Cara Kurus Cepat Dan Mudah Dengan Vivix

Bagi orang yang suka makan tapi nak kurus, dinasihatkan TAK BOLEH makan tu memang DILEMA BESAR kan? AkakSelim juga tak suka berlapar! Sengsara gitu.

Berlapar sepanjang hari atau makan epal sebiji je sehari, memanglah lapar kan? 🙁

AkakSelim tak sanggup macam tu! Memang nak kurus sangat tapi rasanya cara tu tak betul tu. Sebab badan kita ni memerlukan tenaga untuk hidup, untuk beribadat, untuk buat macam-macam kerja. Tambah2 pulak macam akakSelim ni masih lagi menyusukan anak kecil.

Ini pengalaman akakSelim sendiri. Berjaya turunkan berat 11.3 kg dalam masa 2 bulan 10 hari.

Pengalaman Kurus Dengan Vivix AkakSelim :

Ini memang pengalaman akakSelim sendiri. Alhamdulillah, dapat turunkan berat 11.3 kg dalam masa 2 bulan je. Memang rasa tak sangka jugak. Sebab target masa buat azam tahun baru tu nak turunkan 1kg 1 bulan je… hihihi…

Alhamdulillah. Dengan izinNya jua. 🙂

kurus cepat dan mudah ibu menyusu

Pengalaman Kurus Dengan Vivix 2 :

Cara kurus dengan cepat dan mudah Cara kurus dengan cepat dan mudah

Pengalaman Kurus Dengan Vivix 3 :

Cara kurus dengan cepat dan mudah

Pengalaman Kurus Dengan Vivix 4 :

Cara kurus dengan cepat dan mudah

Terbukti Vivix mampu membantu turunkan berat dengan cepat tetapi dengan cara selamat. Boleh klik link di bawah ni bagaimana Vivix boleh membantu kurus dengan cepat.

Kurus Cepat Dengan Vivix

Jom join Jom Kurus Bersama AkakSelim (JKBAS) hari ini. InshaAllah memang boleh kurus dengan jayanya. Bertambah cantik molek di pagi raya nanti. InshaAllah.

Whatsapp [JKBAS] ke 019-722 8520. AkakSelim akan terangkan detail tentang program ni ya.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

Share Button

4 Sebab Kenapa Anda Patut Join Jom Kurus Bersama AkakSelim (JKBAS)

Gemuk! Obesiti! Lebih Berat Badan!!

Turunkan berat badan dengan cara sihat.
Turunkan berat badan dengan cara sihat.

Memang sangat tak best dan sengsara! Ini adalah pengalaman AkakSelim sendiri. Sengsara sebab sentiasa ada masalah sendi-sendi lutut. Berat badan tak sesuai dengan size lutut dan kaki. Memang teruk jadinya. 🙁

Solat pun terpaksa solat duduk tau. 🙁

Sedih!! Umur belum 40 tapi dah terpaksa solat duduk. Sebabnya sakit lutut. Sebab apa sakit lutut? Sebab badan berat sangat. Lutut terseksa nak menampung berat badan. 🙁

Tak best!! Sebab semua baju dah tak boleh pakai. Takkan nak beli baru lagi kan? Membazir dah satu hal. Satu lagi, makin membesar ler badan kalau asyik beli baju baru dengan size BARU sokmo.. Bahaya tu.. 😛

Ni AkakSelim nak ajak adik-adik dan kakak-kakak yang cantik untuk sama-sama turunkan berat badan. Tak perlu nak diet ekstrim, tapi AkakSelim ajar cara diet sihat. Diet yang memang terbukti berkesan, selamat tanpa ubat kurus dan maintain berat badan.

4 Sebab Kenapa Anda Wajib Join Jom Kurus Bersama AkakSelim (JKBAS)

1. Berdasarkan Pengalaman AkakSelim Sendiri

AkakSelim turun 5.4 kg dalam Cabaran Makan Sihat selama 21 hari.

Turun berat dengan cepat
Turun 5.4 kg dalam masa 3 minggu.

AkakSelim sendiri adalah testimoni kepada program ini. Jadi AkakSelim ada pengalaman menurunkan berat badan dan tahu bagaimana proses penurunan berat badan ini berlaku. Jika ikut segala peraturan yang diberikan, pasti berat boleh turun sekurang-kurangnya 3 kg selama 21 hari.

Selain dari pengalaman sendiri, AkakSelim juga ada beberapa group coaching yang sudah terbukti berjaya mengurangkan berat badan dalam masa yang singkat secara sihat.

AkakSelim percaya boleh membantu kalian yang obesiti/terlebih berat badan untuk dapatkan berat ideal tanpa perlu berlapar dengan cara yang betul.

2. Menu Disediakan

Eat clean
Salah satu contoh menu semasa Clean Eating Challenge. Sedap!!!!

 

Menu sihat akan disediakan selama 21 hari. Anda tak perlu pening kepala untuk cari idea nak makan apa, nak masak apa kerana semua itu akan disediakan oleh AkakSelim. Untuk menu-menu yang kurang familiar, resepi jugak akan disediakan.

W2D10

Hampir 100 menu akan diberikan sepanjang program JKBAS dan MENU SIHAT ini adalah khas untuk mereka yang join JKBAS sahaja ya.

Tunggu!!

3. Panduan Detoks

Detox cepat kurus

Badan kita ni memang boleh detoks sendiri. Allah dah buat cantik dah. Semua sempurna. Tapi sebab kita dah makan macam-macam tanpa had, jadi organ-organ badan yang sepatutnya boleh detoks sendiri terpaksa bekerja lebih keras kerana bebanan yang banyak dan lama.

Jadi, untuk mendapatkan kesan optimum dalam penurunan berat badan, panduan detoks akan disediakan. Begitu juga dengan cara pemakanan, tips detoks, resepi dan pelbagai info tentang detoks akan disediakan secara PERCUMA.

4. Support Group Melalui Whatsap

cara turunkan berat badan

Support group ini akan berterusan selama 21 hari. Sepanjang program, semua peserta akan dipantau dengan lebih dengan menggunakan whatsapp group.

AkakSelim sendiri memang suka kalau dapat join jom kurus beramai-ramai. Terasa ada kekuatan gitu tau. Kalau sorang-sorang kan kadang-kadang tersasar dari target kan? Mudah je nak patah semangat. Tapi kalau berkumpulan ni, InshaAllah kita akan saling menyokong di antara satu sama lain.

Sama-sama kita kurus!

Sama-sama kita comel!

Sama-sama kita sihat! Itu paling utama, kesihatan yang baik adalah nikmat yang tidak ternailai harganya. Ingat tu tau.

Cara Nak Join JKBAS

Whatsapp “JKBAS” ke 019-722 8520. Saya akan reply secepat mungkin dengan penerangan ringkas tentang JKBAS.

Kurus cepat

Jumpa dalam group yaaa… 🙂

Share Button

Tips Kuruskan Badan Dalam Masa Seminggu Tanpa Ubat

Dah dekat nak raya ni. Lagi sebulan lebih je. Pasti ramai tercari-cari untuk kuruskan badan dengan cepat kan? Kalau boleh nak cara paling efektif yang boleh turunkan berat badan dalam masa seminggu.

Janga risau tau. Memang ada caranya. Mereka ni telah kongsikan pengalaman mereka menurunkan berat badan dengan cepat.

Bagaimana caranya? Mereka berdetoks beramai-ramai. Hasilnya memang amat memuaskan! Paling sikit pun, mereka turun 1.4 kg dalam masa tak sampai seminggu. Best kan? Biasanya punyalah susah nak turun berat. Sekarang kita dah ada caranya.

Kurus Dalam Masa Seminggu Dengan Cara Detoks Shaklee

Apakah Detoks Shaklee? Boleh klik link di sebelah ya –> Detoks Cara Shaklee

Pengalaman Detoks 1 : Cik Puan Lydzar

Cara turunkan berat dalam masa seminggu

Beliau adalah ibu menyusu. Boleh ke berdetoks? Ya, boleh cuma menu pemakanan ibu menyusu ni lain sikit. Istimewa sikit sebab ibu menyusu mesti fikirkan untuk bayi dan juga dirinya sendiri.

Hari pertama : 52.4 kg, body age 32

Hari ke 5 : 50.6 kg, body age 31

Dalam masa 5 hari je beliau berjaya menurunkan 1.8 kg!!! Dan body age beliau juga semakin muda dari 32 ke 31. Wowwww!!!!!!!!!! Berat turun, makin awet muda pulak tu lepas berdetoks. Seronoknya dapat turunkan berat tak sampai seminggu pun.

Pengalaman Detoks 2 : Encik Fahmy

Cara turunkan berat dalam masa seminggu

Hasil berdetoks Shaklee selama 4 hari,

  • Berat badan beliau turun hampir 2 kg
  • Tekanan darah tinggi NORMAL 111/73, sebelum detoks beliau tak pernah dapat bacaan senormal ini.
  • Usus rasa bersih! Sebab lawas. 😀
  • Kulit muka rasa OK sebab asyik makan sayur dan buah je kan. Minum air masak pun banyak!
  • Badan pun rasa ringan, mudah nak bangun pagi.

Haaa… seronokkan perkongsian beliau. Orang lelaki pun rajin buat detoks ni tau. Kita orang perempuan ni pastinya lebih rajin nak detoks dan inginkan efek macam ni kan.

Pengalaman Detoks 3 : Cik Puan Diana

Cara turunkan berat dalam masa seminggu

Beliau turun hampir 3 kg selama 6 hari!!! Body age pun berkurang! Hebat!!!

Sebelum detoks Shaklee : 60 kg, body age 46 tahun

Selepas detoks Shaklee 6 hari : 57.2 kg, body age 44 tahun

Pengalaman Detoks 4 : Cik Puan Zam

Cara turunkan berat dalam masa seminggu

Turun 1.4 kg dalam masa 5 hari. 🙂

Yang kelakarnya, beliau asyik naik turun penimbang je sebab rasa macam tak percaya berat turun cepat macam tu sekali. Belum seminggu pun buat detoks, dah turun 1.4 kg!

Biasanya nak turun 500 gram pun tak berjaya kan?? Ni dah turun 1.4 kg, pastilah gembira sangat kan. Alhamdulillah.

Alhamdulillah, semua pengalaman yang dikongsikan ini ialah hasil daripada mereka yang menjalankan detoks Shaklee iaitu detoks seluruh badan.

Masing-masing dapat kesan yang sangat positif dan menggembirakan hati mereka.

Detoks ni kalau buat beramai-ramai memang seronok tau. Sebab kita boleh share apa efek yang kita dapat dan kita boleh bincang apa krisis pemulihan yang kita hadapi. Contohnya tiba-tiba keluar jerawat batu ke, kita boleh bincang-bincang dengan ahli kumpulan kenapa keluar jerawat pulak masa detoks. Takdelah kita bersedih sorang-sorang je kan?

Sebab tu AkakSelim ajak detoks berjemaah. Jom Detoks Bersama AkakSelim. Ambil Set Detoks Shaklee untuk kesan yang lebih cepat dan elakkan hilang nutrien sepanjang proses detoks.

Whatsapp je ke 019-722 8520.

InshaAllah AkakSelim akan reply dalam masa 24 jam. 🙂

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...