Cara mudah dan cepat kempiskan perut

5 Cara Berkesan Kempiskan Perut Dalam Masa Seminggu

Perut buncit memang merimaskan kan? Lebih-lebih lagi kalau perut buncit dan menggeleber selepas bersalin. Rasa macam nak menangis pun ada. Tapi kalau menangis keluar air mata darah pun tiada guna kan? Perut tak kempis pun kalau menangis. 😛 Yang paling baik dan efektif ialah kita meninggalkan tabiat buruk kita yang menyebabkan perut buncit. Hari ni AkakSelim nak kongsikan dengan kalian

Share Button
Continue reading »

Cukup-cukuplah Boroikan Suamimu Jika Ingin Terus Bahagia

Suami boroi selalu disinonimkan dengan SUAMI BAHAGIA. Kononnya isteri rajin, pandai jaga makan minum suami sehinggalah terbukti suami itu cukup makan sehingga menyebabkan B-O-R-O-I. Kononnya lelaki boroi itu lebih penyayang, lebih berfikiran jauh dan SEKSI!!!! 😛   Wahai isteri-isteri manis dan cantik sekalian… Jika benar ingin terus bahagia hingga ke syurga, cukuplah berpegang kepada prinsip boroi tanda bahagia tu yaa.

Share Button
Continue reading »
cara turunkan lemak perut dengan mudah dan cepat

5 Cara Mudah Dan Pantas Hilangkan Lemak Perut Tanpa Ubat

Kisah ini adalah kisah saya. Pengalaman saya sendiri. Kisahnya ada di sini, di mana sebab utama saya mencuba untuk berdiet dan Eat Clean. Cabaran 21 hari Eat Clean Secara ringkasnya, Lemak perut/lemak di sekitar organ penting atau dikenali sebagai Visceral Fat amatlah membahayakan. Kerana lemak ini akan masuk ke salur darah dan boleh mengakibatkan salur darah tersumbat seterusnya boleh menyebabkan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share Button
Continue reading »