Set Bersalin Terbaik Untuk Banyakkan Susu Semasa Berpantang

Semasa kehamilan anak pertama dulu, memang pening juga nak cari set bersalin yang mana terbaik. Dari awal mengandung pun dah cari dah. Hehe. Sekarang ni nak masuk trimester ke-3 baru cari.

Set berslain banyakkan susu

Sudah pasti kita inginkan set bersalin yang terbaik untuk pulihkan luka dan kembalikan tenaga dengan lebih cepat. Tambah lagi jika perlu cepat sihat sebab berpantang sendiri dan perlu menjaga anak-anak yang lain juga.

Kita pun tak nak jadi macam ‘zombie’ kan? Mood pun perlu dijaga lepas bersalin ni, kalau tak jaga boleh jadi meroyan. Nauzubillah.

Kriteria Set Bersalin Terbaik

Shaklee menyediakan Set Bersalin Yang Terbaik untuk ibu berpantang lebih sihat, tidak meroyan, penyusuan susu ibu yang lancar dan luka jahitan cepat pulih.

Set pantang ibu bersalin

Beli set bersalin untuk cepat bertenaga

Hubungi saya di 019-722 8520 untuk pertanyaan dan konsultasi selepas pembelian.

Atau klik sahaja gambar di bawah untuk whatsapp direct.

Set bersalin banyakkan susu dan pulihkan luka

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Laila Ismail

Share Button

Sembuhkan Luka Bersalin Dalam Masa 3 Hari

Apabila teringatkan luka selepas bersalin, memang rasa ngeri dan nyeri sangat. Saya sendiri 3 kali bersalin, 3 kali juga kena jahit. Memang untung sangat kalau ibu bersalin tak kena jahit langsung tu kan. Lepas bersalin pun dah boleh duduk bersila dah. Jeles tengok.

Ikut pengalaman sendiri, memang teruk. Duduk dengan berhati-hati pun sangat sakit. Apatah lagi nak duduk bersila kan. Memang tak mungkinlah. Masa anak pertama dulu belum kenal Shaklee, memang bertahan jelah sakitnya hinggalah sembuh sendiri.

Kini dah ada Shaklee. Bestlah ibu-ibu sekarang. Luka cepat baik.

Ini pengalaman Puan Ainul Fadzilah. Luka akibat jahitan selepas bersalin menyebabkan beliau sukar untuk duduk. Menangis setiap kali nak duduk sebab sakit sangat!

Alhamdulillah. Beliau konsisten ambil Vivix setiap hari.

Luka bersalin sembuh dalam masa 3 hari

Hari ke 3 tu dah boleh duduk macam biasa dah. Berkat amalkan Vivix, luka jahitan pun tak terasa sakit dah.

Alhamdulillah. Lebih mudah nak uruskan baby menyusu dan menjaga diri dalam pantang bila luka dah sembuh. Ibu pun tak stress kan.

Anda sedang menanti masa untuk melahirkan anak? Jangan lupa masukkan Vivix dalam senarai Set Bersalin kalian ya.

Vivix ni dah jadi item wajib untuk ibu lepas bersalin dah.

Boleh dapatkan Vivix dengan harga RM475 termasuk keahlian Shaklee PERCUMA dan penghantaran PERCUMA. Konsultasi juga adalah PERCUMA selepas pembelian.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Laila IsmailShare Button

Share Button

11 Kelebihan Set Bersalin Shaklee Yang Ibu-Ibu Patut Tahu

Pagi-pagi ni saya dihubungi oleh seorang adik ofis yang baru lepas bersalin secara pembedahan. Dan beliau bertanyakan beberapa soalan tentang set bersalin shaklee yang beliau beli. InshaAllah, perkongsian saya dalam entry ni boleh menjawab segala pertanyaan beliau.

Kelebihan set bersalin shaklee
Sihat, cergas dan ceria semasa pantang membantu penghasilan susu badan yang lebih lancar.

Yang paling syioknya Set Bersalin Shaklee ni adalah 3 in 1!!!

Ibu-ibu berpantang lebih cepat sihat dan cergas!!!

Membantu memperbanyakkan dan mempercepatkan penghasilan susu ibu

Inilah dia testimoni dari Puan Farah dan Puan Dilla Jalil yang menggunakan produk untuk ibu menyusu, yang juga terkandung di dalam Set Bersalin Shaklee ni.

Membantu ibu-ibu langsing dengan lebih cepat dan sihat tanpa memudaratkan bayi dan juga tidak mengganggu penghasilan susu badan

Apa Kelebihan Set Bersalin Shaklee?

1. Boleh terus diambil sejurus selepas melahirkan bayi anda. Tidak perlu menunggu sehingga 1-2 minggu atau selepas baby tidak mengalami jaundis seperti pengambilan jamu.

2. Ia TIDAK menyebabkan jaundis kepada bayi anda, tidak perlu risau untuk mengambilnya bila-bila masa sahaja. Sama ada bayi anda ada jaundis atau pun tidak.

3. Luka bersalin cepat sembuh sama ada bersalin secara normal atau pembedahan.

Menyusu itu memudahkan ibu yang menyusu
Menyusu itu mudah bukan?

4. Selamat untuk ibu dan bayi yang menyusu kerana semua bahan yang terkandung di dalam set ini adalah daripada bahan semulajadi.

5. Membantu ibu menguruskan stress dan mengelakkan bentan atau meroyan.

6. Membantu ibu tambah darah dan menambahkan tenaga walaupun kurang rehat dan kurang tidur.

7. Membantu ibu-ibu pulih dan kembali bertenaga dengan lebih cepat.

8. Bayi lebih sihat dan tenang.

9. Membantu penghasilan susu badan yang lebih lancar.

10. Mudah untuk diambil kerana tidak ada rasa pahit atau bau yang kurang menyenangkan.

Teknik kurus lepas bersalin
Jom kita kuruskan badan dengan cepat lepas bersalin!!

11. Membantu ibu-ibu menurunkan berat badan dengan lebih cepat. Seperti pengalaman Puan Salwa, beliau berjaya menurunkan 20 kg selepas bersalinkan anak yang ke-3.

Apa Yang Ada Dalam Set Bersalin Shaklee Ni?

Kelebihan set bersalin shaklee
Set bersalin premium mampu membantu ibu-ibu menyusu dan menurunkan berat badan semasa pantang.

Inginkan badan yang cergas dan sihat serta berazam untuk menurunkan berat badan dengan efektif semasa berpantang? Hubungi saya sekarang untuk mendapatkan tips dan konsultasi secara percuma.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-7228520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

Share Button

4 Rahsia Turun 20 kg Dan Kulit Cun Melecun Selepas Bersalin

Kurus 20 kg lepas bersalin
Sure ramai nak kurus lepas bersalin macam Fasha Sandha ni kan?!! Hehehe

Masalah berat badan dan kulit kusam selepas bersalin adalah normal di kalangan ibu yang baru lepas bersalin walaupun ada juga ibu-ibu yang cun melecun, ramping macam kerengga lepas bersalin. 😀

Teknik kurus cepat lepas bersalin
Sedih kan kalau jadi macam ni lepas bersalin.. 🙁

Saya memang sangat jeles kalau orang yang tak perlu bersusah payah lepas bersalin ni. Macam saya, 4 kali mengandung, 4 kali jugalah saya menghadapi masalah berat badan ni. 🙁
Kulit tu Alhamdulillah, tiada masalah sangat.

Tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii…………..

Berat badan memang sentiasa menjadi masalah saya dan mungkin anda juga?? Jom kita sama2 tengok 4 teknik kurus dan cantik lepas bersalin ni. 🙂

Beliau berjaya KURUS LEPAS BERSALIN SAMPAI TURUN 20 KG TAU!!!

Bagaimana Nak Cepat Kurus dan Dapatkan Kulit Cun Melecun Selepas Bersalin?

1. Menyusukan anak dengan susu ibu sepenuhnya.

Kuruskan badan dengan menyusukan anak sepenuhnya
Menyusu terbukti boleh menurunkan berat badan.

2. Minum air yang banyak setiap hari. Air masak yaaa, bukan air teh, kopi atau air oren.. 😛

Continue reading 4 Rahsia Turun 20 kg Dan Kulit Cun Melecun Selepas Bersalin

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...