Cara Elak Kulit Kusam Dan Kering Supaya Tak Nampak Tua Dari Usia Sebenar

Terdedah kepada cahaya matahari atau cahaya lampu di dalam ofis boleh menyebabkan kulit kita kering, kusam dan berjeragat. Lebih-lebih lagi jika kita tidak menggunakan penapis cahaya atau lebih dikenali sebagai sun block.

hilangkan kulit kusam dan jeragat

Sun block ni penting walaupun kita tidak bekerja di bawak terik mentari. Di dalam ofis pun perlu juga pakai sun block ni. Kulit akan jadi mudah kering dan kusam menjadikan kita nampak lebih tua dari usia sebenar. Ini memang menakutkan dan menjadi mimpi ngeri kepada semua wanita kan?

Seboleh-bolehnya taknak nampak lebih tua daripada suami kan? Kalau macam tu, rajin-rajinkan diri untuk jaga kulit muka supaya nampak berseri-seri dan tidak kusam.

Pakai sun block?

Tak sukalah pakai sun block, nanti bertompok-tompok masa pakai bedak.
Tak suka sebab rasa melekit!

Saya faham. Saya pun begitu juga dulu. Memang jarang sekali pakai sun block sebab rasa melekit tu.

Natijahnya jeragat mula naik lepas bersalin dan usia makin meningkat ni.Huhuhu
 
Yang leganya, kini saya dah temui sun block yang sangat ringan kat muka. Langsung tiada rasa melekit mahu pun membuatkan bedak bertompok-tompok.

Ini dia sun block yang sangat best tu.

Cara hilangkan kulit kusam dan berjeragat

Dan ini pula feedback dari pelanggan kami.

Pengalaman #1

Cara hilangkan kulit kusam dan berjeragat

Pengalaman #2

Cara hilangkan kulit kusam dan berjeragat

Pengalaman #3

Cara hilangkan kulit kusam dan berjeragat

Sebelum masalah jeragat, kulit kusam dan kering melarat lebih teruk, kita wajiblah jaga kulit muka kita ni kan.

Hubungi saya di 019-722 8520 untuk dapatkan sun block tidak melekit dan Set Nutriwhite yang sangat jimat.

Atau boleh terus beli dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda di sini. Klik gambar di bawah.

sun block tidak melekit

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Laila Ismail

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge