Cara Beli Produk Shaklee Dengan Harga Murah

Semua orang nak beli dengan harga murah kan? Harga kasih sayang, harga kawan-kawan, harga adik beradik, harga saudara mara, harga BFF dan macam-macam jenis harga lagi kan?

Ni dia saya kongsikan cara nak dapat harga murah dan harga diskaun sehingga 20% lagi tau. Jadi anda tak perlu dah nak survey sana sini untuk dapat harga Shaklee termurah dan terbaik di pasaran. Sememangnya anda dah dapat harga yang paling murah di pasaran.

Bagaimana Cara Dapat Harga Shaklee Termurah?

Dengan cara jadi ahli Shaklee, anda layak membeli semua produk Shaklee dengan harga paling murah di pasaran. Selain itu anda juga layak mendapat harga promosi yang diberikan HANYA kepada ahli Shaklee berdaftar sahaja.

Saya beli di LazatNya dan JalanSebelas lagi murah tau!

–> Anda harus ingat!!

Tiada jaminan produk lama atau baru.
Tiada konsultasi sebab anda tidak membeli terus daripada pengedar. Dah beli mulalah anda message sana sini untuk konsultasi.
Anda tak dapat keistimewaan dan kelebihan sebagai ahli Shaklee, sedangkan anda boleh dapat lebih banyak diskaun dan juga bonus/komisyen/cash back.

1. Harga Ahli Sama Rata

Harga Shaklee ni sama rata biar apa pun pangkat anda. Sama ada anda baru mendaftar semalan atau anda sudah pun bergelar Master Coordinator (pangkat tertinggi dalam pengedar Shaklee). Jadi anda tiada masalah langsung nak dapat harga Shaklee murah dah kalau jadi ahli. Sebab semua orang yang jadi ahli tu harganya dapat harga sama.

Contoh Vitamin C Shaklee :

Katakan harga ahli Vitamin C ni RM100 (contoh semata-mata)

Anda jadi ahli anda dapat harga RM100.
Master Coordinator (rank tertinggi dalam Shaklee) pun beli dengan harga RM100.
Supervisor (rank pertama dalam Shaklee) pun beli dengan harga RM100.

2. Harga Promosi Yang Lebih Murah

Anda boleh dapat harga promosi dengan daftar sebagai ahli.

harga vivix 2017Contohnya bulan ni anda boleh dapat 1 botol Vivix percuma dengan pembelian 6 botol Vivix. Jika dikira-kira, anda boleh dapat harga yang jauh lagi murah daripada harga ahli.

Jika anda beli tanpa jadi ahli, anda dah laa tak dapat harga ahli, harga promosi pun anda tak dapat.

3. Anda boleh dapat CASH BACK

Apabila anda mendaftar sebagai ahli Shaklee, anda layak dapat CASH BACK. Bermaksud anda dapat beli Shaklee tu dengan harga yang lebih murah dari harga ahli dan lebih murah dari harga promosi.

Shaklee murah

Contoh : Dengan pembelian Vivix promosi bulan Disember ni, anda boleh dapat CASH BACK sehinggan RM250.80. Siapa nak bagi kan RM200++ dengan membeli-belah?

Best kan?

Anda tak perlu nak buang masa untuk survey harga dengan semua seller dan pengedar Shaklee kat Malaysia ni.

Apa Yang Anda Perlu Buat Untuk Dapat Harga Shaklee Termurah?

Mudah sahaja, hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee hari ini. Isi borang jadi ahli di sini.

Borang Daftar Ahli Shaklee

Ada sebarang pertanyaan? Klik sahaja gambar di bawah. Anda terus dapat whatsapp saya tanpa perlu simpan no handphone saya pun.

 

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge