Berjaya Menghilangkan Jerawat Batu Dalam Masa 4 Hari

Jerawat batu hilang dalam masa 4 hari? Jerawat batu yang keras kejung tu? Boleh percaya ke??

Haaa.. jom kita tengok tuannya. Cantik molek orangnya.

hilangkan jerawat batu cepat

Jerawat batu ni kalau dah keluar, memang nak kena tunggu je dia ‘masak’, baru boleh nak sentuh dan nak buat apa2. Selagi tak masak, memang dia membengkak je kat muka tu. Dah laa sakit kan? 🙁

Apa Rahsia Brigett Boleh Hilangkan Jerawat Batu Dalam Masa 4 Hari?

1. Makan makanan berkhasiat

2. Detoks Shaklee

Baru je 4 hari detoks Shaklee,

hilangkan jerawat batu cepat

  • Dah mengecut semua jerawat batunya.
  • Kulit tidak kusam lagi
  • Badan lebih bertenaga dan tidak lemau-lemau lagi
  • Badan tidak mudah masuk angin.

Itu baru 4 hari projek detoks Shaklee. Kalau dah cukup 7 hari pasti muka licin dan halus mulus kan? Badan pun pasti lebih bertenaga dan cergas.

Apa Detoks Shaklee Ni?

Detoks ni adalah selama 7 hari dengan menggunakan produk detoks dan pelan pemakanan yang telah disediakan. Selain daripada tu, projek detoks di dalam kumpulan saya bakal dapat keistimewaan berikut.

-Anda dijemput ke Secret Group khas untuk ahli detoks.

-Perkongsian testimoni mereka yang dah buat detoks.

-Menu/resepi yang sesuai dan sedap untuk detoks.

-Tips yang best dan berkesan untuk detoks seluruh badan.

BONUS!!!!

Resepi-resepi Eat Clean yang juga sesuai untuk detoks. Ia bukan sahaja sihat, tetapi SEDAP!!!

Rahsia Cepat Kurus untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan dengan cepat tanpa berlapar.

Tinggal lagi 2 bulan je nak raya ni kan. Sangat sesuai untuk buat detoks sekarang ni. Bulan depan dah puasa, dapatlah detoks dengan cara puasa pulak kan.

Whatsapp ke 019-722 8520. Kita detoks sama-sama. Nanti rasa kita cantik sama-sama. 🙂

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge