Cara Kurus Cepat Dengan Kos Murah

Cara cepat kurus
Turunkan berat badan dengan cara sihat.

Ramai yang saya jumpa nak kurus cepat. Kalau boleh nak kurus dalam masa seminggu tu sehingga turun berat 5kg. Memang boleh nak turunkan 5kg dalam masa seminggu, cuma proses penurunan badan anda tu tak sihatlah. Sistem dalam badan juga akan terganggu.

Mahukah kita kurus tetapi badan tak sihat?

Mahukah kita cantik tapi badan merana di kemudian hari?

Haaa.. sila jawab untuk diri sendiri ya. Saranan akakSelim, turunkanlah berat badan cara yang sihat dan betul. Bagaimana cara yang betul tu? Wajib pengambilan makan yang seimbang setiap hari, tidur yang cukup, senaman secara rutin dan sentiasa berdisiplin menurunkan berat badan.

Yang kedua pula, nak kurus cepat tapi nak kos yang sangat rendah. Ianya tidak mustahil, cuma perlukan masa yang lebih panjanglah jika tidak ingin melaburkan sedikit wang untuk proses menurunkan berat badan ni.

Boleh.

Shaklee ada jawapannya. LECITHIN. Berita baik yang berganda pula, produk ni ada promosi BELI 1 PERCUMA 1 tau. Sepanjang bulan ni sahaja ya. Bulan depan dah tak ada dah promosi ni. Dengan harga serendah RM52.75 sahaja, anda dapat 2 botol Lecithin.

Bagaimana Lecithin Boleh Bantu Anda Kurus Dengan Cepat?

1. Pengemulsi Lemak

turunkan berat badan dengan lecithin

Fungsi Lecithin ini sendiri adalah bertindak sebagai pembersih salur darah. Ia membantu mengemulsi lemak, kolesterol dan trigliserid di dalam tubuh. Ia memastikan lemak-lemak tidak terlekat pada membran sel. Ia akan memastikan lemak-lemak ini terapung di dalam darah dan disingkirkan melalui proses perkumuhan.

2. Pembakaran Lemak

turunkan berat badan dengan lecithin

Ia membantu mempercepatkan proses pembakaran lemak untuk kesan penurunan berat badan yang terbaik.

3. Keluarkan Toksin

Ia juga berfungsi sebagai pelembut najis yang berkesan dan melembabkan usus serta meleraikan toksin. Sekaligus dapat mengoptimumkan fungsi usus selepas toksin dikeluarkan dari badan. Masalah sembelit juga dapat diatasi dengan Lecithin.
Makin mudah proses pembuangan najis, makin dekat dengan objektif utama pengambilan Lecithin iaitu penurunan berat badan yang cepat dan berkesan.

Sesuai sangat kan dengan bulan ni ada promosi beli 1 botol percuma 1 botol Lecithin. Harga pun tak sampai RM100 tau, dapat 2 botol Lecithin. JIMAT haaa.. 🙂

Pecahkan lemak supaya lebih cepat kurus
Pecahkan lemak supaya lebih cepat kurus

 

Lecithin, 180 biji.
Harga RM63.35 (termasuk kos penghantaran)

Klik pada gambar di bawah untuk pembelian secara online menggunakan kad debit atau kad kredit.

turunkan berat badan cara pantas

Atau boleh hubungi saya untuk tempahan Lecithin anda. Promosi beli 1 PERCUMA 1 botol akan berakhir setelah kehabisan stok. Cepat-cepat ya.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Laila Ismail

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge