Berjaya Menghilangkan Jerawat Batu Dalam Masa 4 Hari

Jerawat batu hilang dalam masa 4 hari? Jerawat batu yang keras kejung tu? Boleh percaya ke??

Haaa.. jom kita tengok tuannya. Cantik molek orangnya.

hilangkan jerawat batu cepat

Jerawat batu ni kalau dah keluar, memang nak kena tunggu je dia ‘masak’, baru boleh nak sentuh dan nak buat apa2. Selagi tak masak, memang dia membengkak je kat muka tu. Dah laa sakit kan? 🙁

Apa Rahsia Brigett Boleh Hilangkan Jerawat Batu Dalam Masa 4 Hari?

1. Makan makanan berkhasiat

2. Detoks Shaklee

Baru je 4 hari detoks Shaklee,

hilangkan jerawat batu cepat

  • Dah mengecut semua jerawat batunya.
  • Kulit tidak kusam lagi
  • Badan lebih bertenaga dan tidak lemau-lemau lagi
  • Badan tidak mudah masuk angin.

Itu baru 4 hari projek detoks Shaklee. Kalau dah cukup 7 hari pasti muka licin dan halus mulus kan? Badan pun pasti lebih bertenaga dan cergas.

Apa Detoks Shaklee Ni?

Detoks ni adalah selama 7 hari dengan menggunakan produk detoks dan pelan pemakanan yang telah disediakan. Selain daripada tu, projek detoks di dalam kumpulan saya bakal dapat keistimewaan berikut.

-Anda dijemput ke Secret Group khas untuk ahli detoks.

-Perkongsian testimoni mereka yang dah buat detoks.

-Menu/resepi yang sesuai dan sedap untuk detoks.

-Tips yang best dan berkesan untuk detoks seluruh badan.

BONUS!!!!

Resepi-resepi Eat Clean yang juga sesuai untuk detoks. Ia bukan sahaja sihat, tetapi SEDAP!!!

Rahsia Cepat Kurus untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan dengan cepat tanpa berlapar.

Tinggal lagi 2 bulan je nak raya ni kan. Sangat sesuai untuk buat detoks sekarang ni. Bulan depan dah puasa, dapatlah detoks dengan cara puasa pulak kan.

Whatsapp ke 019-722 8520. Kita detoks sama-sama. Nanti rasa kita cantik sama-sama. 🙂

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

Share Button

Rugi Sangat Jika Lepaskan Peluang Bulan Terakhir Ni Tau!

Jangan lepaskan peluang untuk memiliki Vivix dengan harga penjimatan sehingga RM241 ni. Bulan ni adalah bulan terakhir untuk buat pembelian dengan harga diskaun 5% untuk 2 botol. Biasanya harga sebotol Vivix adalah RM503.50. Memang sangat berbeza tau.

Kurus cepat dengan vivix

Kurus cepat dengan vivix

Sebab Apa Rugi Kalau Tak Beli Bulan Ni?

Sebab bulan ni adalah bulan terakhir dah tau promosi ni.

Jom kita tengok apa yang anda boleh dapat dengan pembelian 2 botol Vivix bulan ni.

1. Diskaun 5%.

2. FREE membership yang bernilai RM75.90

3. FREE delivery yang bernilai RM10.60

4. Cash back sebanyak RM36 (jika dikira anda sebenarnya dapat diskaun lagi RM36 tu)

Kan berbaloi-baloi tu penjimatannya. Memang rugi jika dilepaskan peluang berjimat bulan ni. Bulan depan harga Vivix ni dah kembali ke harga sebelum ni dah. Jangan menyesal tau.

Nak tahu manfaat Vivix? Boleh klik link di bawah ni ya.

Kelebihan Vivix Yang Anda Perlu Tahu

Promosi Twin Pack ni hanya tinggal 3 hari je lagi. Whatsapp AkakSelim hari ni ya. Jangan tunggu lama-lama tau.

Laila 019-722 8520

ID 854299

Jika anda ingin gunakan kad debit atau kad kredit anda, boleh membeli melalui link di bawah. Sila klik gambar. Hubungi saya untuk proses pendaftaran keahlian sebelum membuat pembelian yaa, kerana anda layak mendapat keahlian secara percuma dengan Twin Pack Vivix ni. 😀

Kurus cepat dengan vivix

Jika ada sebarang persoalan, boleh hubungi AkakSelim seperti di bawah.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

Share Button

Ubat Cepat Kurus Tanpa Dadah

Kalau nak ambil ubat kurus ni, tak perlu risau sebab memang tiada dadah dan tiada bahan kimia berbahaya. Jangan ambil pil sembarangan kerana ia boleh meragut nyawa. Mungkin kesannya kurus cepat tapi bahayanya sehingga nyawa melayang.

Ubat kurus cepat
Bahaya ubat kurus yang tiada kajian klinikal.

Ambillah produk yang diiktiraf selamat dan berkesan. Antara pesanan Jurulatih Kecergasan Kevin Zahri, ambillah produk yang sudah dikenali ramai dan mempunya track record positif.

Set Kurus ini juga sesuai untuk diambil oleh ibu menyusu kerana ia tidak akan menyebabkan susu merudum atau susu kurang. Malah adanya Alfalfa dan ESP membantu menambahkan susu badan.

Ibu menyusu kurus cepat

Ibu menyusu kurus cepat
Beli set cepat kurus

Herb-Lax

Mengandungi  daun Senna yang digunakan cara tradisional sebagai laksatif semulajadi. Melawaskan dan membantu proses perkumuhan supaya lebih lancar.

Lecithin

Membantu memecahkan lemak secara efektif. Lemak akan disingkirkan dengan lebih efektif setelah dipecahkan kepada molekul-molekul kecil oleh Lecithin.

Alfalfa

Kaya dengan pelbagai nutrien mampu menyingkirkan lemak secara semulajadi. Kajian klinikal membuktikan bahawa penggunaan jangka masa panjang akan menghapuskan lemak, mengurangkan kolesterol, mencegah penyakit jantung, strok dan darah tinggi.

Hanya Alfalfa sahaja yang mengandungi saponin, seperti span yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolesterol.

ESP

ESP adalah protein yang berkhasiat berasaskan tumbuhan yang secara semulajadi rendah lemak, bebas kolestrol dan kaya dengan asid amino penting. Ia terbukti secara klinikal dapat mengekalkan tenaga berjam-jam lamanya.

Boleh dijadikan sebagai ‘meal replacement’ untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan.

Boleh buat pembelian sendiri secara online dengan menggunakan kad debit atau kad debit. Sila klik gambar di bawah untuk meneruskan pembelian ya.

Ibu menyusu kurus cepat
Beli set cepat kurus

Boleh hubungi saya di 019-722 8520 untuk konsultasi pengurusan berat badan dan menu pemakanan sihat. Sama-sama kita turunkan berat badan cara sihat. InshaAllah.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

 

Share Button

Produk Turunkan Berat Badan Dengan Cepat

cara mudah turunkan berat dengan cepat

Anda boleh turun berat 5 kg dalam masa 3 minggu dengan produk ni. Saya yakin anda boleh lakukannya sebab saya juga telah bereksperimen sendiri dengan menggunakan produk ni untuk turunkan berat badan. Saya berjata turunkan 5 kg dalam masa 3 minggu. 🙂

Turun berat dengan cepat
Turun 5.4 kg dalam masa 3 minggu.
Produk cepat kurus
Produk yang saya amalkan sepanjang menurunkan berat badan. Memang CEPAT turun!
Beli set kurus cepat
Klik untuk beli SET KURUS

Vivix

Meningkatkan kadar metabolisme badan sekaligus boleh membantu menurunkan berat badan dengan cepat.

Herb-Lax

Mengandungi  daun Senna yang digunakan cara tradisional sebagai laksatif semulajadi. Melawaskan dan membantu proses perkumuhan supaya lebih lancar.

Lecithin

Membantu memecahkan lemak secara efektif. Lemak akan disingkirkan dengan lebih efektif setelah dipecahkan kepada molekul-molekul kecil oleh Lecithin.

Alfalfa

Kaya dengan pelbagai nutrien mampu menyingkirkan lemak secara semulajadi. Kajian klinikal membuktikan bahawa penggunaan jangka masa panjang akan menghapuskan lemak, mengurangkan kolesterol, mencegah penyakit jantung, strok dan darah tinggi.

Hanya Alfalfa sahaja yang mengandungi saponin, seperti span yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolesterol.

Klik gambar di bawah untuk pembelian menggunakan kad debit atau kad kredit. SMS/Whatsapp saya Laila di 019-722 8520 jika memerlukan bantuan semasa proses pembelian.

Beli set kurus cepat

Atau

Hubungi saya untuk mendaftar ahli sebelum pembelian. Diskaun 15-20% untuk ahli Shaklee. Penjimatan hebat yang berbaloi-baloi. 😀

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

Share Button

Produk Detoks Usus Untuk Kempiskan Perut Dengan Cepat

Semua orang tak suka perut buncit kan? Memang nampak kurang cantik dan kurang hensem kalau perut ke depan. 😛

Lagipun,

Perut buncit ni bukan sekadar tak cantik dipandang atau dibawa oleh tuan punya badan tapi sebenarnya ia adalah penanda aras BAHAYA untuk kesihatan. Tanda-tanda Visceral Fat (lemak perut) yang sedang menimbun di seluruh organ penting kita. 🙁

Ini adalah produk untuk kempiskan perut secara semulajadi dan berkesan dengan cepat.

Produk detox yang berkesan buang toksin

Kempiskan perut dengan cepat

1. Vivix

Antioksidan yang sangat tinggi. Ia boleh membekalkan tenaga segera untuk badan kita.Badan kita ni kalau banyak toksin dan bahan beracun dalam badan, kesihatan kita akan merosot. Dan jika badan kita diserang oleh radikal bebas di sekeliling kita yang boleh merosakkan DNA, Vivix membantu kita untuk menghalang daripada kerosakan DNA yang berterusan. Vivix juga merawat DNA yang rosak itu menjadi sihat semula.

Dan kesannya, badan kita kembali sihat dan lebih bertenaga.

2. Peppermint Ginger Plus

Peppermint ni memang sangat best untuk mereka yang selalu ada angin tersekat. Memang perit dan pedih perut kalau angin tak boleh keluar ni. Saya pernah kena tak boleh buang angin yang sangat teruk. Berkali-kali ulang alik ke tandas, tapi tak boleh membuang. Rupa-rupanya puncanya adalah angin yang tak boleh keluar. Kalau ambil peppermint ginger ni, memang laju je buang angin. 😛

3. Herb Lax

Herb-Lax berfungsi untuk membuang toksin yang berkumpul di dalam usus kita. Toksin yang sekian lama berada di dalam usus kita akan menyebabkan penyerapan zat makanan terganggu. Dan seterusnya menjadikan kita kekurangan zat dan lebih buruk lagi mendatangkan penyakit.

Klik gambar di bawah untuk pembelian menggunakan kad debit atau kad kredit. SMS/Whatsapp saya Laila di 019-722 8520 jika memerlukan bantuan semasa proses pembelian.

Kempiskan perut dengan cepat

 

Atau

Hubungi saya untuk mendaftar ahli sebelum pembelian. Diskaun 15-20% untuk ahli Shaklee. Penjimatan hebat yang berbaloi-baloi. 😀

Anda memang layak mendapat layanan eksklusif dengan mendaftar sebagai ahli hari ini.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

Share Button

Produk Detoks Seluruh Badan Paling Berkesan Di Pasaran

Detoks adalah proses untuk membuang racun atau zat-zat yang beracun yang dipanggil toksin dalam badan kita. Toksin ini sangat jahat tau. Nutrien tak dapat diserap oleh badan kita sepenuhnya sebab ada halangan toksin ni. Jadi, yang paling utama ialah buang toksin ni supaya badan lebih sihat.

Ini adalah produk yang paling cepat berkesan untuk buang toksin seluruh badan. Badan lebih ringan, berat yang turun tak cepat naik semula dan badan lebih sihat dari sebelumnya.

Produk detox yang berkesan buang toksin
Produk detoks yang berkesan untuk buang toksin dalam badan.

Detoks paling cepat berkesan

1. Vivix

Antioksidan yang sangat tinggi. Ia boleh membekalkan tenaga segera untuk badan kita.Badan kita ni kalau banyak toksin dan bahan beracun dalam badan, kesihatan kita akan merosot. Dan jika badan kita diserang oleh radikal bebas di sekeliling kita yang boleh merosakkan DNA, Vivix membantu kita untuk menghalang daripada kerosakan DNA yang berterusan. Vivix juga merawat DNA yang rosak itu menjadi sihat semula.

Dan kesannya, badan kita kembali sihat dan lebih bertenaga.

2. Alfalfa

Alfalfa ni boleh serap pelbagai nutrisi di dalam bumi kerana akarnya boleh tumbuh ke dalam bumi sehingga 20 kaki panjang berbanding tumbuhan lain. Kerana itulah ia digelar RAJA SEGALA TUMBUHAN.

Khasiatnya sangat tinggi. Ia kaya dengan protein, asid amino, klorofil, serat, 15 jenis zat galian seperti kalsium, potassium, fosforus dan zat besi, 10 jenis vitamin termasuk vitamin A, C & E, 8 jenis enzim dan fitokimia.

Jadi ia sangatlah sesuai untuk proses detoks seluruh badan dan sangat berkesan dalam menurunkan berat badan.

3. DTX Complex

DTX Complex membantu membuang segala toksin yang berkumpul di dalam hati. Kita semua pun tahu kan, hati adalah antara organ terpenting dalam badan kita. Jadi, jangan biarkan dia mengumpul segala toksin kerana ia boleh mendatangkan penyakit kepada tubuh kita. Jika hati kita penuh dengan toksin, kerja-kerja hati akan menjadi lebih berat. Kesian hati kita kan?

Apabila kita bantu hati kita buang toksin menggunakan DTX Complex, badan kita akan rasa lebih ringan dan cergas.

4. Herb Lax

Herb-Lax berfungsi untuk membuang toksin yang berkumpul di dalam usus kita. Toksin yang sekian lama berada di dalam usus kita akan menyebabkan penyerapan zat makanan terganggu. Dan seterusnya menjadikan kita kekurangan zat dan lebih buruk lagi mendatangkan penyakit.

5. Peppermint Ginger Plus

Peppermint ni memang sangat best untuk mereka yang selalu ada angin tersekat. Memang perit dan pedih perut kalau angin tak boleh keluar ni. Saya pernah kena tak boleh buang angin yang sangat teruk. Berkali-kali ulang alik ke tandas, tapi tak boleh membuang. Rupa-rupanya puncanya adalah angin yang tak boleh keluar. Kalau ambil peppermint ginger ni, memang laju je buang angin. 😛

Klik gambar di bawah untuk pembelian menggunakan kad debit atau kad kredit. SMS/Whatsapp saya Laila di 019-722 8520 jika memerlukan bantuan semasa proses pembelian.

Detoks paling cepat berkesan

 

Atau

Hubungi saya untuk pendaftartan KEAHLIAN PERCUMA dengan pembelian set detoks berkesan ini. Diskaun 15-20% untuk ahli Shaklee. Penjimatan hebat yang berbaloi-baloi. 😀

Berita gembira untuk anda yang membeli set detoks ni. Anda boleh dapat keahlian PERCUMA. 🙂

Selain daripada tu :-

-Anda dijemput ke Secret Group khas untuk ahli detoks.

-Perkongsian testimoni mereka yang dah buat detoks.

-Resepi-resepi yang sesuai dan sedap untuk detoks.

-Tips yang best dan berkesan untuk detoks seluruh badan.

BONUS!!!!

Resepi-resepi Eat Clean yang juga sesuai untuk detoks. Ia bukan sahaja sihat, tetapi SEDAP!!!

Rahsia Cepat Kurus untuk mereka yang ingain menurunkan berat badan dengan cepat tanpa berlapar.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

Share Button

17 Tanda Krisis Pemulihan Yang Anda Patut Tahu

Tanda-Tanda Krisis Penyembuhan

1. Keletihan, berasa mengantuk – Tubuh berasid, fungsi hati yang lemah, terlalu letih, memerlukan rehat yang lebih

2. Sakit kepala, kepala terasa berat – Tekanan darah yang tinggi, tanda-tanda detoksifikasi

3. Demam, demam sedikit, keresahan – Metabolisma meningkat, merangsang fungsi imun badan

4. Cirit-birit, kerap membuang air besar, najis berwarna gelap dan berbau, air kencing berbau busuk

-Tanda detoksifikasi, sisa-sisa toksin terkumpul di dalam kolon

5. Kembung, perut bergas – Sistem penghadaman yang lemah

6. Ruam, gatal kulit, peluh berbau busuk, rembesan mukus, kelemumur

– Fungsi hati yang lemah, kesihatan kolon dan sistem penghapusan yang lemah

7. Pengeluaran lendir seperti kahak, hidung berair

– Fungsi paru-paru lemah, mengeluarkan kahak, tanda detoksifikasi

8. Hidung berdarah – Mungkin tanda anemia (tidak cukup darah merah)

9. Sakit di bahagian otot dan sendi – Tubuh berasid, toksin terkumpul di tempat yang sakit

10. Merasa lebih sakit di bahagian yang terjejas – Proses penyembuhan semakin cepat

11. Insomnia atau hiperaktif – Sistem Saraf yang lemah

12. Haid tidak teratus, perubahan pada kitaran haid, gatal di punggung, semakin banyak mengeluarkan lendir –

13. Ketidakseimbangan hormon, sedang memperbetulkan hormon

14. Pendarahan ketika membuang air besar – Mungkin buasir

15. Pening, lapar – Hipoglisemia (paras gula dalam darah yang lemah), anemia (tidak cukup darah merah)

16. Loya, sembelit, sedu – Sistem penghadaman lemah, masalah hati

17. Slight Edema (bengkak) – Masalah buah pinggang

Share Button

Benarkah Vivix Membantu Menurunkan Berat Badan Dengan Cepat Dan Pantas?

Sejak mulakan eat clean pertengahan bulan Feb yang lepas, saya memang ambil Vivix untuk naikkan metabolisme dan seterusnya berharap dapat turunkan berat dengan cepat. Alhamdulillah, memang kesannya cepat. Dan berat turun pun memang cepat.

Saya amalkan eat clean dan beberapa suplemen selama 21 hari, berat saya turun sebanyak 5.4 kg!! Alhamdulillah! 😎

Berat sebelum Projek Kurus 2016 : 80.7 kg 

Berat selepas 21 hari : 76.3 kg

Jumlah penurunan selama 21 hari : 5.4 kg

Turun berat dengan cepat
Turun 5.4 kg dalam masa 3 minggu.

Cepat kan? Seminggu tu turun hampir 2 kg. Apa sebabnya?

Turunkan 5.4 kg Dalam Masa 21 Hari!

Pertama : Pemakanan

Makan cara sihatlah, iaitu EAT CLEAN. Boleh cek kat sini apa itu Eat Clean ya. Klik link di bawah.

Konsep Eat Clean Yang Sangat Mudah Dan Mengenyangkan

Kedua : Senaman

Turun berat dengan cepat

Senaman ni memang perlu. Tapi awal2 dulu ni saya tak dapat nak bersenam secara rutin pun sebab lutut dah cedera. 3 hari je sempat buat Skipping. Lepas tu lutut dah jammed! Huhuhu… 😥
Sebabnya badan terlalu berat. Sedihkan? Mula-mula tu memang excited nak bersenam seperti yang cikgu ajar. Lepas tu dah tak boleh teruskan dah. So sepanjang 21 hari tu saya hanya bersenam ringan iaitu briskwalking dan kayuh basikal. Untuk orang-orang yang terlebih berat macam saya ni, awal-awal jangan pulun yang lompat-lompat dulu, Buat senaman yang tidak menekan pada lutut dan kaki. Contohnya Squat, Plank, Burpee, Butt Kicks dan pelbagai lagi senaman yang boleh dilakukan. Yang perlu dielakkan ialah Skipping, Jumping Jacks dan apa-apa senaman yang perlu melompat. 😛

Ape benda exercise pelik2 ni? hehe, saya pun baru tahu jugak. Caranya memang kena guna Encik Google jelah. Hihihi

Ketiga : Suplemen

Untuk suplemen ni saya memang ambil secara konsisten. Memang sangat membantu saya untuk turunkan berat dengan lebih cepat walaupun hanya bersenam ringan. Ini adalah suplemen yang saya ambil secara konsisten.

Turun berat dengan cepat
Saya tambahkan Garlic dalam Set Kurus Basic saya kerana masalah lemak yang sangat tinggi di samping Garlic berfungsi sebagai antibiotik semulajadi.

1. Set Kurus Shaklee

2. Vivix

Vivix ni memang sangat membantu dalam proses saya menurunkan berat badan. Sebelum ni saya susah nak berpeluh walaupun orang lain dah kepanasan. Sekarang ni memang cepat berpeluh. Bukanlah berpeluh secara berlebihan tapi sesuai mengikut keadaan.

Benarkah Vivix Membantu Menurunkan Berat Badan Dengan Cepat? Jika Ya, Bagaimana?

Memang BENAR, Vivix membantu menyelesaikan masalah berat badan yang dihadapi oleh ramai rakyat Malaysia. Vivix mengandungi Resveratrol yang mempunyai kadar antioksida yang tinggi.

1. Resveratrol meningkatkan keupayaan otot untuk menyerap gula dan mengelakkan lebihan gula disimpan dalam lapisan lemak.

2. Resveratrol mengelakkan pembentukan tisu lemak dan mengurangkan simpanan lemak dalam badan.

3. Resveratrol juga meningkatkan keupayaan otot untuk bekerja dengan lebih kuat seperti bersenam melebihi mereka yang tidak mengambil vivix/suplemen.

Jadi, saya menyarankan agar mengambil Vivix sebagai suplemen tambahan kepada Set Kurus. Memang berkesan dengan lebih cepat.

Cepat kurus dengan vivix

Ambil peluang bulan terakhir promosi Vivix Twin Pack. Beli 2 botol dapat diskaun 5%. Bulan depan dah kembali ke harga asal. Rugi kalau tak ambil peluang ni tau. Sebab apa? Jimat sehingga RM241.

vivix murah

#1 Keahlian Shaklee PERCUMA (bernilai RM75.90)

#2 Kos penghantaran PERCUMA (bernilai RM10.60)

#3 Diskaun 5%!

#4 CASH BACK bulan depan sebanyak 5%!

Hubungi saya hari ini untuk dapatkan Vivix anda dengan penjimatan sehingga RM241. SMS/Whatsapp ke 019-722 8520.

ID : 854299

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

Share Button

Rahsia Luka Pembedahan Lepas Bersalin Cepat Sembuh

Luka lepas bersalin?!

Perkara yang dilarang semasa berpantang

Memang NGERI kan? Mendengarnya pun dah rasa cukup ngeri dah. Terutamanya yang koyak banyak.

Tapi kali ni kita nak bincangkan tentang luka bersalin secara pembedahan. Bagaimana seorang ibu yang menghadapi masalah luka tak kering selepas bersalin anak ke 2 secara pembedahan.

Beliau mencuba 2 cara sahaja untuk sembuhkan luka tersebut dalam masa seminggu.

Apa Rahsia Beliau?

Rahsia Luka Bersalin Pembedahan Sembuh Dalam Masa Seminggu

Ini kisah Puan Nur Shuhaida yang bersalin secara pembedahan untuk anak ke 2 beliau. Beliau dapati luka pembedahan selepas bersalin tidak kering walaupun dah mencecah 40 hari berpantang. Beliau mendapatkan tips untuk cepatkan proses penyembuhan luka kerana beliau menjaga seorang lagi anak yang masih juga kecil dan masih nakal. Setelah mendapat tips tersebut luka pembedahan beliau cepat kering dan sembuh dalam 1 minggu. Dan beliau juga dapat menjaga kedua-dua anaknya sendiri walaupun bersalin secara pembedahan.

Apa Yang Beliau Lakukan Sehingga Luka Kering Dalam Masa Seminggu?

1. Ambil Zinc 2 biji 2 kali sehari.

Zinc bagus untuk proses penyembuhan luka yang cepat. Selain itu dapat memelihara kesihatan rambut dan kuku sepajang dalam pantang.

2. Ambil Vivix.

Membantu penyembuhan luka dengan lebih cepat.

Saya kongsikan beberapa lagi pengalaman mereka yang menggunakan Vivix dalam pantang. Semuanya dapat kesan yang sangat positif apabila mengamalkannya.

Pengalaman #1

luka pembedahan bersalin cepat sembuh
Hari kelima pun dah boleh berjalan laju walaupun bersalin secara pembedahan

Pengalaman #2

luka pembedahan bersalin cepat sembuh
Badan lebih bertenaga dan orang tegur nampak sihat walaupun masih dalam pantang. Boleh jadi milkbbooster pulak tu!

Pengalaman #3

luka pembedahan bersalin cepat sembuh
Bentan waktu berpantang hilang dengan Vivix

Selepas bersalin sememangnya waktu kritikal untuk ibu-ibu. Lebih2 lagi jika tiada pembantu, semuanya diuruskan sendiri bersama suami sahaja.

Memang perlu sihat dan bertenaga lebih cepat. Memang Vivixlah jawapannya.

Dapatkan Vivix hari ini untuk ibu lepas bersalin supaya lebih bertenaga menguruskan si kecil serta keluarga. Whatsapp Laila di 019-722 8520.

Jangan lepaskan peluang untuk dapat FREE MEMBERSHIP dengan pembelian 2 botol Vivix. Jimat sehingga RM241 tau.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

Share Button

Cara Buang Pencemaran Logam Dari Badan

Buang pencemaran logam dari badan atau lebih ringkas dikenali sebagai Detoks Logam.

Ramai di antara kita tidak menyedari yang badan kita ini sudah tercemar dengan logam. Kita sebenarnya terdedah kepada logam berat di dalam setiap aspek kehidupan.

1. PLUMBUM dari cat rumah, sistem perpaipan dan tanah pertanian.

2. MERKURI dari makanan laut yang telah dicemari dengan merkuri.

3. KADMIUM dari perokok, barang berkadmium seperti bateri, makanan yang dicemari dengan kadmium.

buang toksin untuk cepat  kurus

Kesan Pencemaran Logam Kepada Tubuh

Pendedahan terhadap logam ini boleh memberi kesan kepada :-

1. Sistem saraf utama

2. Organ dalaman

3. Sistem endoktrin

4. Tulang

Tips Detoks Logam

1. Amalkan diet yang tinggi nutrisi dan tinggi kandungan mineral untuk singkirkan logam dari badan.

2. Kurangkan makan ikan yang tinggi merkuri seperti ikan sebelah, ikan bawal dan ikan pari.

Bagaimana Suplemen Boleh Membantu Detoks Logam?

Detoks logam dari badan

1. Selenium menghalang pengumpulan merkuri dan menyingkir keluar merkuri dan arsenik.

2. Vitamin C dan bawang putih mengurangkan kadar plumbum.

3. Asid folik merendahkan kadar kadmium dan merkuri.

4. ALA membersihkan darah dari logam berat.

Logam berat ini perlu disingkirkan dari badan kita untuk kesihatan yang optimum.

Whatsapp Laila di 019-722 8520 untuk pesanan Set Detoks Logam hari ini. Makin cepat anda ambil tindakan, makin cepat anda sihat. 🙂

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...