ubat darah tinggi tanpa dadah

Berjaya Menurunkan Tekanan Darah Tinggi Dan Kini Bebas Ubat

Saya kongsikan kisah Puan Arbayiah, 53 tahun yang kini bebas daripada tekanan darah tinggi selepas 4 tahun terpaksa mengambil ubat darah tinggi. Beliau konsisten mengambil Vivix dan Ostematrix selama 5 bulan dan dapat melihat kesan penurunan tekanan darah tinggi yang beliau hidapi.

Dulu terpaksa ke hospital setiap 1-2 bulan tetapi kini cuma 6 bulan sekali sahaja. Syukur Alhamdulillah. Beliau sangat gembira dengan perubahan kesihatan beliau yang semakin baik.

Berjaya Menurunkan Tekanan Darah Tinggi Dengan Vivix Dan Kini Bebas Ubat

Ubat turunkan tekanan darah tinggi

Saya ingin berkongsi pengalaman saya mengamalkan Vivix kerana masalah darah tinggi, sakit tumit dan cepat penat.

Saya pernah mencuba pelbagai suplemen, berjumpa doktor dan membeli produk lain seperti Jus Nusantara, Jus dari produk Zhulian dan macam-macam lagi. Doktor juga membekalkan ubat-ubatan setiap kali selepas check up..
Saya mula mengenali Shaklee melalui phamplet yang dibawa pulang oleh anak saya, Nurliyana. Beliau merupakan seorang pengedar Shaklee. Saya juga turut membuat pembacaan di Internet untuk mengetahui kandungan Vivix serta membaca testimoni-testimoni di Internet.
.
Saya mengambil 1 sudu teh Vivix setiap pagi. Selain Vivix, saya turut mengambil Ostematrix setiap hari. Selepas 5 bulan mengamalkan kedua-kedua produk ini secara konsisten, bacaan darah tinggi saya telah menurun dan dulu setiap 1-2 bulan saya perlu pergi ke klinik untuk check up, kini cuma 6 bulan sekali sahaja. Saya juga telah menghabiskan 2 botol Vivix dalam tempoh 5 bulan ini..

Saranan anda saya untuk pembaca yang mempunyai masalah seperti saya, minumlah Vivix untuk kesihatan yang menyeluruh. Saya berasa sangat gembira kerana bacaan darah tinggi saya telah berkurang bacaannya. Saya juga sangat berpuas hati sebab dengan Vivix ini saya tidak lagi perlu mengambil ubat-ubat lain. Ianya memudahkan saya yang tak suka sangat makan ubat ini.
.
Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada anak saya kerana memperkenalkan Vivix kepada saya. Selama 4 tahun saya menghidap darah tinggi ini, akhirnya saya bebas. Malah berat badan saya juga turun dengan banyak selepas mengamalkan Vivix.

-Puan Arbayiah, 53 tahun dari Selangor-

Kredit : SuperMom

Cara Beli Vivix

Klik gambar di bawah untuk buat pembelian secara online.

Cara turunkan kolesterol dengan berkesan

Tunggu Dulu!!

Ada berita baik untuk anda sepanjang November ni. Pembelian 2 botol Vivix sepanjang November 2017 ni, anda boleh dapat diskaun 5%.

Cara beli vivix murah di pasaran
Vivix murah TERHAD bulan November sahaja.

Selain itu, anda juga layak mendapat :-

keahlian PERCUMA
penghantaran PERCUMA
CASH BACK bernilai RM36.10

Whatsapp saya dengan hanya 1 klik.

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge