Produk Kempiskan Perut Dalam Masa Seminggu

Nak kempiskan perut dan turunkan berat badan dengan cepat? Mulakan dengan set detoks ini dahulu.

Set ini terdiri daripada 5 produk seperti berikut.

1. Vivix

2. Alfalfa

3. Herb-Lax

4. Peppermint Ginger Plus

5. DTX Complex

Harga Set Kempis Perut ini ialah RM874.50. Set ini bertahan selama 2-4 bulan.

Anda layak untuk mendapatkan keahlian Shaklee secara percuma dengan set detoks yang boleh bantu anda atasi masalah perut buncit ini.

Boleh isi form di bawah untuk saya hubungi anda

atau

Klik gambar di bawah untuk membeli sendiri menggunakan kad debit atau kad kredit anda.

Kempiskan perut dengan cepat

Jika ada sebarang pertanyaan, boleh terus hubungi saya di talian 019-722 8520

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Laila Ismail

 

 

 

Share Button

Menu 7 Hari Untuk Kempiskan Perut Macam JLO Dalam Masa Seminggu

Seperti yang akak selim dah janjikan, akak selim akan kongsikan menu 7 hari sempena projek #kempisMacamJLO yang bakal bermula esok. 🙂

Korang jangan lupa sediakan Set Detoks untuk kesan kempis yang betul-betul kempis tau.

Kalau korang tak sempat esok, bila-bila pun korang boleh buat. Paling penting korang disiplin. Lakukan bersungguh-sungguh selama 7 hari. InshaAllah, perut boleh mengecil dengan jayanya.

Sebelum korang teruskan baca pasal menu ni, korang patut hadamkan dulu apa persediaan yang korang perlu buat untuk Kempiskan Perut Macam JLO ni. Klik link di bawah ni ya.

Persediaan Untuk Join Projek Kempis Macam JLO

1. Menu Hari Pertama (Kredit Aizat Razak)

-Sarapan :
Air lemon suam ‘tanpa gula’
Roti dua keping bersama scramble egg (2 biji) dan Salad

-Snek pagi dan petang : 1 biji pisang

-Makan tengah hari dan malam :
Nasi perang, ayam yang dimasak secara sihat, sayur.

-Snek malam :
Brokoli yang dikisar bersama epal separuh biji dan satu cawan air sejuk

2. Menu Hari Ke 2

20160219_135603

-Sarapan :
Air lemon suam tanpa gula
Banana smoothies

-Snek pagi dan petang : 2 potong betik atau buah-buahan pilihan sendiri

-Makan tengah hari dan malam :
Nasi perang/basmathi 1 genggam, ikan bakar dan sayur.

-Snek malam : Jus epal hijau (Kisar 1 biji epal dan diminum bersama seratnya)

3. Menu Hari Ke 3

20160226_131624

-Sarapan :
Air lemon suam tanpa gula
Overnight oat

-Snek pagi dan petang : 1 biji buah naga atau buah-buahan pilihan sendiri

-Makan tengah hari dan malam :
Spaghetti/Pasta aglio olio seafood/ayam bersama sayur

-Snek malam : Low fat yogurt atau Greek yogurt 1 cawan

4. Menu Hari Ke 4

-Sarapan :
Air lemon suam tanpa gula
2 keping roti wholemeal/wholegrain disapu peanut butter tanpa gula

-Snek pagi dan petang : Low fat yogurt atau Greek yogurt

-Makan tengah hari dan malam :
Nasi perang/basmathi 1 genggam, ayam bakar beriani dan sayur

-Snek malam : Jus oren + nenas (dikisar dan diminum bersama seratnya)

5. Menu Hari Ke 5

20160224_121802

-Sarapan :
Air lemon suam tanpa gula
Wrap wholemeal bersama isi ayam bakar dan salad

-Snek pagi dan petang : 1 biji pisang atau buah-buahan pilihan sendiri

-Makan tengah hari dan malam :
Salad bihun perang. Resepi kat sini yaa. Klik link di bawah.
Resepi Salad Bihun Yang Sedap

-Snek malam : 8 biji almond dan 100 ml susu segar

6. Menu Hari Ke 6

20160222_200955

-Sarapan :
Air lemon suam tanpa gula
Roti wholemeal/wholegrain dan 2 biji telur rebus/scramble serta salad

-Snek pagi dan petang : 2 potong tembikai atau buah-buahan pilihan sendiri

-Makan tengah hari dan malam :
Nasi perang/basmathi 1 genggam, ayam bakar crispy dan sayur
Resepi Ayam Bakar Crispy Yang Best Giller
(weetbix tu korang boleh ganti dengan rolled oat yang dikisar kasar atau oat biasa yang instant tu, buka 3 in 1 punya oat tau… hehehe)

-Snek malam : Jus grapefruit + 1 batang  saderi (dikisar dan diminum bersama seratnya)

7. Menu Hari Ke 7

-Sarapan :
Air lemon suam tanpa gula
French toast (roti celup telur tu haaa…)

-Snek pagi dan petang : Low fat yogurt atau Greek yogurt

-Makan tengah hari dan malam :
Sandwich ayam atau wrap ayam. Jangan lupa letak sayur banyak2 yaaa.

-Snek malam : Jus epal hijau + 1 batang saderi (dikisar dan diminum bersama seratnya)

Nota Selim : 
Untuk makan malam, cuba elakkan ambil karbohidrat atau kurangkan kepada separuh sahaja. Akak selim biasanya tak ambil karbohidrat seperti nasi, roti atau pasta untuk makan malam. Ambil protein dan serat sahaja.

Korang cuba ya menu ni. Sedap-sedap semuanya ni. Jangan risau tak boleh telan. Memang sedap. Ni yang akak selim dah pilih-pilih dah menu tersedap untuk korang kempiskan perut dengan gembira. 🙂

Yang belum sediakan Set Detoks Shaklee, boleh contact akak selim di FB ya. Set Detoks ni memang terbukti boleh mengempiskan perut dalam masa 7 hari tau.

Kalau nak cepat kempis macam kawan-kawan akak selim ni hubungi akak selim sekarang tau.

Set Detox Shaklee Set Detox Shaklee Set Detox Shaklee

Good Luck ya korang semua. Akak selim doakan moga korang semua istiqamah dan sama-sama kita berjaya kempiskan perut dalam masa 7 hari ni.

Ganbatteeeeeeeeee Ne!!

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail

Share Button

Kenapa Berat Badan Susah Nak Turun Tapi Mudah Sangat Naik?

Kenapa berat badan susah nak turun? Dan kalau turun pun cepat je nak naik balik. Stress tau!!! 😥

 

12127878

Dulu-dulu AkakSelim pernah juga diet tanpa ilmu. Setakat cedok sana sikit, sini sikit. Lepas tu diet sendiri. Pernah juga makan ubat DxxxN dari klinik untuk kawal selera makan sehinggakan hampir pitam dalam LRT! 😯

Sebab badan tiada makanan, hanya minum air sahaja pun dah cukup. Memang tak rasa lapar langsung! Serius. Hebat ubat tu. Tapi memang tak bertahan lamalah sebab memudaratkan kehidupan AkakSelim. Bahaya tu! Kesannya sangat teruk!

Memang berkesan dan kurus dengan cara yang AkakSelim amalkan tu, tapi kesannya :-

1. Metabolisme menurun sebab tiada makanan untuk dibakar dalam badan.

2. Diet hanya dengan minum air tanpa makan menyebabkan badan kita kekurangan nutrisi penting.

3. Toksin masih banyak dalam badan kita.

4. Apabila kita amalkan diet tidak makan, berat kita memang akan turun tetapi dalam masa yang sama akan merosakkan otot kita. Otot yang rosak dan berkurang akan menyebabkan proses menurunkan berat badan menjadi lebih susah. Kerana otot diperlukan untuk membakar lemak.

Jadi,

Jangan jadi macam AkakSelim yang dulu ya. Sekarang ni AkakSelim banyak belajar dan menuntut ilmu dari mereka yang lebih arif serta pakar pemakanan dan pakar nutrisi. Alhamdulillah, berat memang turun cantik dan cepat!

Kenaikan berat badan akan berlaku jika kita berhenti cara diet ekstrim sebegini atau mula makan seperti biasa.

Yang lebih membimbangkan ialah kepekatan toksin akan bertambah apabila kita melakukan diet sebegini. Diet tanpa mengambil sebarang makanan.

Jadi, apa perlu kita buat?

Kita mulakan rutin detoks kita. Tahukah anda yang detoks itu sangat penting dalam dalam menurunkan berat badan? Detoks ni sangat bagus untuk menurunkan berat badan, kekalkan berat badan dan elakkan yo-yo.

Cuba lihat gambarajah di bawah ni. Cuba fahami perbezaan di antara orang yang detoks dalam berdiet dengan orang yang hanya berdiet tanpa detoks. Apa yang berlaku kepada dirinya.

Detoks turunkan berat badan dengan cepat

Dari gambarajah ini kita boleh simpulkan bahawa detoks bukan hanya untuk proses pembuangan toksin dari badan. Tetapi juga untuk kita dapatkan berat badan yang kita idamkan. Toksin juga membawa pelbagai masalah kesihatan kepada kita termasuk masalah obesiti.

Jadi, kena detoks dululah ya untuk menurunkan berat badan?

Ya.. betul tu. Detoks membantu kita menurunkan berat badan dengan cepat seawal seminggu dan tidak cepat naik semula. Best kan macam tu? Perut pun boleh kempis seawal 5 hari tau!! 😀

Dapatkan cara detoks dan diet yang berkesan tanpa perlu berlapar sepanjang hari. Atau bukannya dengan meminum air detoks sahaja sepanjang hari.

Dah dekat nak raya ni kan? Pasti nak kurus dan nampak cun di hari lebaran. Jom kita detoks bersama-sama. Pelan pemakanan detoks sepanjang Ramadhan pun ada tau. Jadi Ramadhan adalah antara peluang terbaik untuk detoks. Detoks Ramadhan + detoks berkesan! Pasti hebat penurunan berat badan! InshaAllah.

Cepat-cepat hubungi Akak Selim di 019-722 8520. Boleh juga isi form di bawah ni ya.

Share Button

Produk Hilangkan Masalah Perut Buncit Yang Dihadapi Sekian Lama

Inilah produk yang berkesan seawal 5 hari untuk menghilangkan masalah perut buncit  yang dihadapi  setelah sekian lama.

Ia memang terbukti :-

  • Berkesan dengan cepat
  • Selamat kerana setiap produknya ada ujian klinikal
  • Mudah untuk digunakan

Produk Hilangkan Masalah Perut Buncit Bagi Lelaki Dan Wanita

Produk detox yang berkesan buang toksin

Detoks paling cepat berkesan

1. Vivix

Antioksidan yang sangat tinggi. Ia boleh membekalkan tenaga segera untuk badan kita.Badan kita ni kalau banyak toksin dan bahan beracun dalam badan, kesihatan kita akan merosot. Dan jika badan kita diserang oleh radikal bebas di sekeliling kita yang boleh merosakkan DNA, Vivix membantu kita untuk menghalang daripada kerosakan DNA yang berterusan. Vivix juga merawat DNA yang rosak itu menjadi sihat semula.

Dan kesannya, badan kita kembali sihat dan lebih bertenaga.

2. Alfalfa

Alfalfa ni boleh serap pelbagai nutrisi di dalam bumi kerana akarnya boleh tumbuh ke dalam bumi sehingga 20 kaki panjang berbanding tumbuhan lain. Kerana itulah ia digelar RAJA SEGALA TUMBUHAN.

Khasiatnya sangat tinggi. Ia kaya dengan protein, asid amino, klorofil, serat, 15 jenis zat galian seperti kalsium, potassium, fosforus dan zat besi, 10 jenis vitamin termasuk vitamin A, C & E, 8 jenis enzim dan fitokimia.

Jadi ia sangatlah sesuai untuk proses detoks seluruh badan dan sangat berkesan dalam menurunkan berat badan.

3. DTX Complex

DTX Complex membantu membuang segala toksin yang berkumpul di dalam hati. Kita semua pun tahu kan, hati adalah antara organ terpenting dalam badan kita. Jadi, jangan biarkan dia mengumpul segala toksin kerana ia boleh mendatangkan penyakit kepada tubuh kita. Jika hati kita penuh dengan toksin, kerja-kerja hati akan menjadi lebih berat. Kesian hati kita kan?

Apabila kita bantu hati kita buang toksin menggunakan DTX Complex, badan kita akan rasa lebih ringan dan cergas.

4. Herb Lax

Herb-Lax berfungsi untuk membuang toksin yang berkumpul di dalam usus kita. Toksin yang sekian lama berada di dalam usus kita akan menyebabkan penyerapan zat makanan terganggu. Dan seterusnya menjadikan kita kekurangan zat dan lebih buruk lagi mendatangkan penyakit.

5. Peppermint Ginger Plus

Peppermint ni memang sangat best untuk mereka yang selalu ada angin tersekat. Memang perit dan pedih perut kalau angin tak boleh keluar ni. Saya pernah kena tak boleh buang angin yang sangat teruk. Berkali-kali ulang alik ke tandas, tapi tak boleh membuang. Rupa-rupanya puncanya adalah angin yang tak boleh keluar. Kalau ambil peppermint ginger ni, memang laju je buang angin. 😛

Klik gambar di bawah untuk pembelian menggunakan kad debit atau kad kredit. SMS/Whatsapp saya Laila di 019-722 8520 jika memerlukan bantuan semasa proses pembelian.

Detoks paling cepat berkesan

Atau

Hubungi saya di 019-722 8520 untuk pendaftartan KEAHLIAN PERCUMA dengan pembelian Set Kempiskan Perut Cepat dan Berkesan ini. Diskaun 15-20% untuk ahli Shaklee. Penjimatan hebat yang berbaloi-baloi. 😀

Berita gembira untuk anda yang membeli set ini. Anda boleh dapat keahlian PERCUMA tau. 🙂

Selain daripada tu :-

-Anda dijemput ke Secret Group khas untuk ahli detoks.

-Perkongsian testimoni mereka yang dah buat detoks.

-Resepi-resepi yang sesuai dan sedap untuk detoks.

-Tips yang best dan berkesan untuk detoks seluruh badan.

BONUS!!!!

Resepi-resepi Eat Clean yang juga sesuai untuk detoks. Ia bukan sahaja sihat, tetapi SEDAP!!!

Rahsia Cepat Kurus untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan dengan cepat tanpa berlapar.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

Share Button

Berjaya Menghilangkan Jerawat Batu Dalam Masa 4 Hari

Jerawat batu hilang dalam masa 4 hari? Jerawat batu yang keras kejung tu? Boleh percaya ke??

Haaa.. jom kita tengok tuannya. Cantik molek orangnya.

hilangkan jerawat batu cepat

Jerawat batu ni kalau dah keluar, memang nak kena tunggu je dia ‘masak’, baru boleh nak sentuh dan nak buat apa2. Selagi tak masak, memang dia membengkak je kat muka tu. Dah laa sakit kan? 🙁

Apa Rahsia Brigett Boleh Hilangkan Jerawat Batu Dalam Masa 4 Hari?

1. Makan makanan berkhasiat

2. Detoks Shaklee

Baru je 4 hari detoks Shaklee,

hilangkan jerawat batu cepat

  • Dah mengecut semua jerawat batunya.
  • Kulit tidak kusam lagi
  • Badan lebih bertenaga dan tidak lemau-lemau lagi
  • Badan tidak mudah masuk angin.

Itu baru 4 hari projek detoks Shaklee. Kalau dah cukup 7 hari pasti muka licin dan halus mulus kan? Badan pun pasti lebih bertenaga dan cergas.

Apa Detoks Shaklee Ni?

Detoks ni adalah selama 7 hari dengan menggunakan produk detoks dan pelan pemakanan yang telah disediakan. Selain daripada tu, projek detoks di dalam kumpulan saya bakal dapat keistimewaan berikut.

-Anda dijemput ke Secret Group khas untuk ahli detoks.

-Perkongsian testimoni mereka yang dah buat detoks.

-Menu/resepi yang sesuai dan sedap untuk detoks.

-Tips yang best dan berkesan untuk detoks seluruh badan.

BONUS!!!!

Resepi-resepi Eat Clean yang juga sesuai untuk detoks. Ia bukan sahaja sihat, tetapi SEDAP!!!

Rahsia Cepat Kurus untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan dengan cepat tanpa berlapar.

Tinggal lagi 2 bulan je nak raya ni kan. Sangat sesuai untuk buat detoks sekarang ni. Bulan depan dah puasa, dapatlah detoks dengan cara puasa pulak kan.

Whatsapp ke 019-722 8520. Kita detoks sama-sama. Nanti rasa kita cantik sama-sama. 🙂

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

Share Button

5 Cara Berkesan Kempiskan Perut Dalam Masa Seminggu

Perut buncit memang merimaskan kan? Lebih-lebih lagi kalau perut buncit dan menggeleber selepas bersalin. Rasa macam nak menangis pun ada. Tapi kalau menangis keluar air mata darah pun tiada guna kan? Perut tak kempis pun kalau menangis. 😛

Cara mudah dan cepat kempiskan perut

Yang paling baik dan efektif ialah kita meninggalkan tabiat buruk kita yang menyebabkan perut buncit. Hari ni AkakSelim nak kongsikan dengan kalian 5 cara untuk hilangkan perut buncit dengan cepat dan berkesan.

Yang paling cepat berkesan nak kempiskan perut ialah dengan detoks secara keseluruhan. Detoks dengan pelan pemakanan, senaman dan suplemen.

Mari kita tengok pengalaman kawan-kawan kempiskan perut dalam masa seminggu dengan mengamalkan detoks.

Pengalaman #1

Kempiskan perut dalam masa seminggu

Pengalaman #2

Kempiskan perut dalam masa seminggu

Pengalaman #3

Kempiskan perut dalam masa seminggu

Pengalaman #4

Kempiskan perut dalam masa seminggu

Pengalaman #5

Kempiskan perut dalam masa seminggu

Pengalaman #6

Kempiskan perut dalam masa seminggu

Pengalaman #7

Kempiskan perut dalam masa seminggu

Pengalaman #8

Kempiskan perut dalam masa seminggu

Pengalaman #9

Kempiskan perut dalam masa seminggu

Pengalaman #10

Kempiskan perut dalam masa seminggu

5 Cara Kempiskan Perut Dalam Masa Seminggu

1. Kurangkan Pengambilan Gula

Pengambilan gula bukan terhad di dalam minuman sahaja ya. Gula juga tersembunyi dan banyak terkandung di dalam karbohidrat yang kita ambil seharian seperti nasi putih, roti, pasta dan lain-lain.

Jadi, untuk mengelakkan gula yang berlebihan di dalam badan, kurangkan pengambilan gula di dalam minuman, gantikan nasi putih dengan nasi basmathi atau nasi beras perang dan kurangkan pengambilan roti putih dalam menu seharian.

Gula yang berlebihan yang tidak digunakan boleh terkumpul di dalam badan dan menyebabkan peningkatan berat badan seterusnya perut menjadi buncit seperti mengandung 4-5 bulan. 🙁

Nak pakai kain atau seluar pun kurang selesa kan?

2. Kurangkan Garam Dalam Makanan

Apa kaitan garam dengan gemuk kan? Sepatutnya gula jelah yang bersalah.

Haa… silap tu tau. Garam juga boleh menyebabkan gemuk dan perut buncit. Kerana garam yang berlebihan akan menyebabkan air tersimpan di dalam badan dengan lebih banyak. Ini juga adalah punca kepada GEMUK AIR.

3. Lakukan Senaman Secara Rutin

Turunkan berat badan dengan cepat

Ramai yang buat sit up tapi perut yang buncit tidak dapat dikempiskan juga kan? Sebab apa? Sebab jika perut buncit biasanya berkadar langsung dengan berat badan yang tinggi, kalian perlu menurunkan berat badan terlebih dahulu. Apabila berat badan menurun, secara automatik perut juga akan mengecil.

Selepas berat badan sudah mulai turun, barulah kalian boleh melakukan senaman untuk mengecilkan perut buncit.

4. Minum Air Masak Yang Banyak

Kempiskan perut dalam masa seminggu

Kita suka sangat minum air manis kan? Lepas makan nasi yang banyak pun kita suka minum air manis. Terutamanya apabila makan di kedailah.

Jom mulai hari ini amalkan meminum air masak mengikut keperluan tubuh ya. Setiap 25 kg kalian perlu minum 1 liter air masak.

Dengan adanya air yang banyak di dalam badan, ia dapat mencairkan garam/sodium yang terkandung di dalam tubuh dan menggalakkan pengeluaran air yang berlebihan dari badan.

5. Detoks Seluruh Badan

Teknik kempiskan perut cara cepat

Lakukan detoks seluruh badan untuk mengempiskan perut dengan berkesan dan cepat. Cuba tengok pengalaman Cik Puan Ija Ramli ni. Beliau berjaya mengempiskan perut dalam masa 5 hari sahaja sehinggakan suami beliau pun perasan perut beliau semakin kempis.

Selain daripada perut kempis, berat badan beliau juga turun dalam masa 5 hari. Best tu kan? Bukan senang nk turunkan berat dalam masa yang singkat.

Niat asal beliau nak detoks Shaklee tu untuk buang toksin dan racun dalam badan. Supaya boleh bangun awal pagi untuk tahajjud dan untuk hilangkan wajah yang kusam. Tapi dapat bonus pulak perut kempis dan turun berat dengan cepat.

Alhamdulillah.

Nak tahu apa produk detoks yang beliau ambil? Klik link di bawah ya.

Set Detoks Yang Berkesan Seawal 5 Hari

Produk detox yang berkesan kempiskan perut dalam masa seminggu

Mudah-mudah je kan tips kempiskan perut cepat ni kan? Tips yang kita boleh buat seharian tetapi mungkin terlepas pandang je. Lepas ni dah boleh cuba dah.

Moga-moga cepatlah perut kempis sebelum menjelangnya Hari Raya Aidilfitri bulan Jun nanti. InshaAllah. 🙂

Klik gambar di bawah untuk dapatkan set detoks yang boleh kempiskan perut dengan cepat. Harga adalah RM889.08. Anda layak mendapat harga jimat sehingga 20% dengan mendaftar sebagai ahli di bawah team Freedom Family.

Kempiskan perut dengan cepat

Hubungi saya di 019-722 8520 untuk konsultasi dan pendaftaran keahlian percuma ya.

 

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Laila Ismail

 

Share Button

6 Sebab Kenapa Semua Orang WAJIB Detoks Seluruh Badan

Buang toksin cepat kurus

Detoks sangat penting untuk :-

1. Menyingkirkan segala racun dari dalam tubuh.

Buang toksin cepat kurus
2. Menyingkirkan logam berat terutamanya plumbum dan merkuri dari badan.

Sila klik link –> Singkirkan Logam Dari Tubuh

3. Menyucikan organ dalaman dari bahan toksin terutamanya hati, ginjal dan otak.

buang toksin untuk cepat kurus

4. Memperkuatkan bakteria baik di dalam usus.

5. Recaj sistem imun.

6. Buang parasit dari tubuh badan.

Sila klik link –> Singkirkan Parasit Dari Tubuh

7. Memudahkan proses penurunan berat badan dan proses mencantikkan kulit.

buang toksin cepat kurus

Dalam proses menurunkan berat badan, sebaik-baiknya kita buang toksin dahulu supaya berat badan yang kita dah turunkan tu akan terus maintain dan tidak akan cepat naik semula.

Ini adalah kerana dengan melakukan proses detoks, nutrien akan dibekalkan dengan cukup sepanjang proses penurunan berat badan. Lemak hilang dan disingkirkan bersama-sama toksin. Selepas toksin disingkirkan, tahap kesihatan menjadi lebih baik dan penurunan berat badan yang telah kita capai itu akan maintain.

Sebaliknya, jika kita menurunkan berat badan TANPA DETOKS, nutrien tidak mencukup disebabkan diet yang kita amalkan. Lemak akan hilang tetapi toksin masih ada dalam kepekatan yang tinggi. Badan akan bertindakbalas terhadap toksin yang tinggi dan lemak akan disimpan semula. Kenapa lemak ini disimpan semula? Kerana lemak berfungsi untuk melindungi badan dari ancaman toksin/racun yang jahat. Akhirnya kita kembali gemuk dan berat badan meningkat semula (yo-yo). 🙁

Sedihkan?? 🙁

Pasti kita nak maintain je kan berat badan selepas berhempas pulas menurunkannya kan?

Jadi, mahu atau tidak, kita kenalah buat detoks dahulu. 🙂

Saya sendiri melalui proses detoks parasit dan detoks seluruh badan sepanjang menurunkan berat badan. Alhamdulillah, walaupun ada juga hari-hari yang teringin nak makan ‘lebih’ sikit dan kurang CLEAN, berat tetap maintain dan tidak cepat naik.

laila kurus cepat dengan detoks

Shaklee ada menawarkan Set Detoks seluruh badan yang sangat berkesan menyingkirkan toksin dan dalam masa yang sama dapat menurunkan berat badan dengan begitu efektif.

Detoks buang toksin

Anda layak untuk mendapat keistimewaan berikut dengan pembelian Set Detoks seluruh badan ni.

-KEAHLIAN PERCUMA!

-Anda dijemput ke Secret Group khas untuk ahli detoks.

-Perkongsian testimoni mereka yang dah buat detoks.

-Resepi-resepi yang sesuai dan sedap untuk detoks.

-Tips yang best dan berkesan untuk detoks seluruh badan.

BONUS!!!!

–Resepi-resepi Eat Clean yang juga sesuai untuk detoks. Ia bukan sahaja sihat, tetapi SEDAP!!!

–Rahsia Cepat Kurus untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan dengan cepat tanpa berlapar.

Sila whatsapp NAK DETOKS ke 019-722 8520 untuk pesanan dan pertanyaan ya. Saya akan bimbing anda detoks dan turunkan berat badan sehingga berjaya. InshaAllah.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

Share Button

Tips Kuruskan Badan Dalam Masa Seminggu Tanpa Ubat

Dah dekat nak raya ni. Lagi sebulan lebih je. Pasti ramai tercari-cari untuk kuruskan badan dengan cepat kan? Kalau boleh nak cara paling efektif yang boleh turunkan berat badan dalam masa seminggu.

Janga risau tau. Memang ada caranya. Mereka ni telah kongsikan pengalaman mereka menurunkan berat badan dengan cepat.

Bagaimana caranya? Mereka berdetoks beramai-ramai. Hasilnya memang amat memuaskan! Paling sikit pun, mereka turun 1.4 kg dalam masa tak sampai seminggu. Best kan? Biasanya punyalah susah nak turun berat. Sekarang kita dah ada caranya.

Kurus Dalam Masa Seminggu Dengan Cara Detoks Shaklee

Apakah Detoks Shaklee? Boleh klik link di sebelah ya –> Detoks Cara Shaklee

Pengalaman Detoks 1 : Cik Puan Lydzar

Cara turunkan berat dalam masa seminggu

Beliau adalah ibu menyusu. Boleh ke berdetoks? Ya, boleh cuma menu pemakanan ibu menyusu ni lain sikit. Istimewa sikit sebab ibu menyusu mesti fikirkan untuk bayi dan juga dirinya sendiri.

Hari pertama : 52.4 kg, body age 32

Hari ke 5 : 50.6 kg, body age 31

Dalam masa 5 hari je beliau berjaya menurunkan 1.8 kg!!! Dan body age beliau juga semakin muda dari 32 ke 31. Wowwww!!!!!!!!!! Berat turun, makin awet muda pulak tu lepas berdetoks. Seronoknya dapat turunkan berat tak sampai seminggu pun.

Pengalaman Detoks 2 : Encik Fahmy

Cara turunkan berat dalam masa seminggu

Hasil berdetoks Shaklee selama 4 hari,

  • Berat badan beliau turun hampir 2 kg
  • Tekanan darah tinggi NORMAL 111/73, sebelum detoks beliau tak pernah dapat bacaan senormal ini.
  • Usus rasa bersih! Sebab lawas. 😀
  • Kulit muka rasa OK sebab asyik makan sayur dan buah je kan. Minum air masak pun banyak!
  • Badan pun rasa ringan, mudah nak bangun pagi.

Haaa… seronokkan perkongsian beliau. Orang lelaki pun rajin buat detoks ni tau. Kita orang perempuan ni pastinya lebih rajin nak detoks dan inginkan efek macam ni kan.

Pengalaman Detoks 3 : Cik Puan Diana

Cara turunkan berat dalam masa seminggu

Beliau turun hampir 3 kg selama 6 hari!!! Body age pun berkurang! Hebat!!!

Sebelum detoks Shaklee : 60 kg, body age 46 tahun

Selepas detoks Shaklee 6 hari : 57.2 kg, body age 44 tahun

Pengalaman Detoks 4 : Cik Puan Zam

Cara turunkan berat dalam masa seminggu

Turun 1.4 kg dalam masa 5 hari. 🙂

Yang kelakarnya, beliau asyik naik turun penimbang je sebab rasa macam tak percaya berat turun cepat macam tu sekali. Belum seminggu pun buat detoks, dah turun 1.4 kg!

Biasanya nak turun 500 gram pun tak berjaya kan?? Ni dah turun 1.4 kg, pastilah gembira sangat kan. Alhamdulillah.

Alhamdulillah, semua pengalaman yang dikongsikan ini ialah hasil daripada mereka yang menjalankan detoks Shaklee iaitu detoks seluruh badan.

Masing-masing dapat kesan yang sangat positif dan menggembirakan hati mereka.

Detoks ni kalau buat beramai-ramai memang seronok tau. Sebab kita boleh share apa efek yang kita dapat dan kita boleh bincang apa krisis pemulihan yang kita hadapi. Contohnya tiba-tiba keluar jerawat batu ke, kita boleh bincang-bincang dengan ahli kumpulan kenapa keluar jerawat pulak masa detoks. Takdelah kita bersedih sorang-sorang je kan?

Sebab tu AkakSelim ajak detoks berjemaah. Jom Detoks Bersama AkakSelim. Ambil Set Detoks Shaklee untuk kesan yang lebih cepat dan elakkan hilang nutrien sepanjang proses detoks.

Whatsapp je ke 019-722 8520.

InshaAllah AkakSelim akan reply dalam masa 24 jam. 🙂

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

Share Button

Set Detoks Yang Berkesan Untuk Buang Toksin Dalam Badan

Detoks ni ada bermacam-macam cara dan bermacam-macam jenis. Salah satunya adalah detoks seluruh badan. Antara faedahnya ialah :-

Macam saya, saya detoks untuk turunkan berat badan yang naik melambung selepas bersalin 3 orang anak. Memang tiada satu pun yang saya bersalin berat tak naik. 🙁

Sadis kan?

Tapi, itulah hakikat. Masa mengandung memang naik berkilo-kilo banyaknya. Jadi sekarang ni dalam proses nak turunkan berat badan dengan CEPAT! Lagi 2 bulan nak raya. Ahaks. 😀

Detoks buang toksin

 

Ini adalah Set Detoks Shaklee.

Setiap vitamin ni ada fungsi yang hebat.

1. Vivix

Antioksidan yang sangat tinggi. Ia boleh membekalkan tenaga segera untuk badan kita.Badan kita ni kalau banyak toksin dan bahan beracun dalam badan, kesihatan kita akan merosot. Dan jika badan kita diserang oleh radikal bebas di sekeliling kita yang boleh merosakkan DNA, Vivix membantu kita untuk menghalang daripada kerosakan DNA yang berterusan. Vivix juga merawat DNA yang rosak itu menjadi sihat semula.

Dan kesannya, badan kita kembali sihat dan lebih bertenaga.

2. Herb Lax

Kurus dengan detoks usus
Perbezaan usus yang sihat dengan usus yang ‘sakit’.

Herb-Lax berfungsi untuk membuang toksin yang berkumpul di dalam usus kita. Toksin yang sekian lama berada di dalam usus kita akan menyebabkan penyerapan zat makanan terganggu. Dan seterusnya menjadikan kita kekurangan zat dan lebih buruk lagi mendatangkan penyakit.

Kurus dengan detoks usus

 

3. DTX Complex

DTX Complex membantu membuang segala toksin yang berkumpul di dalam hati. Kita semua pun tahu kan, hati adalah antara organ terpenting dalam badan kita. Jadi, jangan biarkan dia mengumpul segala toksin kerana ia boleh mendatangkan penyakit kepada tubuh kita. Jika hati kita penuh dengan toksin, kerja-kerja hati akan menjadi lebih berat. Kesian hati kita kan?

Apabila kita bantu hati kita buang toksin menggunakan DTX Complex, badan kita akan rasa lebih ringan dan cergas.

Detoks hati buang toksin

4. Peppermint Ginger Plus

Peppermint ni memang sangat best untuk mereka yang selalu ada angin tersekat. Memang perit dan pedih perut kalau angin tak boleh keluar ni. Saya pernah kena tak boleh buang angin yang sangat teruk. Berkali-kali ulang alik ke tandas, tapi tak boleh membuang. Rupa-rupanya puncanya adalah angin yang tak boleh keluar. Kalau ambil peppermint ginger ni, memang laju je buang angin. 😛

 

5. Alfalfa

Alfalfa ni boleh serap pelbagai nutrisi di dalam bumi kerana akarnya boleh tumbuh ke dalam bumi sehingga 20 kaki panjang berbanding tumbuhan lain. Kerana itulah ia digelar RAJA SEGALA TUMBUHAN.

Khasiatnya sangat tinggi. Ia kaya dengan protein, asid amino, klorofil, serat, 15 jenis zat galian seperti kalsium, potassium, fosforus dan zat besi, 10 jenis vitamin termasuk vitamin A, C & E, 8 jenis enzim dan fitokimia.

Jadi ia sangatlah sesuai untuk proses detoks seluruh badan dan sangat berkesan dalam menurunkan berat badan.

Pembelian Set Detoks

Boleh whatsapp ke 019-722 8520 ya.

Detoks turunkan berat badan

Berita gembira untuk anda yang membeli set detoks ni. Anda boleh dapat keahlian PERCUMA. 🙂

Selain daripada tu :-

-Anda dijemput ke Secret Group khas untuk ahli detoks.

-Perkongsian testimoni mereka yang dah buat detoks.

-Resepi-resepi yang sesuai dan sedap untuk detoks.

-Tips yang best dan berkesan untuk detoks seluruh badan.

BONUS!!!!

Resepi-resepi Eat Clean yang juga sesuai untuk detoks. Ia bukan sahaja sihat, tetapi SEDAP!!!

Rahsia Cepat Kurus untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan dengan cepat tanpa berlapar.

Sila whatsapp NAK DETOKS ke 019-722 8520 untuk pesanan dan pertanyaan ya.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

Share Button

Produk Detoks Usus Untuk Kempiskan Perut Dengan Cepat

Semua orang tak suka perut buncit kan? Memang nampak kurang cantik dan kurang hensem kalau perut ke depan. 😛

Lagipun,

Perut buncit ni bukan sekadar tak cantik dipandang atau dibawa oleh tuan punya badan tapi sebenarnya ia adalah penanda aras BAHAYA untuk kesihatan. Tanda-tanda Visceral Fat (lemak perut) yang sedang menimbun di seluruh organ penting kita. 🙁

Ini adalah produk untuk kempiskan perut secara semulajadi dan berkesan dengan cepat.

Produk detox yang berkesan buang toksin

Kempiskan perut dengan cepat

1. Vivix

Antioksidan yang sangat tinggi. Ia boleh membekalkan tenaga segera untuk badan kita.Badan kita ni kalau banyak toksin dan bahan beracun dalam badan, kesihatan kita akan merosot. Dan jika badan kita diserang oleh radikal bebas di sekeliling kita yang boleh merosakkan DNA, Vivix membantu kita untuk menghalang daripada kerosakan DNA yang berterusan. Vivix juga merawat DNA yang rosak itu menjadi sihat semula.

Dan kesannya, badan kita kembali sihat dan lebih bertenaga.

2. Peppermint Ginger Plus

Peppermint ni memang sangat best untuk mereka yang selalu ada angin tersekat. Memang perit dan pedih perut kalau angin tak boleh keluar ni. Saya pernah kena tak boleh buang angin yang sangat teruk. Berkali-kali ulang alik ke tandas, tapi tak boleh membuang. Rupa-rupanya puncanya adalah angin yang tak boleh keluar. Kalau ambil peppermint ginger ni, memang laju je buang angin. 😛

3. Herb Lax

Herb-Lax berfungsi untuk membuang toksin yang berkumpul di dalam usus kita. Toksin yang sekian lama berada di dalam usus kita akan menyebabkan penyerapan zat makanan terganggu. Dan seterusnya menjadikan kita kekurangan zat dan lebih buruk lagi mendatangkan penyakit.

Klik gambar di bawah untuk pembelian menggunakan kad debit atau kad kredit. SMS/Whatsapp saya Laila di 019-722 8520 jika memerlukan bantuan semasa proses pembelian.

Kempiskan perut dengan cepat

 

Atau

Hubungi saya untuk mendaftar ahli sebelum pembelian. Diskaun 15-20% untuk ahli Shaklee. Penjimatan hebat yang berbaloi-baloi. 😀

Anda memang layak mendapat layanan eksklusif dengan mendaftar sebagai ahli hari ini.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...