Hilangkan kulit kusam

Cara Hilangkan Parut Di Muka Dengan Cepat Dan Berkesan

Wanita ni memang pantang kalau ada parut kat muka kan? Rasa segan ada, kurang konfiden pun ada. Lebih-lebih lagi kalau parut tu penuh seluruh muka. 😥
Lagi sedih kalau parut tu parut jerawat yang taknak hilang-hilang walaupun dah guna macam-macam produk.

Saya kongsikan kisah Puan Normasliha yang berjaya menghilangkan parut chicken pox yang sangat teruk, penuh satu muka. Sekarang ni dah takde kesan parut langsung pun.

Cara hilangkan parut di muka dengan cepat
Parut chicken pox hilang dengan ESP dan Vitamin C

 

Derita chicken pox orang dewasa ni memang teruk. Habis seluruh muka dan badan naik chicken pox. Rasa gatal merenyam tu memang dahsyat! Geleng kepala tengok diri sendiri. Menangis juga tengok anak yang baru 3 bulan tu kena chicken pox, sama teruk dengan saya.

Dapat MC 2 minggu, lepas tu masuk kerja. Kawan-kawan sekerja yang tak tahu saya kena chicken pox, semua tanya kenapa tiba-tiba muka naik jerawat banyak. Malunyaaaaaa!!!!!! Huhu

Saya usaha ambil ESP dan Vitamin C. Bukan sekadar untuk hilangkan parut chicken pox saya, ESP tu membantu juga untuk saya yang menyusukan baby. Dapatlah kali ni menyusu anak lama sikit. Fully breastfeed setahun lebih. Syukur sangat.

Dengan 2 produk ni je saya konsisten ambil dalam 3 bulan lebih. Alhamdulillah hilang parut chicken pox dan bonusnya kulit wajah makin cerah dari sebelumnya.

Sekarang memang dah jatuh cinta sangat dengan ESP dan Vitamin C ni, dah jadi pengguna setia dah pun. Siap top up dengan Set Hamil lagi sebab mengandungkan anak ketiga. Alhamdulillah, Shaklee Effect yang sangat menggembirakan saya.

-Puan Normasliha Ismail-

Jika anda juga sedang berusaha untuk menghilangkan parut di muka dengan produk yang selamat dan terbukti berkesan, boleh dapatkan Set Hilangkan Parut paling basic ni kat sini ya.

Cara hilangkan parut di muka dengan cepat

Whatsapp saya jika ada sebarang masalah semasa pembelian dan untuk konsultasi.

Cara hilangkan parut di muka dengan cepat

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Laila Ismail

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge