bisnes dari rumah menguntungkan

Bisnes Dari Rumah Dengan Pendapatan Lumayan

Betul ke bisnes Shaklee ni memang boleh buat duit dari rumah? Hanya buat online je pulak tu.

Ya, betul.

bisnes dari rumah menguntungkan

Tak percaya? Jom tengok saya kongsikan satu persatu apa yang Shaklee boleh bagi dengan bisnes Shaklee ni.

1. Cash Bonus

Cash bonus ni terbahagi kepada 2.

Yang pertama ialah untung runcit yang kita dapat daripada setiap jualan kita. Jualan untuk mereka yang bukan ahli adalah dengan harga runcit. Jadi kita boleh dapat untung runcit daripada setiap jualan kita kepada mereka yang bukan ahli.

Ini adalah etika jualan Shaklee, mereka yang tidak mendaftar sebagai ahli mesti dijual dengan harga runcit.

Yang kedua ialah bonus yang Shaklee berikan setiap bulan berdasarkan jualan kita untuk bulan tersebut.

Cash bonus yang Shaklee berikan adalah sehingga 21% setiap tengah bulan. Ianya bermula dari 5% sehinggalah ke 21% mengikut jualan bulanan kita. Makin banyak kita jual, makin banyak kita dapat bonus.

bonus shaklee lumayan

Bonus paling minimum sebagai leader (Supervisor) dalam bisnes Shaklee adalah lebih kurang RM1700 ke atas. Siapa nak bagi kan duit macam ni tiap-tiap bulan kan?

2. Car Bonus

Bonus yang dibayar setelah kita berjaya menamatkan cabaran Program Car Bonus yang agak mencabar selama 3 bulan atau 4 bulan. Alhamdulillah jika kita berjaya melepasi cabaran ni, kita berhak mendapat car bonus setiap bulan mengikut terma dan syaratnya.

Memang kena kerja keras untuk dapatkan Car Bonus ni, bila dah lepas kriteria untuk dapatkannya memang rasa sangat puas hati dan berbaloi-baloi usaha kita tu.

Car Bonus yang paling minimum adalah RM550 dan ke atas.

bisnes dari rumah menguntungkan

3. Travel Bersama Shaklee Yang Bertaraf 6 Bintang

bisnes online dari rumah menguntungkan

Dengan pengumpulan jumlah mata tertentu, Shaklee menyediakan trip bertaraf 6 bintang di dalam dan luar negara. Shaklee bukan sahaja menyediakan penginapan yang mewah-mewah, tetapi layanan dan juga lengkap dengan duit makan.

Yang terkini ialah percutian ke Langkawi bertaraf 6 bintang tajaan Shaklee. Boleh klik link di bawah untuk cerita penuh tentang trip Langkawi.

Trip Langkawi 6 bintang

Ini pula tips ke luar negara. Masa ni Shaklee bawa ke Jepun. Seronok tengok layanan taraf 6 bintang. Makanan halal pun siap disediakan.

Trip Jepun Layanan Terbaik Shaklee

bisnes online dari rumah menguntungkan

bisnes online dari rumah menguntungkan

Ternyata bisnes Shaklee ni memang menguntungkan untuk mereka yang rajin berusaha. InshaAllah. Setiap orang ada peluang untuk mencuba dan berjaya mendapatkan apa sahaja yang Shaklee sediakan.

Dulu saya menjalankan bisnes Shaklee ni secara part time sambil bekerja. Alhamdulillah sekarang ni saya menjalankan bisnes Shaklee yang beri pendapatan lumayan ni sepenuh masa sambil menjaga anak-anak syurga di rumah.

Ramai tertanya-tanya, mudah ke bisnes Shaklee ni sebab sambil jaga anak pun boleh buat. Part time pun boleh buat. Ni haaa, ciri-cirinya. Memang mudah nak buat bisnes ni sebab semuanya kita boleh buat secara online dan banyak support dari Shaklee dan juga kumpulan kita.

Bisnes Shaklee : Ciri-ciri Bisnes Modal Rendah Yang Mudah Dijalankan

Syarat nak bisnes Shaklee ni hanya daftar sebagai ahli Shaklee sahaja. Anda terus boleh mulakan bisnes Shaklee ni. Boleh daftar ahli di sini ya. Klik link di bawah.

Borang Daftar Ahli Shaklee

Jemput hubungi saya untuk mulakan bisnes online anda hari ini. Hanya dengan satu klik sahaja anda boleh terus whatsapp saya.

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge