bacaan tekanan darah tinggi

Cara Menurunkan Tekanan Darah Tinggi Dengan Berkesan Tanpa Ubat

Apabila disahkan menghidap tekanan darah tinggi, doktor yang merawat akan memberikan ubat supaya tekanan darah terkawal dan mengelakkan komplikasi yang lebih buruk. Ikutilah nasihat doktor dan usah sesekali skip ubat-ubatan yang doktor berikan.

10 Cara Kawal Tekanan Darah Tinggi

Anda boleh mengambil suplemen yang berkesan yang boleh membantu anda mengawal tekanan darah supaya kembali kepada normal namun usah sesekali mengabaikan ubat-ubatan yang dibekalkan oleh doktor. Setelah disahkan sudah bebas daripada penyakit tekanan darah tinggi, barulah anda boleh menjalani kehidupan biasa tanpa bergantung kepada ubat.

Saya kongsikan pengalaman mereka yang telah bebas daripada hipertensi atau tekanan darah tinggi dan juga pengalaman mereka yang berjaya mengawal tekanan darah tinggi mereka tanpa ubat.

Testimoni 1 : Berjaya Menurunkan Tekanan Darah Tinggi Dengan Vivix Dan Kini Bebas Ubat

Ubat turunkan tekanan darah tinggi

Saya ingin berkongsi pengalaman saya mengamalkan Vivix kerana masalah darah tinggi, sakit tumit dan cepat penat.

Saya pernah mencuba pelbagai suplemen, berjumpa doktor dan membeli produk lain seperti Jus Nusantara, Jus dari produk Zhulian dan macam-macam lagi. Doktor juga membekalkan ubat-ubatan setiap kali selepas check up..
Saya mula mengenali Shaklee melalui phamplet yang dibawa pulang oleh anak saya, Nurliyana. Beliau merupakan seorang pengedar Shaklee. Saya juga turut membuat pembacaan di Internet untuk mengetahui kandungan Vivix serta membaca testimoni-testimoni di Internet.
.
Saya mengambil 1 sudu teh Vivix setiap pagi. Selain Vivix, saya turut mengambil Ostematrix setiap hari. Selepas 5 bulan mengamalkan kedua-kedua produk ini secara konsisten, bacaan darah tinggi saya telah menurun dan dulu setiap 1-2 bulan saya perlu pergi ke klinik untuk check up, kini cuma 6 bulan sekali sahaja. Saya juga telah menghabiskan 2 botol Vivix dalam tempoh 5 bulan ini..

Saranan anda saya untuk pembaca yang mempunyai masalah seperti saya, minumlah Vivix untuk kesihatan yang menyeluruh. Saya berasa sangat gembira kerana bacaan darah tinggi saya telah berkurang bacaannya. Saya juga sangat berpuas hati sebab dengan Vivix ini saya tidak lagi perlu mengambil ubat-ubat lain. Ianya memudahkan saya yang tak suka sangat makan ubat ini.
.
Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada anak saya kerana memperkenalkan Vivix kepada saya. Selama 4 tahun saya menghidap darah tinggi ini, akhirnya saya bebas. Malah berat badan saya juga turun dengan banyak selepas mengamalkan Vivix.

-Puan Arbayiah, 53 tahun dari Selangor-
Kredit : SuperMom

Testimoni 2 :

Ubat turunkan tekanan darah tinggi

Testimoni 3 :

Ubat turunkan tekanan darah tinggi

Testimoni 4 :

Ubat turunkan tekanan darah tinggi

Testimoni 5 :

Ubat turunkan tekanan darah tinggi

Testimoni 6 :

Ubat turunkan tekanan darah tinggi

Testimoni 7 :

Ubat turunkan tekanan darah tinggi

Testimoni 8 :

Ubat turunkan tekanan darah tinggi

Testimoni 9 :

Ubat turunkan tekanan darah tinggi

Cara Beli Vivix

Klik gambar dan anda boleh buat pembelian menggunakan kad debit atau kad kredit anda.

suplemen terbaik di pasaran

Tunggu Dulu!!!

Sepanjang Disember ni ada promosi Vivix yang sangat berbaloi-baloi tau. Beli 6 PERCUMA 1 botol dan juga Beli 2 botol dengan diskaun 5%.

Baca sini : Beli Vivix Dengan Harga Murah Tanpa Perlu Survey Dah

Boleh hubungi saya di 019-722 8520 jika ada sebarang persoalan ya. Atau klik sahaja gambar di bawah untuk Whatsapp direct tanpa perlu simpan nombor handphone saya.

Cara beli vivix murah

 

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge