Cara hilangkan parut chicken pox dengan cepat

Cara Hilangkan Parut Chicken Pox Dewasa Dengan Cepat

Dah pernah kena Chicken Pox? Kalau pernah kena tu, InshaAllah tak berulang lagi. Tapi kalau belum pernah kena dan dewasa ni baru kena, agak teruk jugalah penangannya. Kebanyakan yang saya jumpa memang sangat teruk serangannya. Ada yang penuh keseluruhan muka dan badan. Kesian kan?

Hari ni saya nak kongsikan pengalaman 2 orang dewasa yang diserang Chicken Pox ni. Apa yang membantu mereka hilangkan parut hodoh Chicken Pox dengan cepat.

Pengalaman 1 :

Pengalaman suami Puan Z. Suami beliau diserang Chicken Pox dan meninggalkan parut yang sangat hodoh, penuh satu muka pulak tu. Sekarang kulitnya makin sihat dan cantik. Parut masih ada tapi makin nipis dan samar-samar sahaja warnanya. InshaAllah bakal hilang nanti.

Apa yang suami beliau amalkan?

Vitamin E : Memudarkan parut dan cela di kulit.

Vitamin C : Membina kolagen, menghilangkan parut dan memulihkan kulit yang telah rosak.

ESP : Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru dan menghilangkan parut.

Hilangkan parut chicken pox dengan cepat
Terukkan parutnya? Akhirnya hilang dan kembali kacak! 🙂

Pengalaman 2 :

Puan Nur Hidayah Zakaria berkongsi tentang pengalaman beliau kena Chicken Pox yang sangat teruk sehinggakan hilang keyakinan diri. Beliau kongsikan bagaimana beliau dapat kembalikan keyakinan diri untuk berhadapan dengan suami dan masyarakat. 🙂

Ternyata produk yang sama membantu memulihkan suami Puan Z dan Puan Nur Hidayah iaitu ESP, Vitamin E dan Vitamin C. Cuma Puan Nur Hidayah menambahkan 2 lagi produk yang sangat bagus iaitu GLA dan B Complex. Kedua-duanya bagus untuk kulit dan beberapa manfaat lain lagi.

GLA : Juga mengandungi Vitamin E di dalamnya. Membantu memudarkan parut pada kulit. Selain itu ia juga bagus untuk menghilangkan jeragat.

B Complex : Memulihkan kulit selain dapat membantu menghilangkan stress. Kalau stress kan kulit kita ni makin teruk, jadi secara tak langsung kita kurang stress, kurang kedut dan kulit cantik.

B-Complex Vitamins enhance beauty by promoting healthy hair, skin and nails, by counteracting damage caused by free-radicals – molecules that breakdown healthy cells and contribute to ageing and disease. Deficiencies of any of these B Vitamins can lead to dry, grey skin, dermatitis, wrinkles, acne, rashes, hair loss and weak, splitting nails.

Credit : MyVitamins

B Complex juga penting untuk kulit cantik kan? Haaa… jika ada kawan-kawan atau saudara mara yang terkena chicken pox, bolehlah kongsikan dengan mereka ya.

InshaAllah parut Chicken Pox yang hodoh tu cepat je hilang. Hubungi saya di 019-722 8520 untuk dapatkan Set Chicken Pox dengan konsultasi percuma.

Atau

Boleh juga klik gambar di bawah untuk buat pembelian secara online menggunakan kad debit atau kad kredit. Jika ada sebarang pertanyaan untuk proses pembayaran, boleh hubungi saya segera ya.

Beli set chicken pox untuk hilangkan parut dengan cepat

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail

 

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge