Cara Beli Produk Shaklee Dengan Harga Murah

Semua orang nak beli dengan harga murah kan? Harga kasih sayang, harga kawan-kawan, harga adik beradik, harga saudara mara, harga BFF dan macam-macam jenis harga lagi kan? Ni dia saya kongsikan cara nak dapat harga murah dan harga diskaun sehingga 20% lagi tau. Jadi anda tak perlu dah nak survey sana sini untuk dapat harga Shaklee termurah dan terbaik di

Share Button
Continue reading »
vivix percuma

Cara Beli Vivix Murah Sempena Year End Sale

Sana sini Year End Sale (YES) kan? Shaklee pun ada juga tau. Memang dah lama tak menikmati Vivix PERCUMA ni tau. Saya sendiri pun suka sangat dengan promosi Shaklee bulan ni. 😎 Bulan lepas promosinya dah best juga dah. Khas untuk ahli baru. Bulan ni, semua orang pun dapat menikmati pembelian Vivix super duper murah ni. Siap ada PERCUMA 1

Share Button
Continue reading »
cara hilangkan jeragat cepat2

Produk Basic Untuk Hilangkan Jeragat Tebal Di Muka

Bagi mereka yang berkulit putih, memang nampak muka tak bersih disebabkan jeragat tebal ni. Sebab susah juga nak sembunyikan dengan make up setiap masa. Penat nak pakai foundation tebal-tebal setiap masa. Kalau saya, memang tak sanggup nak tempek make up tebal-tebal sebab rasa tak selesa. Jadi saya cuba juga nak hilangkan jeragat yang tumbuh kat muka ni. Dah baca tips

Share Button
Continue reading »
ubat darah tinggi tanpa dadah

Produk Turunkan Tekanan Darah Tinggi Yang Berkesan Di Pasaran

Mereka yang mengidap tekanan darah tinggi wajib ambil berat tentang rawatan hospital yang perlu diambil walaupun dalam masa yang sama berminat untuk mengambil suplemen. Usah abaikan nasihat doktor yang merawat dan perlu ke hospital untuk check up secara berkala. Menurut kajian, antara suplemen paling berkesan yang boleh membantu menurunkan tekanan darah tinggi ialah suplemen yang tinggi antioksidan. Polyphenol yang didapati

Share Button
Continue reading »
Hilangkan kulit kusam

Cara Hilangkan Parut Di Muka Dengan Cepat Dan Berkesan

Wanita ni memang pantang kalau ada parut kat muka kan? Rasa segan ada, kurang konfiden pun ada. Lebih-lebih lagi kalau parut tu penuh seluruh muka. 😥 Lagi sedih kalau parut tu parut jerawat yang taknak hilang-hilang walaupun dah guna macam-macam produk. Saya kongsikan kisah Puan Normasliha yang berjaya menghilangkan parut chicken pox yang sangat teruk, penuh satu muka. Sekarang ni

Share Button
Continue reading »
cara turunkan berat badan paling cepat dan berkesan

Cara Turunkan Berat Badan Sehingga 40 kg

Semalam saya dihubungi oleh seorang prospek yang ingin menurunkan berat badan sebanyak 40 kg. Katanya mahukan 1 produk sahaja. Setelah berbincang dan berdiskusi melalui sms, beliau ambil keputusan NANTI DULU. Mungkin bajet belum mencukupi agaknya. Saya ok sahaja. Positif. Jika rezeki saya, InshaAllah Allah akan mempertemukan kami semula. Jadi, saya berikan teknik-teknik untuk turunkan berat badan yang sebegitu banyak kepada

Share Button
Continue reading »
Cara turunkan kolesterol dengan cepat dan berkesan (4)

Benarkah Boleh Turunkan Bacaan Kolesterol Dengan Suplemen?

Ada ke suplemen yang boleh bantu turunkan bacaan kolesterol dalam darah? Kalaulah ada pun, macam mana nak pastikan yang suplemen tu betul-betul selamat dan berkesan? Sekarang kan ada macam-macam suplemen yang tumbuh bagaikan cendawan selepas hujan kan? Semuanya claim bagus-bagus walaupun ada juga yang kantoi tak ada kelulusan KKM pun. Itulah yang menakutkan para pengguna, rakyat marhaen seperti saya juga.

Share Button
Continue reading »

Cara Daftar Ahli Shaklee

Cara nak daftar ahli Shaklee ni mudah sahaja tau. Hanya isikan borang keahlian di sini dan saya akan uruskan pendaftaran untuk anda. Borang Daftar Ahli Shaklee Ada 2 cara untuk mendaftar keahlian Shaklee iaitu :- 1. Bayar yuran keahlian RM68.90 Anda akan dapat member kit yang eksklusif bersama-sama yuran keahlian ini. Bayaran penghantaran adalah RM10.60. Jadi jumlah yang perlu dibayar

Share Button
Continue reading »

Ubat Gastrik Kronik

Klik gambar di bawah untuk pembelian Set Gastrik Kronik.   ❤Laila (ID 854299)❤ ☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp) ✉ lailaisma2207@gmail.com ✿FB : Laila Ismail

Share Button
Continue reading »

Masalah Keputihan Semasa Hamil Boleh Membahayakan Bayi Anda

Masalah keputihan semasa hamil adalah disebabkan bahagian faraj mengandungi gula yang tinggi dipanggil glikogen dan boleh menggalakkan pertumbuhan kulat. Masalah ini mungkin dianggap biasa oleh seorang wanita selagi ia tidak mengganggu aktiviti seharian atau hubungan intim bersama suami. Namun, ia perlu dipandang serius oleh ibu yang mengandung kerana keputihan yang teruk bukan sahaja merimaskan ibu mengandung, tetapi ia boleh menjejaskan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share Button
Continue reading »