Minuman Elak Mengantuk Semasa Memandu

Masih berada di kampung ke? Atau dalam perjalanan pulang ke rumah masing-masing dah? Minggu ni kan cuti berganda. Cuti raya haji, cuti sekolah di tambah lagi cuti Hari Malaysia. Pasti ibu ayah ambil peluang bawa anak-anak balik kampung atau bercuti panjang kan?

Apa-apa pun, hati-hati di jalan raya ya…


Kalau mengantuk tu, berhenti dahulu di mana-mana yang selamat untuk berehat atau tidur sebentar.

Kalau taknak hadapi masalah keletihan melampau atau mengantuk semasa memandu, Akak Selim nak cadangkan minuman POWER yang terbukti boleh buat mata terbuka luas. Lebih fokus dan tidak mengantuk.

Minuman tenaga elak mengantuk
Gabungan performance drink dan Cinch Tea memang POWER.

Minuman apa tu? Ini dia,
performance drink
cinch tea
✔vivix (tiada dalam gambar)

Kolagen yang ada dalam gambar tu tidaklah wajib tapi kalau nak cantik molek dan wajah berseri, boleh campurkan kolagen tu sekali dalam minuman yaa… Dan satu lagi boleh tambahkan vivix 1 sudu. InshaAllah, tidak mengantuk mahupun menguap sepanjang perjalanan. Ini memang Akak Selim dah test sendiri dah. 🙂

Mulakan perjalanan dengan Bismillah dan bacaan doa. InshaAllah, selamat sampai ke destinasi masing-masing. Selamat bersekolah untuk anak-anak dan selamat bekerja untuk mereka yang kembali bekerja.

Hubungi Akak Selim untuk dapatkan minuman tenaga yang POWER ni ya. SMS/Whatsapp ke 019-722 8520

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail

Share Button

Kebaikan Performance Drink Shaklee

Hari ni dah hari ke 18 kita berpuasa. Alhamdulillah. Syukur kerana kita dipanjangkan usia untuk bertemu Ramadhan tahun ini. Dan moga kita bertemu lagi dengan Ramadhan pada tahun hadapan InshaAllah.

dd main2
Performance Drink untuk anak2 yang aktif

Biasanya di bulan puasa ni, Performance Drink memang menjadi rebutan di kalangan customer2 saya. 🙂 Sehinggakan yang saya order untuk saya dan family pun dah habis. Yerr… dahulukan untuk customer itu adalah polisi kami.:)

Cuma tahun ni syukurlah, stok yang kehabisan seluruh Malaysia baru2 ni cepat je ada balik. So, semalam saya dah order 10 tin Performance Drink ni untuk anda. Jangan risau2 yaa… 🙂

Eh, apa performance drink ni? Haaa… boleh tengok sini juga.
Minuman isotonik yang POPULAR <– Sila klik link ini.

Apa kebaikan Performance Drink ni?

Sebenarnya, performance drink ni bukan hanya sesuai diambil di bulan puasa sahaja. Ia boleh dijadikan pengganti kepada minuman isotonik, minuman pemberi tenaga yang bergas dan sangat tepu dengan gula. Silap2 haribulan, kita dapat diabetes pula dengan meminum minuman tenaga bergas ni.

Sebab itulah saya menyarankan anda mengambil minuman isotonik yang bernama Performance Drink ni. Jom kita tengok kelebihannya.

1. Tidak bergas atau bukan berkarbonat.
2. Tiada gula yang berlebihan, dengan ini boleh memelihara kandungan gula dalam darah.
3. Bersifat isotonik yang memberikan TENAGA yang cepat dalam badan.

Continue reading Kebaikan Performance Drink Shaklee

Share Button

Performance Drink | Minuman ISOTONIK yang paling POPULAR di bulan puasa

Kenapa saya berani katakan ia popular?

Sebab….

Ada yang hantar message kat saya nak beli Performance Drink sebab baca kat FB je. Bukankah POPULAR tu? Kalau tak popular, takkanlah orang yang tak pernah try pun teringin nak cuba kan? Haaa.. TAK PERCAYA? Jom tengok customer saya ni. Sebab banyak sangat diperkatakan di FB beliau pun nak juga  order Performance Drink ni haa…

Performance drink popular

Mari kita tengok apa sebenarnya Performance Drink ni?

Performance Drink
Performance Drink yang sangat POPULAR

Campuran Elektrolit OPTI-LTYE™ proprietari   dengan campuran unik karbohidrat kami  dapat memberikan tenaga segera dan berkekalan bagi menyokong hidrasi optimum.

Apa pula KELEBIHANNYA? Sehinggakan kepopularannya meniti dari FB ke FB? hehehe.. Kalau dulu orang kata meniti dari bibir ke bibir kan? Musim sekarang semua aktif berFB, so beritanya dari FB ke FB lah kan.

Continue reading Performance Drink | Minuman ISOTONIK yang paling POPULAR di bulan puasa

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...