Bisnes Online Modal Rendah Dengan Blog

Bila sebut MLM, ada orang beranggapan upline goyang kaki, downline yang buat kerja keras, buat sales.

Sales ni boleh dikatakan nyawa dalam bisnes.

Saya tak tahu MLM lain, tapi kalau Shaklee kami memang sama-sama berganding bahu buat sales, buat promosi.
Tiada sales, tiadalah income bulan tu.

Checklist yang menunjukkan MLM Shaklee adalah patuh syariah.

Cara saya, saya suka berkongsi di blog.
Blog #nutrisisemulajadidotcom merupakan sumber utama sales saya sekarang ni. Alhamdulillah setiap hari ada je yang whatsapp/SMS untuk cari produk shaklee atau nak bina bisnes bersama team #freedomFamily.

Blog ni saya suka sangat sebab sekali je tulis dengan baik dan dengan teknik yang betul, ia membuahkan hasil berkali-kali.

Alhamdulillah, baru bulan lepas dapat customer set kurus premium yang beli lebih daripada RM1000.

Best kan macam tu?

Mereka yang nak bisnes pula, saya ajar satu persatu tentang marketing secara online. Jika berdekatan dengan saya, boleh belajar secara offline juga.
Boleh buat appointment bila-bila masa ya.

Sekarang ni saya buka peluang kepada semua rakyat Malaysia yang nak jana pendapatan sampingan menggunakan blog untuk mendaftar dengan Akademi Blog Freedom Family.

Klik untuk join kelas blog –> Buat Duit Dengan Blog

Kelas dibuat secara online dan offline juga. Kalau dapat belajar offline lebih best sebab blog ni melibatkan sedikit teknikal. Namun tidak mustahil untuk pandai dan bijak blog jika rajin menulis dan explore biarpun anda berada di Kota Kinabalu mahupun luar negara. InshaAllah.

Nak join?
Boleh klik link ni.
http://joinabircikgulaila.wasap.my/

Sama-sama kita bina empayar bisnes kita dan capai impian masing-masing. InshaAllah.

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge