh menyebabkan kulit kita kering, kusam dan berjeragat. Lebih-lebih lagi jika kita tidak menggunakan penapis cahaya atau lebih dikenali sebagai sun block.

hilangkan kulit kusam dan jeragat

Sun block ni penting walaupun kita tidak bekerja di bawak terik mentari. Di dalam ofis pun perlu juga pakai sun block ni. Kulit akan jadi mudah kering dan kusam menjadikan kita nampak lebih tua dari usia sebenar. Ini memang menakutkan dan menjadi mimpi ngeri kepada semua wanita kan?

Seboleh-bolehnya taknak nampak lebih tua daripada suami kan? Kalau macam tu, rajin-rajinkan diri untuk jaga kulit muka supaya nampak berseri-seri dan tidak kusam.

Pakai sun block?

Tak sukalah pakai sun block, nanti bertompok-tompok masa pakai bedak.
Tak suka sebab rasa melekit!

Saya faham. Saya pun begitu juga dulu. Memang jarang sekali pakai sun block sebab rasa melekit tu.

Natijahnya jeragat mula naik lepas bersalin dan usia makin meningkat ni.Huhuhu
 
Yang leganya, kini saya dah temui sun block yang sangat ringan kat muka. Langsung tiada rasa melekit mahu pun membuatkan bedak bertompok-tompok.

Ini dia sun block yang sangat best tu.

Cara hilangkan kulit kusam dan berjeragat

Dan ini pula feedback dari pelanggan kami.

Pengalaman #1

Cara hilangkan kulit kusam dan berjeragat

Pengalaman #2

Cara hilangkan kulit kusam dan berjeragat

Pengalaman #3

Cara hilangkan kulit kusam dan berjeragat

Sebelum masalah jeragat, kulit kusam dan kering melarat lebih teruk, kita wajiblah jaga kulit muka kita ni kan.

Hubungi saya di 019-722 8520 untuk dapatkan sun block tidak melekit dan Set Nutriwhite yang sangat jimat.

Atau boleh terus beli dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda di sini. Klik gambar di bawah.

sun block tidak melekit

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Laila Ismail

Share Button

Merawat Masalah Kulit Kusam Dan Rambut Gugur Teruk

Cara untuk elak kulit kering dan kusam
Kulit halus mulus dan cantik menjadi idaman setiap wanita.

Jadi wanita ni memang ‘complicated’. Semua benda pun nak jaga. Badan nak jaga tak nak gemuk. Muka nak lawa dan cantik macam kulit bayi baru lahir. Pinggang nak ramping macam kerengga. Perut nak kempis macam J-Lo.

Kasihan wanita kan? Namun begitu wanita memang suka. Wanita memang mahu nampak sentiasa cantik dan lawa di mata suami.

Jadi masalah kulit kusam dan rambut gugur yang dialami oleh Cik Puan Fazira memang benar-benar mengganggu jiwa. Risau juga kalau-kalau rambut gugur sampai botak jadinya. Malu! Malu sangat kat suami.

Cik Puan Fazira ambil keputusan untuk cuba Vivix. Mana tahu berkesan kan?

Merawat kulit kusam

Cik Puan Fazira sabar dan konsisten dalam mengamalkan Vivix ni. Hampir 2 botol barulah nampak kesannya. Mula-mula tu geram juga dia. Maklumlah dah terdesak sangat kan. Nak cepat-cepat kulit kusam tu hilang dan rambut kurang gugur.

Alhamdulillah, lepas ambil 2 botol Vivix, kulit wajah Cik Puan Fazira nampak ‘moist’ dan halus je. Rambut pun dah makin kurang gugur dah. Gembira sungguh dia.

Cik Puan Fazira nak cadangkan kepada semua wanita supaya ambil Vivix ni secara konsisten. Wajib ambil setiap hari supaya terjaga kecantikan dan kesihatan. Vivix ni juga boleh tambah tenaga dengan cepat tau.

Vivix ni ada promosi istimewa tau. Beli 2 botol, anda akan dapat

1. Keahlian PERCUMA
2. Penghantaran PERCUMA
3. Cash back

Secara automatik, anda layak mendapat harga ahli untuk pembelian Vivix ni dan pembelian seterusnya. Diskaun untuk mereka yang mendaftar keahlian Shaklee adalah 15-20%. Untung kan?

Nak guna kad debit atau kad kredit? Boleh terus beli dengan klik gambarajah di bawah.

Atasi masalah kulit kusam

Untuk pembelian 2 botol Vivix, boleh hubungi saya untuk pendaftaran ahli Shaklee secara percuma. SMS/Whatsapp ke 019-722 8520.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Laila Ismail

Share Button

Cara Merawat Kulit Kusam Dan Rambut Gugur Dengan Cepat

Jadi wanita ni memang ‘complicated’. Semua benda pun nak jaga. Badan nak jaga tak nak gemuk. Muka nak lawa dan cantik macam kulit bayi baru lahir. Pinggang nak ramping macam kerengga. Perut nak kempis macam J-Lo.

hilangkan kulit kusam dan rawat rambut gugur

 

Kasihan wanita kan? Namun begitu wanita memang suka. Wanita memang mahu nampak sentiasa cantik dan lawa di mata suami.

Jadi masalah kulit kusam dan rambut gugur yang dialami oleh Cik Puan Fazira memang benar-benar mengganggu jiwa. Risau juga kalau-kalau rambut gugur sampai botak jadinya. Malu! Malu sangat kat suami.

Cik Puan Fazira ambil keputusan untuk cuba Vivix. Mana tahu berkesan kan?

Cik Puan Fazira sabar dan konsisten dalam mengamalkan Vivix ni. Hampir 2 botol barulah nampak kesannya. Mula-mula tu geram juga dia. Maklumlah dah terdesak sangat kan. Nak cepat-cepat kulit kusam tu hilang dan rambut kurang gugur.

rawat kulit kusam dengan cepat

Alhamdulillah, lepas ambil 2 botol Vivix, kulit wajah Cik Puan Fazira nampak ‘moist’ dan halus je. Rambut pun dah makin kurang gugur dah. Gembira sungguh dia.
Cik Puan Fazira nak cadangkan kepada semua wanita supaya ambil Vivix ni secara konsisten. Wajib ambil setiap hari supaya terjaga kecantikan dan kesihatan. Vivix ni juga boleh tambah tenaga dengan cepat tau.

Mahukan tips lain untuk selesaikan masalah kulit kusam?

Klik link di sebelah ni ya. –> Cara Atasi Masalah Kulit Kusam Secara Alami

Vivix

Harga Vivix RM475 termasuk keahlian Shaklee percuma dan penghantaran percuma. Hubungi akak selim sebelum pembelian untuk akak selim daftarkan keahlian ya. Lepas daftar ahli, kalian layak dapat diskaun sehingga 20%.

Atau boleh terus klik gambar di bawah dan teruskan pembelian menggunakan kat debit atau kad kredit kalian ya.

Ubat sakit sendi

Jika ada apa-apa masalah atau pertanyaan, sila SMS/Whatsapp akak selim ya.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail

Share Button

Cara Hilangkan Parut Jerawat Hitam Dengan Berkesan

Kulit berjerawat yang teruk memang sangat merimaskan! Sakit pun ye jugak kan? Segan pun ye jugak. 🙁 Lama juga beliau mengalami masalah ni. Alhamdulillah akhirnya bertemu dengan solusinya untuk merawat parut jerawat hitam di muka beliau.

Apa yang menyebabkan muka beliau jadi begini pada tahun 2012? Kita ikuti kisahnya.

14225494_10205928616209502_8179727847206948114_n

“Gambar sebelum 2012 tu, mimpi ngeri bagi saya. Muka jadi camni disebabkan kedegilan saya mencuba pelbagai produk muka dipasaran. Dan juga saya mengalami masalah resdung berserta alergik makanan laut.

Start 2013, consume shaklee untuk berpantang dan milkbooster. Alhamdulillah, banyak perubahan yang sy nampak terutamanya bahagian kulit wajah. So, sy continue je makan shaklee sampai skrg. Saya takut nak cuba produk lain, shaklee je yang buatkan saya yakin!”

Haaa.. beliau start dengan set menyusu dan berpantang sebenarnya. Tapi kesannya kulit pun pun pulih di samping dapat berpantang dan menyusu dengan tenang. 🙂

Seronok kan?

Begitu juga dengan Puan Salwa, konsisten dengan set menyusu tetapi kesannya yang sangat berbaloi-baloi.

14117951_10210182510789247_3893132442702416114_n

Bukan sahaja penghasilan susu yang meriah, tetapi parut jerawat pun hilang. Tona kulit makin sekata, dan kulit tidak lagi berminyak yang menjadi penyebab jerawat sebelumnya. Kalau nak keluar pun tak perlu ber’make up’. Bonusnya suami makin sayang… 🙂

Puan Zeti juga mengalami efek yang sama akibat pengambilan set menyusu. kulit muka yang penuh jerawat dan kusam tu semuanya dah tinggal kenangan je. Memang kulitnya halus mulus dah sekarang.

Best kan? Ambil set menyusu tapi dapat pula kesannya pada kulit. Seronok tu!!

14100410_1257418277622257_7443951444149738370_n

Anda juga alami masalah jerawat kronik? Atau ada parut jerawat yang hitam? Atau ada kawa-kawan yang mengalami masalah serupa? Boleh war-warkan kepada mereka tentang Set Gojes ni. Set ni bukan untuk menyusu sahaja tau, memang sesuai untuk semua sebab di dalamnya ada Vitamin C, ESP, B Complex dan beberapa lagi vitamin yang juga sangat bagus untuk kulit.

SMS/Whatsapp saya di 019-722 8520 SEKARANG ya. Harga berbaloi-baloi sempena promosi ESP dan Vitamin C sepanjang September 2016 ni.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail

Share Button

Cara Hilangkan Parut Chicken Pox Dewasa Dengan Cepat

Dah pernah kena Chicken Pox? Kalau pernah kena tu, InshaAllah tak berulang lagi. Tapi kalau belum pernah kena dan dewasa ni baru kena, agak teruk jugalah penangannya. Kebanyakan yang saya jumpa memang sangat teruk serangannya. Ada yang penuh keseluruhan muka dan badan. Kesian kan?

Hari ni saya nak kongsikan pengalaman 2 orang dewasa yang diserang Chicken Pox ni. Apa yang membantu mereka hilangkan parut hodoh Chicken Pox dengan cepat.

Pengalaman 1 :

Pengalaman suami Puan Z. Suami beliau diserang Chicken Pox dan meninggalkan parut yang sangat hodoh, penuh satu muka pulak tu. Sekarang kulitnya makin sihat dan cantik. Parut masih ada tapi makin nipis dan samar-samar sahaja warnanya. InshaAllah bakal hilang nanti.

Apa yang suami beliau amalkan?

Vitamin E : Memudarkan parut dan cela di kulit.

Vitamin C : Membina kolagen, menghilangkan parut dan memulihkan kulit yang telah rosak.

ESP : Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru dan menghilangkan parut.

Hilangkan parut chicken pox dengan cepat
Terukkan parutnya? Akhirnya hilang dan kembali kacak! 🙂

Pengalaman 2 :

Puan Nur Hidayah Zakaria berkongsi tentang pengalaman beliau kena Chicken Pox yang sangat teruk sehinggakan hilang keyakinan diri. Beliau kongsikan bagaimana beliau dapat kembalikan keyakinan diri untuk berhadapan dengan suami dan masyarakat. 🙂

Ternyata produk yang sama membantu memulihkan suami Puan Z dan Puan Nur Hidayah iaitu ESP, Vitamin E dan Vitamin C. Cuma Puan Nur Hidayah menambahkan 2 lagi produk yang sangat bagus iaitu GLA dan B Complex. Kedua-duanya bagus untuk kulit dan beberapa manfaat lain lagi.

GLA : Juga mengandungi Vitamin E di dalamnya. Membantu memudarkan parut pada kulit. Selain itu ia juga bagus untuk menghilangkan jeragat.

B Complex : Memulihkan kulit selain dapat membantu menghilangkan stress. Kalau stress kan kulit kita ni makin teruk, jadi secara tak langsung kita kurang stress, kurang kedut dan kulit cantik.

B-Complex Vitamins enhance beauty by promoting healthy hair, skin and nails, by counteracting damage caused by free-radicals – molecules that breakdown healthy cells and contribute to ageing and disease. Deficiencies of any of these B Vitamins can lead to dry, grey skin, dermatitis, wrinkles, acne, rashes, hair loss and weak, splitting nails.

Credit : MyVitamins

B Complex juga penting untuk kulit cantik kan? Haaa… jika ada kawan-kawan atau saudara mara yang terkena chicken pox, bolehlah kongsikan dengan mereka ya.

InshaAllah parut Chicken Pox yang hodoh tu cepat je hilang. Hubungi saya di 019-722 8520 untuk dapatkan Set Chicken Pox dengan konsultasi percuma.

Atau

Boleh juga klik gambar di bawah untuk buat pembelian secara online menggunakan kad debit atau kad kredit. Jika ada sebarang pertanyaan untuk proses pembayaran, boleh hubungi saya segera ya.

Beli set chicken pox untuk hilangkan parut dengan cepat

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail

 

Share Button

Tips Awet Muda Secara Semulajadi Versi Kak Khadijah

Ramai nak awet muda kan? Tapi pastikah kita cara kita tu benar-benar selamat? Usah membiarkan kesihatan kita merana hanya kerana inginkan cantik sekelip mata. Yang paling penting, awet muda dan mengalami penuaan secara semulajadi.

Tips Awet Muda Secara Semulajadi

Kita tengok Kak Khadijah Zin ni. Umur 50-an tapi nampak seperti 30-an. :). Apa kata beliau?

Hilangkan kulit kusam
Kak Khadijah yang berusia 54 tahun.

19 tahun yang lalu umur 30an rasa cam 50an..dah jadi pengamal shaklee umur 50an badan rasa ringan je macam 30an dan bebas dari sebarang penyakit setakat ni hatta penyakit keturunan.

Alhamdulillah…sy bersyukur kerana guna produk dengan kefahaman yang jelas menyebabkan saya jd pengguna berdisiplin selama 19 tahun.

Sekadar berkongsi aging gracefully with Shaklee, sekiranya ini suatu yang baik dan memberi manfaat pada yang lain…
pada sy amat bersyukur dipertemukan dengan Shaklee

Apa Yang Kak Khadijah Amalkan?

Beliau konsisten dengan vitamin Shaklee sejak sekian lama. Ini adalah di antara produk yang menjadi kegemaran beliau.

Elakkan muka kusam

1. Vitamin Asas

Iaitu Vitalea, B Complex, Vitamin C, Alfalfa dan ESP. ESP ni adalah WAJIB diambil bagi beliau. Ia umpama raja segala produk. Ia juga sangat penting untuk tubuh badan kita.

Kepentingan Protein Kepada Tubuh Kita

2. Vitamin Kecantikan Untuk Kekalkan Keremajaan Kulit

Nampak kan kulit Kak Khadijah sangat sihat dan bertenaga? Haa, inilah rahsia beliau. Beliau mengambil Vivix, Kolagen, GLA, Omega dan Vitamin E.

Ishh, banyak ni produk nak kena amalkan ni kan? Jangan risau ya. Ambil dulu yang asas untuk betulkan sistem badan kita dan buang toksin. Lebih baik juga kalau detox seluruh badan dulu. Lepas tu kita ambil vitamin untuk cantik dan kekalkan keremajaan kulit. Umur memang akan meningkat, tapi keadaan dalam badan kita, kita boleh jaga dengan pengambilan vitamin dan penjagaan kesihatan serta pemakanan. InshaAllah.

Mahu cuba hari ini? Boleh dapatkan Protein ESP dengan harga promosi sepanjang September ni.

Konsultasi adalah PERCUMA. 🙂

Hubungi saya hari ini ya.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail

Share Button

Cara Hilangkan Parut Jerawat Dengan Cepat Secara Semulajadi

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...