Cara Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma Pilihan Terbaik Puan Eff

Beberapa minggu lepas saya dapat whatsapp daripada Puan Eff (bukan nama sebenar). Beliau mengambil keputusan untuk mencuba produk Shaklee untuk turunkan berat badan beliau yang mencecah 90 kg.

turunkan berat badan cepat tanpa berlapar

Pada mulanya beliau beli dengan kawan beliau. Dah lengkap juga set kurus yang beliau beli. Saya hanya mencadangkan untuk tambah Vivix sahaja lagi memandangkan beliau ada masalah metabolisme rendah.

Turunkan berat badan dengan cepat
Puan Eff dah ada semua produk ni kecuali Vivix je beliau belum beli. Beliau tambah Vivix untuk naikkan metabolisme

Setelah berdiskusi tentang cara terbaik tanpa perlu berlapar untuk menurunkan berat badan, beliau bersetuju untuk beli Vivix 2 botol sempena promosi Vivix murah bulan ni. Saya juga kongsikan bagaimana saya dapat menurunkan berat sebanyak 20 kg pada tahun lepas. InshaAllah saya boleh bantu beliau untuk turunkan berat badan tanpa perlu PUASA nasi atau karbohidrat.

Cara Jadi Ahli Percuma

Untungnya Puan Eff sebab dapat daftar keahlian Shaklee secara percuma bulan ni. Apa yang beliau lakukan dan apa pula yang beliau boleh dapat?

1. Beli 2 botol Vivix dengan harga RM765.32. Harga biasa adalah RM950. Beliau dah jimat sehingga RM184.68 untuk 2 botol Vivix tu.

2. Selain diskaun, penghantaran Vivix adalah percuma. Memang istimewa sangat untuk pembelian Vivix ni. Kalau tanpa Vivix, syarat penghantaran percuma adalah pembelian RM800 ke atas. Tetapi dengan adanya order Vivix walaupun 1 botol, anda tidak perlu membayar kos penghantaran pun.

3. Disebabkan beliau telah kehabisan stok Cinch Tea dan Cinch Shake perisa coklat di rumah, beliau juga telah membeli kedua-dua produk tersebut.

4. Jumlah pembelian beliau adalah RM1030.32 dan secara automatik, beliau dapat menikmati bonus/komisyen/cash back yang bakal diterima pada bulan hadapan, bukan Januari 2018. Inilah untungnya mendaftar keahlian dengan nama sendiri.

Puan Eff layak mendapat bonus/komisyen/cash back sebanyak 5% daripada jumlah pembeliannya (tidak termasuk GST).

Shaklee murah
Jadual ini hanyalah panduan kasar sahaja. Makin banyak UV (point) yang terkumpul pada bulan tersebut, makin banyaklah jumlah bonus yang diterima.

Untung kan? Dah laa dapat diskaun, dapat pula komisyen 5%.

Faedah Jadi Ahli Shaklee Walaupun Hanya Makan Sendiri

Dalam Shaklee, tak semestinya kena bisnes baru boleh dapat komisyen tau. Tak bisnes pun boleh dapat. Ramai kawan saya mengadu, dia join bisnes XX dan YY bertahun-tahun tak pernah pun dapat komisyen dalam bentuk duit. Dapat hadiah atau produk je. Memang dengan Shaklee je beliau merasa dapat duit komisyen.

Sikit atau banyak tu lain ceritalah kan. Siapa nak bagi duit kat kita tiba-tiba ni walaupun hanya RM1 kan?

Inilah pilihan terbaik yang telah dilakukan oleh Puan Eff. Alang-alang menggunakan Shaklee secara tegar, biar untung dan dapat bonus. Dah dapat bonus, boleh topup produk Shaklee lagi. Kan?

Semoga Puan Eff dapat menurunkan berat badan seperti yang beliau idamkan. Moga perkongsian ilmu dan juga dengan pengambilan Shaklee secara konsisten dapat membantu beliau untuk menurunkan berat badan secara sihat. InshaAllah.

 

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge