Masalah Tangan Menggelupas dan Kasar Hilang Dengan Sabun Basuh Pinggan Semulajadi

Masalah tangan menggelupas, gatal dan alah dengan sabun pencuci pinggan memang amat menyakitkan dan melecehkan. Apa lagi kalau setiap kali nak basuh pinggan mangkuk terpaksa guna sarung tangan getah. Tak selesa gitu kan….

Atasi masalah tangan menggelupas dan kasar dengan sabun pencuci semulajadi
Masalah tangan menggelupas dan gatal memang menyakitkan!

Ibu-ibu tahu ke kenapa tangan jadi allergik sebegitu dengan sabun pencuci pinggan? Sebab utamanya adalah bahan kimia yang terkandung di dalam pencuci tersebut. Sepatutnya ibu-ibu carilah pencuci yang lembut pada tangan dan tidak mengandungi bahan kimia serta jimat seperti Puan Salwa ni.

Selain dari dapat lari dari masalah tangan yang menggelupas, kasar dan gatal kerana alahan kepada pencuci pinggan yang mengandungi bahan kimia, ibu-ibu juga dapat berjimat dengan menggunakan pencuci ni kerana ia sangat pekat. Hanya perlu menggunakan beberapa titis sahaja untuk mencuci pinggan yang banyak.

Dan yang paling best lagi, boleh cuci botol susu anak sekali dan tak perlu dah nak beli pencuci lain. Senang dan jimat kan?

Apa Istimewanya Pencuci Pinggan Semulajadi Ni?

Atasi masalah kulit tangan menggelupas dengan pencuci pinggan semulajadi
Pencuci pinggan lembut pada tangan, jimat dan halal.

Macam-macam keistimewaanya kan? Saya ada seorang customer yang akan order 1 dozen pencuci ni setiap kali habis stok. Memang dah setia sangat dengan pencuci tanpa bahan kimia ni.

Hubungi saya hari ini untuk dapatkan pencuci yang lembut pada tangan anda serta selamat untuk seisi keluarga.

Anda juga boleh dapatkan Set Pencuci Semulajadi yang terdiri daripada sabun basuh baju, pelembut, pencuci serbaguna dan pencuci basuh pinggan ni. Boleh klik link di bawah ni ya.

Set Pencuci Semulajadi Yang Lembut Pada Tangan dan Bayi

Semuanya tanpa bahan kimia tau.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-7228520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

Share Button

Idea hadiah untuk baby baru lahir

Asyik-asyik nak belikan hadiah baju, seluar, peralatan baby kalau nak pergi tengok baby baru lahir. Boring dah kan hadiah2 tu? Sebab silap2 haribulan, mak pak baby tu tak suka pun nak guna atas sebab2 tertentu seperti baby allergik dan lain2. Macam saya sendiri, saya memang tak gunakan bedak untuk baby. So, kalau ada orang bagi bedak tu, rasa agak membazir kerana hanya akan disimpan di dalam gerobok je. Nak buang membazir pulak kan.

Apa idea yang best tu? Mari saya cadangkan satu idea baru. Belikan mereka Home Care-Get Clean daripasa Shaklee ini. Apa yang ada dalam GET CLEAN Shaklee ni? Jom kita tengok.

Soft Fabric Concentrate Shaklee
Soft Fabric Concentrate Shaklee
Fresh Laundry Concentrate Shaklee (Serbuk)
Fresh Laundry Concentrate Shaklee (Serbuk)
Dish Wash Concentrate Shaklee
Dish Wash Concentrate Shaklee
Basic H²™ Organic Super Cleaning Concentrate Shaklee
Basic H²™ Organic Super Cleaning Concentrate Shaklee

 Apa yang ada dalam set ni?
1. Softener Shaklee
2. Fresh Laundry Concentrate Shaklee (Serbuk) 
3. Dish Wash Concentrate Shaklee
4. Basic H Organis Super Cleaning Shaklee

Apa yang bestnya ke-empat2 produk di atas berbanding dengan produk di pasaran? Apa bezanya? Mari saya ceritakan satu persatu.
1. Pelembut Kain Shaklee

Soft Fabric Concentrate Shaklee
Soft Fabric Concentrate Shaklee

Selamat

  • Tidak bertoksik
  • Sesuai untuk semua jenis fabrik yang boleh dibasuh
  • Tanpa bahan kimia berbahaya
  • Tanpa gas beracun
  • pH yang seimbang

Continue reading Idea hadiah untuk baby baru lahir

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...