Bagaimana GLA Complex membantu anda cepat hamil?

Dah menjadi lumrah kita, bila berumah tangga pasti mahukan cahaya mata sendiri. Sama nak cepat atau lambat tu terpulang kepada ‘citarasa’ masing2. Tapi ada juga yang belum dikurniakan rezeki cahaya mata ni kan. Ada yang sampai 10-20 tahun menanti. Rezeki anak, jodoh, masa depan ni kan rahsia Allah. Kita hanya merancang tapi Allah yang menentukan segala2nya. Namun begitu, kita disarankan

Share Button
Continue reading »

Mengatasi Masalah ‘Period Pain’ Secara Semulajadi

Kebanyakan wanita akan mengalami masalah senggugut atau ‘period pain’ ni. Ada yang terpaksa mengambil cuti sakit gara-gara senggugut yang teruk. Ada jugak yang muntah2 dan terlantar jika diserang sakit senggugut. Memang tidak dinafikan, sakitnya memang kadang-kadang boleh bertahan tanpa ‘pain-killer’, dan kebanyakannya memang tak tahan. Dan terpaksa mengambil ‘pain-killer’. 🙁 Saya juga tidak ketinggalan menghadapi masalah yang sama. Namun semuanya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share Button
Continue reading »