Benarkah Vitamin C Shaklee Adalah Yang Terbaik Di Pasaran?

Vitamin C Shaklee terbaik
Sumber Vitamin C daripada buah-buahan dan sayur-sayuran

Oren, nenas, betik, brokoli, kiwi dan bunga kobis adalah antara buah-buahan dan sayur-sayuran yang menjadi kegemaran akak selim. Buah-buahan tu memang akak selim suka yang masam-masam. Dulu-dulu akak selim ingatkan buah-buahan yang masam je banyak Vitamin C, rupanya sayur-sayuran pun banyak juga mengandungi Vitamin C ni ya.

Kalau dulu, oren ni memang menjadi buah kegemaran akak selim. Kononnya nak dapatkan Vitamin C yang terbaiklah. Nak kulit cantik, nak tingkatkan sistem imun badan, nak dapatkan kolagen dan macam-macam lagilah.

Rupanya akak selim silap. Silap sebab buah-buahan sekarang ni dah tak macam dulu. Buah-buahan dan sayur-sayuran yang kita makan hari ini :-

-penuh dengan racun serangga demi menghasilkan buah-buahan yang cantik dan baik untuk pengguna.

-diletakkan bahan pengawet kerana terpaksa melalui proses eksport yang mengambil masa berbulan-bulan.

Vitamin C Shaklee terbaik
Garam mineral yang semakin berkurang di dalam tanah kita kini.

-kurang zat dan vitamin kerana tanah semakin tidak subur dan kurang garam mineral.

Oleh sebab inilah akak selim mula berjinak-jinak dengan Vitamin C Shaklee yang terbaik di pasaran yang pernah akak selim jumpa.

Kenapa akak selim katakan ianya terbaik?

1. 1 biji Vitamin C = 7 setengah biji oren

Ia bersamaan dengan 7 setengah biji oren termasuk kulitnya. Kalau makan oren adakah kita mampu makan dengan kulitnya? Dan mampu ke kita nak makan 7 setengah biji oren setiap hari? Akak selim yang pencinta oren ni pun mampu makan 3 biji je. Itu pun 2-3 hari bolehlah, hari ke 4 dah jemu. Nak tukar buah lain pulak.

2. 1 biji Vitamin C = 5 jam dalam badan

Vitamin C terbaik

Vitamin C Shaklee ni istimewa sangat. Sebabnya ia dilepaskan secara perlahan-lahan dalam badan kita. Tablet Vitamin C yang kita makan ni akan dilepaskan sebanyak 100mg dalam masa satu jam. Vitamin C ni adalah 500mg, jadi sebiji Vitamin C mampu bertahan selama 5 jam dalam badan kita. Lama tu!

3. Mempunyai Bioflavonoids

Apa bendanya bioflavonoids ni? Ia membantu penyerapan Vitamin C sepenuhnya dan mengelakkan Vitamin C daripada teroksida.

4. Vitamin C Shaklee semulajadi = vitamin sebenar bukan tiruan

Vitamin C Shaklee ni adalah vitamin semulajadi bukan sintetik. Apa bendanya sintetik dan semulajadi ni? Boleh tengok kat link di bawah ni ya. Sila klik linknya.

Vitamin Semulajadi vs Vitamin Sintetik

Secara ringkasnya vitamin sintetik ni adalah tiruan. Kalau dah ambil vitamin tu takkan kita nak ambil yang tiruan kan? Yang tiruan pasti memberi kesan negatif pula. Baik tak perlu ambil vitamin langsung! Sebab itulah perlu ambil Vitamin C Shaklee yang original ni.

Hilangkan parut dengan vitamin c

Jadi, sekarang ni akak selim lebih fokus dalam mengambil Vitamin C Shaklee secara konsisten. Mesti ambil setiap hari. Bukanlah bermakna akak selim langsung tak makan buah oren, buah kiwi dan sayur-sayuran tapi akak selim tidak mengharapkan pengambilan sayur-sayuran dan buah-buahan tu untuk cukupkan segala keperluan nutrien dan vitamin dalam badan akak selim. Mesti kena topup dengan Vitamin Shaklee jugak. Dengan Vitamin Shaklee nilah akak selim dapat cukupkan lopong-lopong nutrisi daripada pemakanan harian akak selim.

Vitamin C terbaik

Alhamdulillah, sehingga hari ini akak selim jarang kena penyakit dan kalau demam sekali pun, ianya tidak melarat. Pastinya itu rezeki dari Allah dan akak selim hanya berusaha untuk jaga tubuh badan yang Allah beri pinjam ni.

Anda juga mahukan Vitamin C terbaik di pasaran ni? Boleh order sendiri di sini menggunakan kad debit atau kad kredit. Sila klik gambar ya.

Vitamin C Shaklee terbaik
Klik gambar untuk beli Vitamin C Shaklee

Konsultasi adalah percuma untuk pelanggan akak selim. Selepas selesai membuat pembelian, sila SMS/Whatsapp ke 019-722 8520 untuk dapatkan cara pengambilan vitamin yang sesuai dengan masalah anda.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail

Share Button

Akak Selim Terus Gigih Demi Impian Yang Belum Tertunai

Akak selim terjun dalam bidang bisnes ni bukan dengan ilmu penuh di dada. Semuanya berdikit2. Tapi akak selim tak pernah jemu menggali ilmu hingga sekarang pun.

Dan kadang2 dalam kita bersemangat sehabis tinggi pun ada juga masa2 down, masa2 rasa nak give up, masa nak berhenti..

bisnes shaklee menguntungkan

Tapi…

Apa yang membuatkan akak selim terus kental berjuang hingga ke hari ini?

1. Impian ingin bantu orang sekeliling masih belum benar2 tercapai.
Terutama ingin bantu keluarga sendiri.

2. Impian dan cita2 keluarga kecil akak selim mesti direalisasikan sepantas mungkin.

3. Masih ramai yang akak selim ingin bantu dan tak mungkin akan berakhir.

– bantu rakyat malaysia lebih sihat

– bantu rakyat malaysia keluar dari masalah OBESITI.

– bantu rakyat malaysia menjana pendapatan sampingan/utama dengan bisnes shaklee khasnya anak2 #gengfreedom dan bakal #gengfreedom beratus ribu orang pada tahun 2020😍😙😙

Banyak sangat faktor2 yang membuatkan akak selim tak pernah akan give up. Terutamanya untuk ahli keluarga dan orang2 sekeliling yang memerlukan.
InshaAllah

Hidup kan lebih indah dengan berusaha dan terus berusaha tanpa kenal erti putus asa kan?

Terima kasih juga kawan2 positif yang sentiasa di samping akak selim.
Tanpa mengira masa susah mahu pun senang.

Alhamdulillah

============================

Akak Selim
Terus Berjuang Demi Menggapai Impian

============================

Share Button

Aktiviti Cuti Sekolah : Buat Butter Cake Yang Sangat Sedap!

Ini adalah aktiviti pertama mama dengan anak-anak untuk cuti sekolah ni.  Anak-anak sangat suka aktiviti ni. Mama jelah kena ada semangat RAJIN! Mama suka juga bab baking-baking ni, cuma yang tak suka nak basuh bekas2 tu kan. Nanti diorangdah besar sikit bolehlah mintak diorang tolong basuhkan guna hand dishwash Shaklee, tak merengsakan tangan dan minyak2 mudah hilang.

Butter cake sedap dan mudah
Bersama-sama 3 beradik buat butter cake termasuk si baby zara.

Daripada aktiviti-aktiviti yang kita lakukan bersama anak-anak, pasti ada pelajaran yang mereka dapat. Alhamdulillah, mama rasa banyak yang anak-anak dapat dari aktiviti baking-baking ni. Sebab mama memang serahkan anak-anak buat sendiri. Gembiralah mereka bila diberi kepercayaan kan? Dari timbang bahan hinggalah masukkan adunan ke dalam oven.

1. Timbang bahan-bahan kek : ilmu matematik.

“200 kan lebih dari 150?? Kenapa awak dah stop?
Tambah lagi laaa….”

Mama tengok jelah…

2. Kerjasama antara kakak dan adik. Pembahagian tugas, siapa nak buat tu, siapa nak buat ni.

Tapi kadang berebut nak pecahkan telur. Ok, ada 4 biji telur. seorang boleh pecahkan 2 biji.

Settle!

3. Bersungguh-sungguh dan Konfiden.

Mama pesan, masa timbang mesti timbang elok2. Buat kek ni kena ikut betul2 bahannya. Nanti kek kita ni kurang berjaya.

Makanya mereka lakukannya setiap tugasan bersungguh2 dan konfiden memang betul. Hehehe..

Kalau kurang berjaya, korang laa jugak kena makan kan? kikiki..

4. Bertolak ansur dan berbincang

Ada kala berebut. Ada kala ok. Anak-anak belajar bertolak ansur dan berbincang.

Nak masukkan tepung pun berebut. Hasil perbincangan, sorang tuangkan separuh.
Selesai.

5. Sabar

MAK!
Mama kena sabar bila buat aktiviti bersama anak2. Memang tak akan PERFECT.
Yang penting anak2 enjoy diberi tugasan.

Diorang rasa BERJAYA, DAH BESAR, KONFIDEN!

Itu yang paling penting.

Sabar mama mesti 200x ganda dari biasa. Alllllaaaa.. macam tak biasa jadi mama yang SABAR kan? Sabar tu dah umpama masuk ke dalam darah daging dah haa… 🙂

Nak sama-sama beraktiviti dengan anak2? Boleh cuba butter cake yang super sedap ni. Saya ambil resepi ni dari Master Chef Pa’a IbuCergas.

Ni dia resepinya,

Sedap dan gebu!
Sedap dan gebu!

Bahan-bahan:
250 gram mentega
220 gram tepung kek*
1 sudu teh serbuk penaik*
(ayak bahan *)
200 gram gula kastor
50 gram air susu (saya guna susu full cream dalam kotak)
4 biji telur gred A
1 sudu teh esen vanila

Cara membuat:
Panaskan ketuhar pada 180C
Satukan mentega, gula kastor dan esen vanila dalam mangkuk adunan. Pukul hingga kembang dan putih.
Masukkan telur sebiji demi sebiji sambil dipukul sehingga sebati.
Masukkan bahan yang di ayak (tepung kek dan serbuk penaik) sedikit-sedikit sambil dikacau berselang-seli dengan susu.
Masukkan ke dalam kertas cawan, dalam acuan muffin.
Bakar selama 15 minit untuk setiap loyang muffin.

Tips:
Kalau menggunakan paper cup macam saya, biarkan sejuk dalam 5 minit di dalam loyang muffin sebelum kek cawan dikeluarkan. Jika tidak, kek akan meregang dari cawan kertas tersebut. Kalau nak selamat, pakai je shuffle cup. Cuma mahal sikit la kot. Ni kes nak jimat la ni saya guna paper cup bergerigi ni. Saya suka nampak gigi2 kat tepi kek cawan tu. Hehehe.

Kredit : Dapur Ibu Cergas

Selamat Mencuba ya..!!

Share Button

1 Vivix Dan 1 Nutriferon Percuma Untuk 1 Keluarga

Andainya akak selim ni tiada kekangan kewangan langsung, InshaAllah akak selim nak berikan 1 Nutriferon dan 1 Vivix percuma untuk setiap keluarga di Malaysia ni supaya semua orang sihat walafiat dan dapat bekerja dengan baik serta dapat beribadat dengan sempurna.

Macam mana rupa bentuk Nutriferon dan Vivix ni? Haa… ini dia.

Nutriferon
Vivix

Mari nyanyikan lagi di bawah ni dengan irama Kalau Aku Kaya-Altimet featuring Awi Rafael.

Kalau aku kaya
Kalau aku kaya

Aku nak gaya hidup RAKYAT MALAYSIA berubah
Alangkah indah kalau dah tak SAKIT
Jadi AKTIF bukan LAGI PESAKIT
Makan OK minum PUN OK
SEMUA VITAMIN APASAJA BOLEH BELI
Tulis cek selamba tak risau batal
Masuk dalam bank semua melopong
Dalam akaun ada banyak 0 0 0 0 0

Dan kalau aku mampu
(Jangan pening kepala, aku BERIKAN NUTRIFERON 1 KELUARGA 1 KOTAK)
BERI suka hati aku
(Kamu tak perlu risau, aku beli semua VIVIX janji KORANG kekal SIHAT)

Kalau aku kaya
Hari hari hari KESIHATAN
VITAMIN jiran keluarga
Aku belanja selamba
Kalau aku kaya
Aku beli segalanya
BERIKAN PRODUK SHAKLEE
Hadiahkan pada SEMUA

Kalau aku kaya (kalau aku kaya, kalau aku kaya)
Kalau aku kaya (kalau aku kaya, kalau aku kaya)

Kalau aku mampu
BERI suka hati aku

Mohon kalian doakan akak selim jadi jutawan 2017, moga masyarakat Malaysia juga mendapat tempiasnya. InshaAllah.

Terima kasih atas kurniaan Allah dan doa kalian ya.

==========================

Akak selim
Impian jadi jutawan sebelum 40

==========================

Share Button

3 Rahsia Elak Sakit atau Demam Cara Akak Selim

Dah 2 tahun di dunia WAHM, dunia tiada MC ni, Alhamdulillah tak demam atau sakit teruk.
Maklumlah, kalau akak selim MC makanya encik papa pun kena ambil cutilah. Kalau akak selim sakit, kasihan kat anak-anak kan? Terutamanya Baby Zaralah sebab masih lagi menyusu badan sehingga sekarang.

Setakat ni syukur Allah berikan kesihatan yang tip top. Belum perlu mintak MC dengan encik papa.

Apa Rahsia Akak Selim Sihat Sokmo?

1. Jaga Makan

20160219_135521

Banyak makan sayur, banyak makan buah. Tambah2 tahun ni amalkan #eatclean sejak bulan Feb yang lepas. Makan memang teratur dan terjaga sungguh2. Syukurlah bertemu dengan Geng Kurus dan mentor-mentor hebat dalam menurunkan berat badan.

2. Konsisten Ambil Vitamin Shaklee Bersungguh-sungguh.

Konsisten! Itu kunci utama.

Yang WAJIB ambil dan membantu meningkatkan sistem imun akak selim ialah

awet-muda-dengan-vivix

Vivix (Yang paling BEST!)
Vitalea
B Complex
Vitamin C
Alfalfa

Di samping tu akak selim memang ambil Set Kurus lah. Yang itu memang wajib! Maklumlah nak sellimmmmmmmm kan. 🙂

3. Bersenam.

14183948_10209215153567609_7654017956732690324_n

Sejak awal tahun ni jugak, rajinlah bersenam berbanding tahun-tahun sebelum ni. Ni pun dalam proses nak selim kannnnnn…
Wajiblah exercise. Bukan setakat senaman biasa-biasa tau. Siap masuk Jom Kurus 1 Malaysia tu. Haaa, program Kevin Zahri yang terkenal tu. 🙂

Kurus cepat dengan set kurus shaklee
Turun 20 kg 2016. 🙂

Efeknya, sistem imun memang tinggi. Jarang kena sakit-demam. Kalau selalu sangat sakit atau selalu demam ke, rajin-rajinlah jaga makan, ambil suplemen dan exercise yaaa…

Semua tu membantu korang lebih sihat dan anggun sokmo. InshaAllah.

Ingin mencuba vitamin Shaklee untuk tingkatkan sistem imun diri sendiri dan keluarga? Hubungi akak selim hari ini. Dapatkan harga istimewa dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee.

Hubungi akak selim hari ini di 019-722 8520

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail

Share Button

Pencapaian Yang Manis-Manis Sepanjang 2016

Refleksi diri menuju 2017. Tinggal beberapa hari je lagi kita nak tinggalkan tahun 2016.

refleksi-diri

Alhamdulillah. 2016 yang sangat membahagiakan.

1. Turun berat 20 kg!

Turun 20 kg dengan cepat
Transformasi paling berjaya dalam hidup. Kihkihkih

Kejayaan paling besar dalam hidup kot setelah ada anak. Kalau masa bujang tu, cabaran nak turunkan berat tak sebesar masa ada anak ni. Dengan masa terhad, metabolisme yang dah rendah dan macam2.
Akak selim kagum dengan diri sendiri untuk yang ni.

2. Visceral Fat turun dari 24 (sangat tinggi) ke 10 (hampir NORMAL)!

cara turunkan lemak perut dengan mudah dan pantas
Alhamdulillah, ada perubahan yang baik.

Visceral fat = lemak di sekitar organ penting.
Makin sihat, makin kurang kebimbangan terhadap visceral fat dalam badan ni.

3. Tahun ke 2 menjadi surirumah berkerjaya. Alhamdulillah.

Bisnes yang menguntungkan
Bisnes sambil menguruskan anak-anak adalah idaman semua wanita.

 

Masih tegar dengan bisnes Shaklee yang sangat best!
Anak-anak depan mata, cabaran tak pernah kurang tapi akak selim HAPPY!

4. Bakal khatam Quran untuk kali kedua dalam tahun ni.

Sebelum ni memang susah nak khatam sendiri2. Setahun sekali pun belum tentu. Lost sokmo!!
Alhamdulillah.
Azam tinggi
Azam tinggi
Semuanya boleh.
Alhamdulillah.

2016 dengan kejayaan yang indah2. Alhamdulillah.
Tak sabar menanti 2017 dengan #misifatloss, misi lebih sihat dan LEAN!
InshaAllah.

Turun 20 kg dengan cepat
Julai 2016 : 63.5 kg. Mahu lebih slim dan lebih rendah peratus lemak!

Moga bisnes Shaklee juga membesar dengan lebih baik daripada tahun-tahun sebelum ni.
InshaAllah.

Ingin sama-sama mencapai transformasi diri yang lebih baik setiap tahun? Sertai group kami Geng Freedom. InshaAllah banyak kejayaan-kejayaan yang bakal anda dapat.

SMS/Whatsapp akak selim di 019-722 8520

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail

Share Button

Ubat Kurus Paling Berkesan Kempiskan Perut Dalam Masa Seminggu

Nak kempiskan perut ni memang ambil masa. Tapi kalau tepat dan betul caranya, mudah sahaja sebenarnya. Boleh tengok tips kat entry di bawah ni ya. Klik link.

Kempiskan Perut Dalam Masa Seminggu

Yang paling penting, pastikan produk yang kita ambil tu tidak memudaratkan kesihatan kita. Ramai orang Malaysia nak jalan singkat untuk kurus. Sanggup berlapar, sanggup makan produk yang pelik-pelik dan tidak terjamin keselamatannya.

Sebab?

Obses nak kurus.

Jangan macam tu tau. Cek dulu produk yang kita nak ambil tu. Pastikan ianya benar-benar selamat dan berkesan untuk kurus cepat dengan cara yang betul.

Antara produk Shaklee yang boleh diamalkan untuk kempiskan perut ialah :-

1. Herb-Lax

Ubat sembelit berkesan
Cuci usus berkerak dan membantu melawaskan

Melawaskan serta membersihkan kerak-kerak usus yang terperangkap sekian lama

2. Peppermint Ginger Plus

peppermint-ginger-plus

Buang angin yang terperangkap di dalam badan dengan cepat dan berkesan.

3. Omega Guard @ Minyak Ikan Berkualiti

Bakar lemak dengan berkesan untuk bantu kurus cepat
Bakar lemak dengan berkesan untuk bantu kurus cepat

Omega 3 yang terdapat di dalam Omega Guard terbukti mampu membakar lemak perut dengan berkesan. Omega 3 tidak boleh dihasilkan oleh badan kita, jadi kita perlu mengambilnya dari makanan atau suplemen.

If you are suffering from excess belly fat, you may want to increase your fish oil intake. Fish oils contain a fatty acid known as omega-3 which cannot be produced by the body and must therefore be taken in through food.

Sumber : Livestrong.com

Hubungi akak selim untuk dapatkan ubat kurus paling berkesan untuk kempiskan perut ni.

Pm akak selim di FB sekarang ya. Klik link di bawah ni

Lailasani Ismail

Akak selim akan kongsikan menu dan senaman yang sesuai untuk bantu kempiskan perut.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

 

 

Share Button

Bahaya Kolesterol Tinggi Sehingga Boleh Menyebabkan Tekanan Darah Tinggi Dan Strok

Penyakit kronik di zaman kini tidak mengenal usia. Ramai orang muda yang dah terpaksa mengambil bermacam-macam ubat dek kerana menghidap penyakit kronik.

Salah satunya ialah pengambilan ubat kolesterol kerana tahap kolesterol melebihi dari tahap yang sepatutnya. Dan semua orang pun tahu, kolesterol tinggi memang sangat bahaya sehingga boleh membawa maut. Kolesterol tinggi juga boleh menyebabkan strok dan tekanan darah tinggi.

Bagaimana Nak Turunkan Kolesterol Untuk Elak Strok Dan Tekanan Darah Tinggi?

1. Ambil Suplemen Semulajadi

anti penuaan semulajadi vivix

Vivix Shaklee terbukti berkesan dapat menurunkan paras kolesterol dalam darah dengan berkesan. Vivix mengandungi Polygonum yang berfungsi untuk membersihkan kolesterol dalam salur darah sekaligus akan menurunkan kolesterol secara keseluruhan.

Resveratrol yang terdapat di dalam Vivix juga membantu meningkatkan kolesterol baik dan kesihatan jantung lebih terjamin.

Selain daripada Vivix, anda boleh juga mengambil Set Kolesterol yang terdiri daripada Garlic, Omega Guard, Lecithin Dan Alfalfa.

Set Kolesterol ini terbukti berjaya membantu menurunkan paras kolesterol Encik Huzair dalam masa sebulan tanpa perlu makan ubat. Boleh baca cerita lanjut tentang Encik Huzair di sini. Sila klik link di bawah ya.

Turunkan kolesterol dengan shaklee
Encik Huzair yang BERJAYA menurunkan kolesterol tanpa perlu makan ubat.

Kolesterol Turun Dalam Masa Sebulan

2. Ubah Gaya Hidup

Tidak dinafikan kehidupan serba mencabar di zaman ini menjadikan kita semakin tidak aktif. Mungkin terpaksa bekerja 8-10 jam sehari. Untuk lebih sihat, gaya hidup perlu diubah ke arah yang lebih aktif. Bersenam sekurang-kurangnya 3-4x seminggu.

3. Kawal Stres Dengan Bijak

Stres yang melampau juga boleh menyebabkan kolesterol meningkat. Jadi, kawal stres dengan bijak. Tangani setiap permasalahan di tempat kerja atau di rumah dengan cara yang betul untuk elak kesihatan kita terganggu.

4. Jaga Pemakanan

W2D10

Orang Malaysia memang kaya dengan makanan. Di mana-masa sahaja atau apa-apa event sahaja, kita raikan dengan makanan. Dan makanan tersebut pula yang berlemak dan berminyak yang menggalakkan kenaikan kolesterol.

Ubah pemakanan harian kita kepada yang lebih sihat. Salah satunya ialah dengan cara ‘Eat Clean’.

‘Eat Clean’ tu apa? ‘Eat Clean’ ialah pemakanan yang lebih sihat tanpa lemak, tanpa makanan berminyak, yang diubah sedikit cara masakannya tetapi masih mengekalkan rasa sedap. Sedap tu penting kan?

Cerita tentang Eat Clean

InshaAllah, dengan mengamalkan tips-tips di atas, paras kolesterol akan menurun dengan cepat tanpa perlu bergantung kepada ubat.

Untuk mereka yang dibekalkan ubat kolesterol oleh doktor, anda perlu mengambilnya sehingga tahap kolesterol stabil dan dibenarkan oleh doktor untuk berhenti ambil ubat. Dalam masa yang sama, anda boleh teruskan mengambil suplemen dan ikuti tips yang diberikan untuk pastikan kolesterol tidak naik semula.

Ubat strok

Anda kena ingat yang kolesterol di dalam darah ni boleh menyebabkan penyakit kronik yang lain. Jadi kawalan harus dilakukan lebih awal supaya tidak menderita sakit kronik di kemudian hari.

Hubungi akak selim hari ini untuk dapatkan promosi omega. Promosi sepanjang Oktober ni sahaja yaa.. Tinggal lagi 8 hari jee…. 🙂

Hubungi akak selim SEKARANG!

019-722 8520

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail

 

 

Share Button

Turunkan Berat Badan Dengan Cepat Dan Berkesan Dengan Set Kurus Shaklee

Hasil dari penggunaan Set Kurus Premium Shaklee ni, akak selim berjaya menurunkan berat 20 kg dalam tahun 2016. Sebenarnya tiada rahsia lagi macam mana akak selim boleh selim. 🙂

Cara Turunkan Berat 20 Kg Dengan Cepat Tanpa Perlu Berlapar
Berjaya kurangkan 20 kg dalam masa 7 bulan.

Semuanya akak selim dah ceritakan di sini. Klik link di bawah ni ya.

Rahsia Akak Selim Turunkan 20 kg

Apa Yang Ada Dalam Set Kurus Premium Ni?

Turunkan berat badan dengan cepat

Detoks Usus/Buang Toksin Dengan Herb-Lax

Mengandungi  daun Senna yang digunakan cara tradisional sebagai laksatif semulajadi. Melawaskan dan membantu proses perkumuhan supaya lebih lancar.

Pecahkan Lemak Dengan Lecithin

Membantu memecahkan lemak secara efektif. Lemak akan disingkirkan dengan lebih efektif setelah dipecahkan kepada molekul-molekul kecil oleh Lecithin.

Bakar Lemak Dengan Omega Guard

Omega Guard membantu membakar lemak dengan berkesan. Ia juga akan menyingkirkan lemak-lemak/plak di dalam salur darah. Jadi, proses penurunan berat badan semakin cepat dan memberikan kesan yang sangat baik kepada jantung kita.

Singkirkan Lemak Dengan Alfalfa

Alfalfa kaya dengan pelbagai nutrien mampu menyingkirkan lemak secara semulajadi. Kajian klinikal membuktikan bahawa penggunaan jangka masa panjang akan menghapuskan lemak, mengurangkan kolesterol, mencegah penyakit jantung, strok dan darah tinggi.

Hanya Alfalfa sahaja yang mengandungi saponin, seperti span yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolesterol.

Bina Otot Dengan Cinch Shake/ESP

Otot membantu kita mempercepatkan pembakaran lemak. Jika peratusan otot kita tinggi, maka cepat dan banyaklah lemak dapat dibakar.

Di samping itu otot menjadikan bentuk badan kita lebih langsing dan cantik. Jika kita hanya menurunkan berat badan tanpa membina otot, badan kita akan menjadi hodoh dan menggeleber. Lengan yang lembik, paha yang berkedut, perut yang hodoh disebabkan penurunan berat badan yang drastik tanpa bina otot.

Bagaimana nak bina otot? Salah satunya ialah mengambil protein yang bagus dan mengandungi leucine. Leucine akan membantu mengekalkan jisim otot dan membuang lemak secara efektif. Mereka yang menurunkan berat badan dan mengambil protein mengandungi leucine terbukti dapat mengekalkan otot, menurunkan peratus lemak, kulit tidak menggeleber dan potongan badan yang langsing.

Cinch Shake mengandungi leucine yang telah terbukti secara klinikal dapat membantu menurunkan berat badan dan memberikan bentuk tubuh sempurna dan langsing.

Leucine is so important when it comes to maintaining muscle mass and assisting with weight loss.
Sumber : Proteinworks

Tingkatkan Metabolisme Dengan Vivix

Resveratrol yang terdapat dalam Vivix terbukti berkesan untuk meningkatkan kadar metabolisme badan sekaligus boleh membantu menurunkan berat badan dengan cepat.

Apa Yang Boleh Dapat Dari Pembelian Set Kurus Premium Shaklee?

Anda boleh pelbagai keistimewaan dengan pembelian set ni.

1. Keahlian PERCUMA

2. Penghantaran PERCUMA

3. Vitamin C PERCUMA (sehingga 15.10.2016 sahaja)

4. Lucky Draw di semua cawangan Shaklee (15.10.2016 sahaja)

5. Bonus akan dimasukkan ke dalam akaun anda bulan berikutnya.

6. Konsultasi PERCUMA tentang penurunan berat badan sepanjang hidup. 🙂 Menu dan resepi yang boleh menurunkan berat badan juga akan diberikan secara PERCUMA (bernilai RM300)

Untung kan? Kalau buat pembelian esok berganda2 untungnya tau.

SMS/Whatsapp akak selim di 019-722 8520.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail

Share Button

Hilangkan Parut Chicken Pox Dalam Masa 2 Minggu

Parut chicken pox atau parut jerawat ni memang susah nak hilangkan? Lebih-lebih lagi kalau kulit sensitif. Memang susah nak hilangkannya.

rawat chicken pox dengan cepat

Dah tengok cerita tentang seorang suami yang kena chicken pox yang teruk dalam post saya yang lepas?

Kalau belum, boleh tengok di sini ya. Klik link di bawah.

Cara Hilangkan Parut Chicken Pox Dengan Cepat

Dan ini ialah video tentang perkongsian beliau sendiri tentang Chicken Pox yang telah beliau alami.

Beliau ialah seorang pensyarah bernama Dr Zamri. Dengan usia hampir 40 tahun, doktor sendiri mengakui yang chicken pox sangat teruk jika terkena semasa dewasa berbanding dengan kanak-kanak.

Bukan hanya muka beliau yang teruk dengan chicken pox, tetapi seluruh tubuh badannya sehinggalah ke dalam tekak. Menyebabkan beliau hilang selera makan. Alternatifnya beliau mengambil protein ESP untuk memberi tenaga kepada tubuh. Alhamdulillah, beliau bertenaga walaupun hanya mengambil ESP kerana tidak dapat menelan makanan lain. Di samping itu, parut di muka dan badan beliau hilang dengan pengambilan ESP, Vitamin C dan Vitamin E. Beliau juga mengambil Garlic Complex dan Nutriferon sebagai antibiotik semulajadi.

Ikuti cerita beliau dengan menonton video ini ya.

Alhamdulillah jika tengok muka beliau di dalam video ni, semua parut chicken poxnya sudah hilang dan kembali kacak. 🙂

Jika anda terkena chicken pox atau ahli keluarga/sanak saudara terkena chicken pox, jangan lupa untuk order Set Chicken Pox ni ya. InshaAllah dapat bantu hilangkan parut dalam masa 2 minggu sahaja. Selepas tu dah boleh kembali ke sekolah atau kembali bekerja macam biasa.

Hubungi saya di 019.722.8520 untuk dapatkan Set Chicken Pox dengan harga promosi sepanjang September 2016 ini sempena promosi ESP dan Vitamin C. Kedua-dua produk yang terdapat di dalam set ni adalah sedang promosi, maksudnya ada diskaun hebat tau. Cepat-cepat ya sebelum kehabisan stok.

Boleh juga juga terus beli di sini menggunakan kad debit/kad kredit atau hubungi saya seperti contact number di bawah.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail

 

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...