Bisnes Dropship Dari Rumah Yang Menguntungkan Dengan Modal Kecil

Ekonomi sekarang makin lama makin meruncing. Makin menjerut leher. Paling sedih dan hampir menitis air mata apabila saya dengar cerita anak sulung yang mengatakan kawannya ada yang bawa duit 10 sen sahaja ke sekolah.

10 sen tu nak beli apa? Mana ada makanan di sekolah sekarang yang berharga 10 sen?

Mama : Kawan tu bawa bekal ke tak?
Kakak Damia : Tak mama. Tak makan pun masa rehat.

Sedih mendengarnya. Saya faham. Ibu ayah mereka bukan sengaja tak nak bekalkan makanan atau duit belanja. Mungkin keadaan kewangan yang meruncing dan kesibukan yang melampau sehinggakan ibu ayah mereka tak mampu sediakannya.

Untuk elakkan anak-anak terus menjadi mangsa kesibukan dan kekurangan pendapatan kita, apa kata kita cuba usahakan bisnes dari rumah yang boleh beri keuntungan lumayan.

Ada Ke Bisnes Yang Jana Pendapatan Lumayan Dengan Modal Rendah?

Bisnes dropship dari rumah yang menguntungkan

 

Ada.

Nak mulakan bisnes Shaklee ni modalnya serendah RM75.90 sahaja. Dah ada keahlian Shaklee, secara automatik anda dah layak untuk promosikan bisnes anda. Sistem online sudah tersedia. Tinggal ambil order sahaja. Kan konsep dropship tu.

Bisnes Dropship Dengan Modal Kurang Dari RM100

1. Sistem online disediakan. Pelanggan order dan kita hanya order secara online sahaja. Shaklee yang uruskan pengeposan kepada pelanggan.

bisnes dropship yang menguntungkan

2. Kita tak perlu keluarkan iklan jutaan ringgit untuk buat iklan di Billboard. Shaklee dah cukup terkenal di negara kita mahupun di luar negara.

3. Kita tak perlu buka kedai dan keluarkan modal besar untuk sewa kedai serta pekerja. Semuanya boleh dijalankan secara online sahaja.

Jika guna blog, hanya keluarkan RM100++ sahaja setahun.

Jika mahukan medium yang percuma, kita boleh guna Facebook atau Instagram sahaja.

Kos adalah ZERO dan kita boleh dapat pendapatan yang lumayan jika kita rajin berkongsi.

bisnes onlien yang lumayan

 

4. Kita tak perlu pergi ketuk rumah orang satu-satu untuk buat jualan. Boleh buat secara online sahaja dengan syarat disiplinkan diri dan konsisten. InshaAllah jika kita rajin berusaha dan kerjakan dengan betul, pendapatan adalah lumayan dan boleh cecah 5 angka tau.

Cuba tengok purata pendapatan bulanan mereka yang bisnes Shaklee di sini. Paling minima pun RM1500 tau. Siapa nak bagi pendapatan sampingan kita macam ni kan?

jana pendapatan lumayan dari rumah shaklee

5. Pilih kumpulan yang betul supaya sentiasa dapat sokongan walau apa pun melanda.

6. Dengan memilih kumpulan yang betul juga, anda bakal dapat bantuan marketing yang mantap. Hanya perlu menggerakkan jari jemari sikit je. 🙂 Daftar dengan Group Freedom Family dan akan dapat keistimewaan-keistimewaan ini. Secara automatik, anda akan berada di bawah naungan group iReach yang sangat hebat dan sarat dengan perkongsian ilmu tanpa batasan.

Dalam bisnes ada masa kita jatuh dan bangun. Di saat kita jatuh, kita sangat perlukan sebuah kumpulan yang boleh memberi sokongan yang padu tanpa mengira kita berada di tangga mana sekali pun.

SMS/Whatsapp ke 019-722 8520 untuk mendaftar dengan kumpulan Freedom Family (anak kumpulan iReach).

Atau

Boleh isi form ni untuk saya hubungi anda.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Laila Ismail

 

 

 

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge