Tips Bisnes Online Dari Rumah Tanpa Mengabaikan Anak-Anak

2 Januari 2017 tahun depan, genaplah saya menjalankan bisnes Shaklee secara online dari rumah sepenuh masa. Alhamdulillah. Rezeki yang Allah berikan ini sangat saya hargai. Alhamdulillah. Biarpun hanya hampir 2 tahun, saya ingin kongsikan beberapa tips untuk bisnes secara onlien dari rumah tanpa mengabaikan keperluan anak-anak. Dan semestinya KPI bisnes kita tercapai. Tips Bisnes Online Dari Rumah Sambil Jaga Anak-anak

Share Button
Continue reading »

Adibah Noor Pun Kagum Dengan Bisnes Shaklee

Semasa Shaklee National Conference (NC) 28hb Mei yang lepas, Adibah Noor adalah MC untuk majlis tersebut. Yang uniknya, Adibah Noor sendiri pun kagum dengan bisnes Shaklee ni. Hasil dari pemerhatian beliau sepanjang NC berlangsung, beliau cakap, MLM Shaklee ni lain. Beliau pernah juga join satu MLM ni. Beliau sangat tak gemar MLM tersebut sebab asyik terlompat-lompat mengagungkan duit. Duit bukanlah

Share Button
Continue reading »

Kerja Part Time Di Rumah Dengan Modal Kecil

Dalam keadaan yang dunia yang sangat mencabar hari ini, harga minyak naik, harga barangan naik, semuanya naik kan? Ramai yang memilih untuk bekerja part time biarpun mempunyai gaji tetap. Begitu juga dengan surirumah, bukan hanya duduk-duduk dan baring-baring melayan sinetron sahaja. Tetapi memilih untuk melakukan kerja part time dengan modal yang kecil tanpa sebarang risiko. Ikuti perkongsian daripada Puan Fatimah

Share Button
Continue reading »

Jana Pendapatan Tambahan RM500 Sebulan

Ramai orang kata, ekonomi di tahun 2016 ni kurang baik, merudum dan kurang elok. Tentu kita risau kan? Anak-anak tetap nak kena sekolahkan, makan minum diorang tetap kena sediakan. Kalau anak-anak yang masih baby tu, nak beli susu lagi, nak beli lampin pakai buang lagi kan? Yang masih bujang pun sama. Banyak komitmen! Nak beli rumah sendiri, nak simpan duit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share Button
Continue reading »