10 Bonus Dengan Pembelian Kolagen Terbaik Di Pasaran Sepanjang Bulan Mei

Sesuai sangat promosi bulan ni dengan lagi 2 bulan menjelang raya ni. Kolagen dan Alfalfa. 🙂 Nanti raya dah nampak kesannya. Alfalfa pula untuk kesihatan dalaman. Atau dikenali sebagai kacip fatimah moden tau. Itulah rahsia cantik dan mantap wanita-wanita Malaysia!!! 😀

Tak lupa untuk anak-anak juga. Kekal sihat dengan multivitamin perisa anggur. Amalkan Vitalea kids ni, InshaAllah anak-anak jarang dapat penyakit dan sistem imun lebih tinggi.

Apa Promosi Mei 2016?

  • Kolagen Beli 6 PERCUMA 1
  • Alfalfa (S) dan Alfalfa (L) Beli 3 PERCUMA 1
  • Vitalea Kids Beli 3 PERCUMA 1

kolagen berkesan

 

Ingin tahu tentang Kolagen berkesan ni? Boleh klik link ni –> Kolagen Best Di Pasaran

10 BONUS Dengan Pembelian 6 Kotak Kolagen

bonus set jeragat

1. FREE 1 kotak kolagen (bernilai RM298)
2. FREE membership (bernilai RM75 untuk Semenanjung dan RM85 untuk Sabah/Sarawak).
3. FREE delivery ke depan pintu rumah anda (bernilai RM10.60)
4. Dapat BONUS/CASH BACK di pertengahan bulan Jun 2016 nanti lebih kurang sebanyak RM110 (maksudnya kos pembelian juga adalah makin kurang laaa kan?)
5. FREE consultation dan cara pengambilan produk/vitamin akan disediakan.
6. Terus dapat join SPECIAL GROUP untuk semua pelanggan kami. Pelbagai tips eksklusif akan dikongsikan dengan anda.
7. Boleh terus bisnes dan buat side income sehingga 4-5 angka untuk sesiapa sahaja yang rajin berusaha (ini bukan omongan kosong, tapi kita dah ada bukti mentor2 kita yang berjaya mendapat 5-6 angka)
8. Ada FREE mentor!
9. Ada kelas secara offline mahupun online (ramai yang cakap tiada masa kan utk join secara offline, so bimbingan kami secara online adalah sangat mantap!)
10. FREE ebook “Bagaimana menjana income sehingga 5 angka dengan bisnes Shaklee secara part time”.

Nak 10 bonus di atas? Boleh klik gambar untuk pembelian kolagen 6 kotak ya. Boleh gunakan kad debit atau kad kredit.

hilangkan jeragat cepat

 

Whatsapp saya di 019-722 8520 untuk pendaftaran keahlian kerana anda layak mendapat keahlian PERCUMA dengan pembelian kolagen 1 set. 🙂

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

 

Share Button

Kenapa Kolagen Shaklee Adalah Yang Terbaik dan Terbukti Berkesan di Pasaran?

Setelah usia menginjak ke usia 30-an, saya mula tercari-cari produk yang bernama KOLAGEN ni. Google sana, google sini, tanya sana, tanya sini. Maklumlah saya ni memang nak cari kolagen yang terbaik dan terbukti berkesan. Bukan senang nak tahu kan? Hampir-hampir nak beli kolagen berjenama xxx tapi, saya sabar… sabar… sebab nak tunggu juga kolagen Shaklee. Sebab masa saya cari tu, Shaklee belum keluarkan lagi kolagen di Malaysia. Alhamdulillah, sejak keluarnya kolagen Shaklee memang saya tak pandang dan tak cari langsung yang lain. 🙂

Kolagen Shaklee berkesan untuk mengurangkan masalah kulit
Kesan kekurangan kolagen akan menyebabkan kulit mengalami kedutan sebelum usia.

Kenapa Kolagen Shaklee Adalah Yang Terbaik dan Berkesan?

1. Kolagen Shaklee mempunyai molekul yang amat ringan.

Bagaimana molekul yang ringan ini menjadikan kolagen shaklee berkesan? Lebih ringan molekul kolagen, lebih mudah kolagen ini diserap ke dalam badan kita.  Berat molekul kolagen Shaklee adalah lebih kurang 1,000 Dalton sahaja. Ini akan membantu proses penyerapan oleh tubuh kita bagi merangsang sintesis kolagen pada lapisan dermis. Kesimpulannya, makin ringan molekul kolagen, makin mudah diserap. Makin mudah penyerapan, makin berkesan kolagen tersebut.

Berat molekul yang rendah mempercepatkan penyerapan kolagen.
Berat molekul yang rendah meningkat tahap penyerapan kolagen.

2. Ujian klinikal yang membuktikan kolagen ini berkesan dalam masa yang singkat.

 

Kolagen Shaklee Adalah Yang Terbaik dan Terbukti Berkesan di Pasaran
Ujian klinikal membuktikan kolagen Shaklee berkesan dalam masa 8 minggu.

Continue reading Kenapa Kolagen Shaklee Adalah Yang Terbaik dan Terbukti Berkesan di Pasaran?

Share Button

Kolagen Shaklee sememangnya TERBUKTI berkesan

Wahhh.. tengok tajuk tu. Konfiden betul kan?
“Kolagen Shaklee sememangnya TERBUKTI berkesan”. Kenapa saya begitu yakin?

“Kerana Shaklee melakukan ujian klinikal terhadap pengguna kolagen ini. Dan tempoh penggunaan ialah selama 8 minggu sahaja. Menarik bukan??”

Ada ujian klinikal ini bermaksud, Shaklee bukan sahaja meng’ada-ada’kan cerita atau testimoni palsu, tetapi produk ini telah dibuat ujikaji ke atas manusia untuk membuktikan secara saintifik yang produk dihasilkan oleh mereka benar-benar selamat dan berkesan untuk digunakan oleh manusia.

Shaklee Collagen Powder
Kesan pengambilan kolagen Shaklee

Apa yang dapat Shaklee buktikan? (Klik gambar untuk melihat imej dengan lebih jelas)
1. Meningkatkan kelembapan kulit sehingga 90%
2. Mengurangkan kekasaran dan kekeringan sehingga 75%
Continue reading Kolagen Shaklee sememangnya TERBUKTI berkesan

Share Button

Apa itu kolagen?

Eh, apa kolagen ni? Perlu ke? Hmmmm… saya sebelum ni pun memang tertanya2 sebegini. Ok, sekarang jom kita tengok satu persatu. Apa dia kolagen ni. Perlu ke untuk kita? Sejak bila kolagen makin berkurangan dalam badan kita ni…..

Apa itu Kolagen ?

Kolagen adalah protein utama bagi tisu sokongan dalam badan manusia. Kewujudannya merangkumi 70% daripada keseluruhan protein di dalam badan. Ia  menyokong sebahagian besar sel-sel yang memberikan struktur, kekuatan dan kekenyalan kulit dan tisu badan.. Kolagen disusun tiga rantai polipetida (monomer protein) yang terpilih membentuk rangkaian triple helix (pilihan ganda tiga). Segmen kecil dari tiap rantai mempunyai panjang asid amino sebanyak 1.000-an dan ini merupakan penemuan terpenting abad ini.

Kedudukan kolagen di dalam kulit kita.
Kedudukan kolagen di dalam kulit kita.

Kolagen terdapat pada,kornea, kanta mata. kulit, salurdarah, keratin (rambut, kuku), tulang, tendon ,rawan sendi,  dan gigi,hati,tulang sum-sum dan tisu dan organ seperti  buah pinggang,jantung serta sistem limfatik.

Terdapat  29 jenis kolagen namun 90% adalah dari jenis kolagen I, II, III dan 1V.

  • Kolagen I terdapat pada kulit, tendon, pembuluh darah, ligatur, organ, tulang (komponen utama tulang) dan gigi
  • Kolagen II: tulang rawan (komponen utama tulang rawan) ,mata
  • Kolagen III: reticulate (komponen utama retikuler serat). Rangkaian ini bertindak sebagai penyokong dalam tissue lembut seperti hati,jantung, tulang sumsum,arteri,kulit,usus,rahim
  • Kolagen IV: membentuk asas kepada sel membran dasar(serat yang melapisi permukaan rongga dan organ seperti buah pinggang ) kanta mata, atau endothelium yang melapisi permukaan interior pembuluh darah.
  • Kolagen V: permukaan sel, rambut dan uri.

Jom kita tengok gambar ni.  Kolagen makin berkurang pertambahan usia seawal umur 25 tahun.

Kolagen makin berkurang selepas umur 25.
Kolagen makin berkurang selepas umur 25.

Jom kita tengok pula apa kesan2 kekurangan kolagen ni.

Continue reading Apa itu kolagen?

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...