cara mudah turunkan berat dengan cepat

5 Cara Mudah Turunkan 5 kg Dalam Masa 3 Minggu

Nak turunkan berat badan bukan ambil masa sehari atau pun seminggu. Nak naikkan berat badan 10 kg pun ambil masa bertahun-tahun jugak kan. Jadi nak turunkan berat pun mesti kena ambil masa. Bagi masa untuk diri kita turunkan berat dengan TENANG. 🙂 Sebelum masuk ke tips turun berat. Ada beberapa persediaan mental dan fizikal yang perlu kita buat. Apa dia?

Share Button
Continue reading »
cara turunkan lemak perut dengan mudah dan cepat

5 Cara Mudah Dan Pantas Hilangkan Lemak Perut Tanpa Ubat

Kisah ini adalah kisah saya. Pengalaman saya sendiri. Kisahnya ada di sini, di mana sebab utama saya mencuba untuk berdiet dan Eat Clean. Cabaran 21 hari Eat Clean Secara ringkasnya, Lemak perut/lemak di sekitar organ penting atau dikenali sebagai Visceral Fat amatlah membahayakan. Kerana lemak ini akan masuk ke salur darah dan boleh mengakibatkan salur darah tersumbat seterusnya boleh menyebabkan

Share Button
Continue reading »

[Clean Eating Challenge : Day 10] Rice Noodle Salad Yang Sangat Sedap Dan ‘Kena’ Dengan Selera

Sarapan pagi (0800) : Energy smoothie + 1 gelas air masak 1 biji pisang 2 sudu besar rolled oat 1 sd teh serbuk cinnamon (saya tak letak sbb memang kurang suka) 150 ml low fat milk/skim milk/almond milk 1 sd besar chia seed 3-4 ketul ais Cara-cara Blend kesemuanya dan MINUM! Kenyanggg! Burppp!! 🙂 Snek pagi (1030) : 1 cup Greek

Share Button
Continue reading »

[Clean Eating Challenge : Day 8] Crispy Bake Chicken Yang Sedap!

Tadaa…. Ini dia menu hari ke 8. Sedap-sedap tau! Saya share resepi untuk setiap menu ya… Sarapan pagi (0800) : Banana French Toast  2 keping roti wholemeal/wholegrain 1 biji telur 2 sd teh serbuk kulit kayu manis 1/2 biji pisang Cara-cara : -Pukul telur dan serbuk kulit kayu manis. -Celur roti ke dalam telur. -Bakar roti di atas kuali non

Share Button
Continue reading »

Cabaran 21 Hari Menurunkan Berat Badan Dengan Cara Eat Clean

Apa Eat Clean ni? Kalau belum tahu, boleh baca kat link di bawah ni dulu ya. Klik link –> Konsep Eat Clean Sebab paling utama saya nak join cabaran ni ialah untuk turunkan berat badan yang sangat-sangat berat dalam sejarah hidup ni. Selepas keguguran kali pertama pada 2013, keguguran kali ke 2 pada 2014 dan melahirkan anak pada 2015, berat

Share Button
Continue reading »
Cara cepat kurus

Konsep Eat Clean Yang Memang Terbukti Berkesan Untuk Menurunkan Berat Badan Tanpa Perlu Berlapar

Trending paling popular sekarang! Eat Clean! Nak kurus dengan eat clean pun boleh dan nak sihat dengan eat clean ni pun boleh. Dan saya juga sama-sama terjebak! Sejak November 2015 lagi saya memang bercita-cita nak diet. Sebab? Sebab bacaan Visceral Fat (Lemak di bahagian organ) sangat tinggi! Bacaannya 24 (kategori VERY HIGH!) Memang rasa sangat takut sebab boleh membawa MAUT!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share Button
Continue reading »