Minuman Elak Mengantuk Semasa Memandu

Masih berada di kampung ke? Atau dalam perjalanan pulang ke rumah masing-masing dah? Minggu ni kan cuti berganda. Cuti raya haji, cuti sekolah di tambah lagi cuti Hari Malaysia. Pasti ibu ayah ambil peluang bawa anak-anak balik kampung atau bercuti panjang kan? Apa-apa pun, hati-hati di jalan raya ya… Kalau mengantuk tu, berhenti dahulu di mana-mana yang selamat untuk berehat

Share Button
Continue reading »

Kebaikan Performance Drink Shaklee

Hari ni dah hari ke 18 kita berpuasa. Alhamdulillah. Syukur kerana kita dipanjangkan usia untuk bertemu Ramadhan tahun ini. Dan moga kita bertemu lagi dengan Ramadhan pada tahun hadapan InshaAllah. Biasanya di bulan puasa ni, Performance Drink memang menjadi rebutan di kalangan customer2 saya. 🙂 Sehinggakan yang saya order untuk saya dan family pun dah habis. Yerr… dahulukan untuk customer

Share Button
Continue reading »

Performance Drink | Minuman ISOTONIK yang paling POPULAR di bulan puasa

Kenapa saya berani katakan ia popular? Sebab…. Ada yang hantar message kat saya nak beli Performance Drink sebab baca kat FB je. Bukankah POPULAR tu? Kalau tak popular, takkanlah orang yang tak pernah try pun teringin nak cuba kan? Haaa.. TAK PERCAYA? Jom tengok customer saya ni. Sebab banyak sangat diperkatakan di FB beliau pun nak juga  order Performance Drink

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share Button
Continue reading »