vivix percuma

Cara Beli Vivix Murah Sempena Year End Sale

Sana sini Year End Sale (YES) kan? Shaklee pun ada juga tau. Memang dah lama tak menikmati Vivix PERCUMA ni tau. Saya sendiri pun suka sangat dengan promosi Shaklee bulan ni. šŸ˜Ž

Bulan lepas promosinya dah best juga dah. Khas untuk ahli baru. Bulan ni, semua orang pun dapat menikmati pembelian Vivix super duper murah ni. Siap ada PERCUMA 1 botol Vivix tau.

Nak Vivix PERCUMA? Haa.. tengok perkongsian saya ni ya.

harga vivix 2017

Promosi #1 : Kelebihan Beli 6 Botol Vivix Disember 2017

1. PERCUMA 1 botol Vivix

Yang ni sangat best tau! Anda kongsi beli dengan kawan-kawan 6 botol, anda boleh dapat 1 botol Vivix PERCUMA je tau. Nilai sebotol Vivix ni ialah RM503.50. Best kan? Dah laaa kelebihannya sangat best. Berbaloi-baloi kongsi beli dengan kawan-kawan, dapat suplemen terbaik dunia. šŸ˜€

2. Keahlian PERCUMA

Dapat keahlian PERCUMA yang bernilai RM68.90. Anda akan diberikan member kit yang mengandungi info tentang produk dan kelebihan vitamin Shaklee. Semuanya PERCUMA sahaja. Jadi ahli ni tak bermaksud anda perlu bisnes. Anda boleh je jadi ahli untuk makan sendiri. Banyak kelebihannya tau.

Kelebihan Jadi Ahli Makan Sendiri

3. Penghantaran PERCUMA

Penghantaran adalah PERCUMA untuk pembeli Vivix. Biasanya anda perlu bayar RM10.60 (termasuk GST) untuk penghantaran ke pintu rumah anda.

4. Bonus/Komisyen 11%

Shaklee murah

Anda layak mendapat bonus sebanyak 11% iaitu RM250.80. Dah laa dapat Vivix PERCUMA, dapat pula duit poket RM250.80. Siapa nak bagi kan duit tetiba macam ni.

Sila isi borang daftar ahli di bawah dan saya akan hubungi anda dalam masa 24-48 jam.

Borang Daftar AhliĀ 

Promosi #2 : Kelebihan Beli 2 Botol Vivix Disember 2017

harga vivix shaklee 2017

1. Keahlian PERCUMA

Dapat keahlian PERCUMA yang bernilai RM68.90. Anda akan diberikan member kit yang mengandungi info tentang produk dan kelebihan vitamin Shaklee. Semuanya PERCUMA sahaja. Jadi ahli ni tak bermaksud anda perlu bisnes. Anda boleh je jadi ahli untuk makan sendiri. Banyak kelebihannya tau.

Kelebihan Jadi Ahli Makan Sendiri

2. Penghantaran PERCUMA

Penghantaran adalah PERCUMA untuk pembeli Vivix. Biasanya anda perlu bayar RM10.60 (termasuk GST) untuk penghantaran ke pintu rumah anda.

3. Bonus 5%

Anda layak mendapat bonus sebanyak 5% iaitu RM36.10. Ini boleh dijadikan umpama tambahan DISKAUN untuk Vivix anda dan menjadikanĀ Vivix yang anda beli itu lebih murahĀ daripada RM765.30. Untung banyak kan?

Daftar ahli Shaklee hari ini dengan pembelian 2 botol Vivix untuk penjimatan yang maximum. Boleh isi borang daftar ahli di sini. Saya akan hubungi anda dalam masa 24-48 jam.

Borang Daftar AhliĀ 

Boleh hubungi saya di 019-722 8520 jika ada sebarang persoalan ya. Atau klik sahaja gambar di bawah untuk Whatsapp direct tanpa perlu simpan nombor handphone saya.

Cara beli vivix murah

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge