Berjaya Menurunkan Kolesterol Dengan Cepat Tanpa Perlu Makan Ubat

Apabila disahkan kolesterol tinggi dalam darah, memang menjadi satu kegelisahan dan debaran untuk sesiapa sahaja. Apatah lagi jika terpaksa makan ubat hospital setiap hari tanpa boleh ‘skip’ langsung. Tambah-tambah lagi jika yang berkolesterol tinggi itu adalah pasangan kita atau ahli keluarga kita. Memang rasa tak senang duduk dan MESTI nak bantu untuk turunkan masalah kolesterol tinggi ni kan.

Kenapa kita perlu prihatin terhadap kolesterol tinggi ni? Kerana orang yang berkolesterol tinggi ini berisiko tinggi terkena serangan jantung atau strok.

Rawat kolesterol tanpa ubat

Kita ikuti pengkongsian daripada Puan Noor Azmiah yang suami beliau, Encik Huzair disahkan kadar kolesterol dalam darah yang sangat tinggi dan disarankan untuk mengambil ubat oleh doktor. Apa yang beliau telah lakukan untuk menurunkan kolesterol tinggi dalam masa sebulan sehingga tidak perlu mengambil ubat-ubatan dari doktor. Alhamdulillah.

Kisahnya bermula apabila suami saya, disahkan kadar kolesterol dalam darahnya terlalu tinggi dengan bacaan 13.0 (normal 5)….bacaan hati atau Alt pula 100+ (normal 41) yang mana pada tahap merbahaya dan risiko tinggi utk serangan jantung atau strok. Masa pemeriksaan di Klinik Kesihatan (KKM) mmg doktor juga terkejut dengan bacaan tersebut dan minta refer ke hospital. Tapi, suami minta utk tangguhkan sebulan sbb suami seboleh2 tak mahu bergantung pada ubat ubatan dr hospital. Masa tu mmg risau sgt…

Sebelum membuat pemeriksaan suami saya mmg hadapi sakit sakit badan, lesu dan kalau lihat raut wajah pun tak ceria. Saya memulakan misi google mencari produk Shaklee utk kolesterol…beli dan terus jadi ahli. Maka sejak dr hari pertama terima produk itu, dengan konsistan makan set kolesterol terdiri dr Omega, lecithin, garlic dan saya add on Alfalfa sekali makan berdua (walaupun saya xde buat pemeriksaan tapi pemakanan kami sudah tentu sama) jadi saya pun makan sama…

Genap 1 bulan suami ulang buat pemeriksaan darah semula mmg agak berdebar juga sbb takut kena telan ubat klinik setiap hari…But, Amazing! Its really works! Kolesterol dr bacaan 13 turun kepada 6.2, walaupun belum bawah tahap normal tapi separuh dr bacaan pertama….Alt atau liver function pula…turun kepada 43…hampir juga keparas normal…dan doktor sgt kagum dengan keputusan itu…gembira sgt bila doktor minta suami teruskan makan produk shaklee. Dan kami yakin dengan izin Allah, masalah ini dapat diatasi jika kami teruskan pemakanan sihat dan supplemen Shaklee.

Waktu suami saya buat pemeriksaan kedua saya tak turut serta. Disebabkan gembira…suami siap minta doktor tuliskan bacaan sebelum (pemeriksaan pertama) dan selepas (pemeriksaan kedua) untuk tunjuk pada saya. Keratan kertas tu saya sertakan dibawah.

Turunkan kolesterol dengan shaklee
Encik Huzair yang BERJAYA menurunkan kolesterol tanpa perlu makan ubat.

Beliau mengamalkan Set Kolesterol yang terdiri daripada Garlic, Omega, Lecithin dan Alfalfa.

Sila klik gambar di bawah untuk buat pembelian mudah dengan menggunakan kad kredit atau kad debit anda.

beli sekarang

Anda juga boleh hubungi saya untuk membuat pesanan Set Menurunkan Kolesterol Dengan Cepat ini.

Selain itu anda boleh juga dapatkan produk yang menghalang kolesterol jahat masuk ke dalam darah anda dengan mengambil Phytocol-ST.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

 

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge