cara cepat kurus

Cara Cepat Turunkan Berat Badan Tanpa Perlu Berlapar

Tahniah kerana anda memilih untuk turunkan berat badan. Semoga azam anda tahun ni berjaya dicapai. Untuk berikan anda motivasi, saya kongsikan cara-cara untuk turunkan 20 kg tanpa perlu tahan lapar.

Baca sini –> Turun 20 kg tanpa berlapar

Dah baca? Saya nak kongsikan dengan anda, bagaimana minyak ikan boleh bantu anda menurunkan berat badan dengan cepat dan pantas seperti yang anda inginkan.

Minyak ikan bukan sahaja boleh membantu anda menurunkan berat badan, tetapi boleh bantu anda kurangkan lemak dan juga lemak di perut.

Bagaimana Minyak Ikan Membantu Menurunkan Berat Badan Dengan Cepat?

1. Omega-3 yang terkandung di dalam minyak ikan membantu menaikkan metabolisme. Kebanyakan mereka yang mengalami masalah obesiti ni mempunyai masalah metabolisme rendah. Metabolisme yang tinggi dapat membantu menurunkan berat badan dan membakar lemak dengan lebih cepat.

2. Pengambilan minyak ikan bersama-sama dengan diet pemakanan seimbang dan senaman membantu mempercepatkan penurunan berat badan berbanding dengan mereka yang tidak mengambilnya. Ini memang terbukti dalam satu kajian yang telah dilakukan selama 3 minggu.
(Rujukan : nutrasea.ca)

3. Pengambilan minyak ikan dapat membantu mengurangkan selera makan. Jadi pengambilan kalori adalah lebih sedikit sekaligus dapat membantu menurunkan berat badan dengan berkesan.

4. Pengambilan minyak ikan dengan dos yang betul dapat membantu membakar lemak dengan lebih berkesan dan membina otot.

Kajian menunjukkan pengambilan mengambil kira-kira 2 gram Omega 3 asid lemak (EPA dan DHA) setiap hari selama 6 minggu, mereka kehilangan 2 lbs. lemak badan.
(Rujukan : VitaminCerdik)

Selain daripada membantu menurunkan berat badan, banyak lagi fungsi minyak ikan yang boleh meningkat tahap kesihatan kita. Boleh baca sini untuk tahu lebih lanjut.

–>> StyleCraze <–

Cara Beli Minyak Ikan Shaklee

Tunggu dulu!!

Bulan ni ada promosi beli 3 dapat diskaun 5% tau. Whatsapp saya untuk tahu lebih lanjut.

Hubungi saya untuk konsultasi selepas pembelian.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Laila Ismail

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge