Mengurangkan masalah angin dan penghadaman dengan Peppermint Ginger Plus

Kalau dah terkena dengan masalah angin dalam badan, dalam perut ni, memang menyakitkan. Kalau dulu2, biasa saya akan pergi minta ubat ‘arang’ di klinik tempat saya bekerja. Tapi setelah mengenali Peppermint Ginger Plus ni, Alhamdulillah badan saya sangat serasi dengan vitamin semulajadi ni.

Peppermint Ginger Plus membantu masalah loya, gastrik, mabuk, angin dan penghadaman.
Peppermint Ginger Plus membantu masalah loya, gastrik, mabuk, angin dan penghadaman.

Apa yang istimewanya Peppermint Ginger Plus ni?

Halia merupakan herba terbaik dalam memelihara saluran penghadaman dan mempunyai ciri-ciri semulajadi yang nyaman dan dapat melegakan senak perut. Pudina pula merupakan herba yang membantu dalam menggalakkan sistem penghadaman secara sihat dengan melegakan dan menyamankan perut.

Shaklee peppermint Ginger Plus mengandungi herba asli pudina, halia, jintan hitam dan jintan manis untuk rasa yang nyaman dan melegakan. Pil-pil juga boleh dihancurkan dan dicampur dengan air panas untuk minuman herba semulajadi.

Sumber : Shaklee Malaysia

TESTIMONI CUSTOMER SAYA

Continue reading Mengurangkan masalah angin dan penghadaman dengan Peppermint Ginger Plus

Share Button

Tetap Kurus Walaupun Selepas Raya

Haaaaaa…. ramai yang dah turun berat kan bulan puasa ni? Sure ramai yang rasa ‘SAYANG’ sangat dengan berat yang dah turun tu. Maklumlah, dah lama mengidam nak turunkan berat badan. Takkan nak biarkan naik macam tu je raya ni kan..

Kurus lepas raya

Ni dia perisai raya anda. Produk ni WAJIB ada bersama-sama anda bila balik kampung. Atau setelah menjamu selera di hari raya. Set PEMECAH LEMAK. Set ni boleh terus menguraikan lemak2 yang anda makan dari makanan berlemak. Kalau boleh tahan tak makan rendang tu, lain cerita lah kan? Hehehehe. Anda ada 2 pilihan iaitu :-

PILIHAN 1 : HERB-LAX, LECITHIN & ALFALFA

Set Kurus Basic Shaklee
Set Kurus Basic Shaklee

PILIHAN 2 : HERB-LAX, LECITHIN, ALFALFA & OMEGA GUARD

Set Kurus Advance Shaklee
Set Kurus Advance Shaklee

Apa bezanya? Bezanya, PILIHAN 2 anda mempunyai Omega Guard yang berpuluh kali ganda  berupaya mengurangkan lemak di dalam badan anda. Anda boleh baca di sini. Bagaimana Omega 3 daripada ikan ini dapat mengurangkan lemak anda.
Continue reading Tetap Kurus Walaupun Selepas Raya

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...