Panduan berpantang sendiri

Untungnya Berpantang Dengan Set Bersalin Terbaik Di Pasaran. Ibu Cergas, Susu Ibu Lancar!

Waktu berpantang adalah antara waktu paling kritikal bagi ibu lepas bersalin terutamanya untuk minggu pertama dan kedua. Lebih-lebih lagi untuk ibu yang terpaksa berpantang sendiri tanpa pembantu atau ahli keluarga yang lain di rumah.

set bersalin terbaik 2018

Tips Berpantang Sendiri

Badan Bertenaga, Susu Ibu Lancar Dengan Set Bersalin Shaklee

Saya kongsikan ikhtiar dan pengalaman berharga ibu-ibu muda ini untuk pastikan badan cergas dan penghasilan susu ibu lancar sejurus selepas kelahiran.

Pengalaman #1 :

Selepas keluar dari wad, saya terus amalkan Vivix dan Set Bersalin Shaklee. Vivix tu saya doublekan dos supaya lebih cepat sihat.

Alhamdulillah,

-luka jahitan sembuh tak sampai 10 hari pun.
-susu ibu pun meriah dan lancar
-badan bertenaga je walaupun kurang rehat
-cergas sepanjang berpantang

-Puan Zaleha, Skudai Johor-

Ini ialah gambar beliau selepas pantang. Tak nampak pucat langsung pun walaupun tanpa make up.

set bersalin terbaik 2018

Pengalaman #2 :

Lepas bersalin, saya menangis sebab sukar untuk duduk dengan selesa akibat dari jahitan luka bersalin. Nak duduk pun tersenget-senget. Nak susukan baby lagi kan? Baby baru lahir ni kan menyusu kerap, setiap kali itulah rasa nak menangis. Memang menangis pun! Sebab sakit sangat. Huhu

Saya amalkan Vivix 3 hari berturut-turut. Alhamdulillah, terus hilang rasa sakit. Mujur ada Vivix yang boleh bantu.

-Puan Ainul Fadzilah Mustafa-

Pengalaman berpantang yang manis tanpa sebarang masalah membuatkan ibu-ibu dapat menghasilkan susu ibu dengan lancar. Selain tu, ibu dapat jaga diri dengan lebih baik. Nak berpantang bersungguh-sungguh pun lebih semangat. Paling penting tiada masalah kemurungan atau meroyan semasa berpantang. Mintak-mintak dijauhkan.

Klik sini >>> Pengalaman Berpantang Tanpa Komplikasi <<<

Cara Beli Set Bersalin Shaklee Dan Vivix Untuk Berpantang

Boleh terus buat pembelian dengan klik gambar di bawah.
Set pantang ibu bersalin

Beli set bersalin untuk cepat bertenaga

Harga Set Bersalin ni ialah RM707.70. Anda layak mendapat diskaun sehingga 20% dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee. Yuran keahlian Shaklee adalah RM68.90 sahaja. Pendaftaran sebagai ahli ini akan diuruskan oleh saya 100%. Jadi, jangan risau ya.

Cara Daftar Ahli Shaklee

Sila isikan borang daftar ahli di bawah.

Isi Borang Ahli Shaklee Untuk Dapat Diskaun

Cara Beli Vivix

Klik gambar dan anda boleh buat pembelian menggunakan kad debit atau kad kredit anda.

suplemen terbaik di pasaran

Tunggu Dulu!!!

Sepanjang Disember ni ada promosi Vivix yang sangat berbaloi-baloi tau. Beli 6 PERCUMA 1 botol dan juga Beli 2 botol dengan diskaun 5%.

Baca sini : Beli Vivix Dengan Harga Murah Tanpa Perlu Survey Dah

Boleh hubungi saya di 019-722 8520 jika ada sebarang persoalan ya. Atau klik sahaja gambar di bawah untuk Whatsapp direct tanpa perlu simpan nombor handphone saya.

Cara beli vivix murah

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge