Cara dapat harga vivix murah

Cara Beli Vivix Murah Tanpa Perlu ‘Survey’ Harga Sana Sini

Sedang mencari harga Vivix TERMURAH di pasaran? Mari saya kongsikan caranya. Kali ni bukan hanya boleh dapat harga ahli tau, siap ada diskaun 5% lagi. Banyak yang anda boleh jimat.

Cara dapat harga vivix murah

 

Bagaimana Nak Dapat Vivix Murah?

Cara beli vivix murah di pasaran
Vivix murah TERHAD bulan November sahaja.

Jadi ahli Shaklee bulan November ni dan beli 2 botol Vivix dengan harga RM765.30 SAHAJA. Harga biasa ialah RM1007 tau. Selain daripada dapat beli Vivix dengan harga murah, banyak lagi keuntungan yang lain anda boleh dapat.

Kelebihan Beli 2 Botol Vivix November 2017

1. Keahlian PERCUMA

Dapat keahlian PERCUMA yang bernilai RM68.90. Anda akan diberikan member kit yang mengandungi info tentang produk dan kelebihan vitamin Shaklee. Semuanya PERCUMA sahaja. Jadi ahli ni tak bermaksud anda perlu bisnes. Anda boleh je jadi ahli untuk makan sendiri. Banyak kelebihannya tau.

Kelebihan Jadi Ahli Makan Sendiri

2. Penghantaran PERCUMA

Penghantaran adalah PERCUMA untuk pembeli Vivix. Biasanya anda perlu bayar RM10.60 (termasuk GST) untuk penghantaran ke pintu rumah anda.

3. Bonus 5%

Anda layak mendapat bonus sebanyak 5% iaitu RM36.10. Ini boleh dijadikan umpama tambahan DISKAUN untuk Vivix anda dan menjadikan Vivix yang anda beli itu lebih murah daripada RM765.30. Untung banyak kan?

Daftar ahli Shaklee hari ini dengan pembelian 2 botol Vivix untuk penjimatan yang maximum. Boleh isi borang daftar ahli di sini.

Borang Daftar Ahli 

Boleh hubungi saya di 019-722 8520 jika ada sebarang persoalan ya. Atau klik sahaja gambar di bawah untuk Whatsapp direct tanpa perlu simpan nombor handphone saya.

Cara beli vivix murah

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge