Cara cepat kurus

Cara Kurus Cepat Dan Mudah Dengan Vivix

Bagi orang yang suka makan tapi nak kurus, dinasihatkan TAK BOLEH makan tu memang DILEMA BESAR kan? AkakSelim juga tak suka berlapar! Sengsara gitu. Berlapar sepanjang hari atau makan epal sebiji je sehari, memanglah lapar kan? 🙁 AkakSelim tak sanggup macam tu! Memang nak kurus sangat tapi rasanya cara tu tak betul tu. Sebab badan kita ni memerlukan tenaga untuk

Share Button
Continue reading »
Kurus cepat

4 Sebab Kenapa Anda Patut Join Jom Kurus Bersama AkakSelim (JKBAS)

Gemuk! Obesiti! Lebih Berat Badan!! Memang sangat tak best dan sengsara! Ini adalah pengalaman AkakSelim sendiri. Sengsara sebab sentiasa ada masalah sendi-sendi lutut. Berat badan tak sesuai dengan size lutut dan kaki. Memang teruk jadinya. 🙁 Solat pun terpaksa solat duduk tau. 🙁 Sedih!! Umur belum 40 tapi dah terpaksa solat duduk. Sebabnya sakit lutut. Sebab apa sakit lutut? Sebab

Share Button
Continue reading »

Tips Kuruskan Badan Dalam Masa Seminggu Tanpa Ubat

Dah dekat nak raya ni. Lagi sebulan lebih je. Pasti ramai tercari-cari untuk kuruskan badan dengan cepat kan? Kalau boleh nak cara paling efektif yang boleh turunkan berat badan dalam masa seminggu. Janga risau tau. Memang ada caranya. Mereka ni telah kongsikan pengalaman mereka menurunkan berat badan dengan cepat. Bagaimana caranya? Mereka berdetoks beramai-ramai. Hasilnya memang amat memuaskan! Paling sikit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share Button
Continue reading »