Benarkah Vivix Membantu Menurunkan Berat Badan Dengan Cepat Dan Pantas?

Sejak mulakan eat clean pertengahan bulan Feb yang lepas, saya memang ambil Vivix untuk naikkan metabolisme dan seterusnya berharap dapat turunkan berat dengan cepat. Alhamdulillah, memang kesannya cepat. Dan berat turun pun memang cepat.

Saya amalkan eat clean dan beberapa suplemen selama 21 hari, berat saya turun sebanyak 5.4 kg!! Alhamdulillah! 😎

Berat sebelum Projek Kurus 2016 : 80.7 kg 

Berat selepas 21 hari : 76.3 kg

Jumlah penurunan selama 21 hari : 5.4 kg

Turun berat dengan cepat
Turun 5.4 kg dalam masa 3 minggu.

Cepat kan? Seminggu tu turun hampir 2 kg. Apa sebabnya?

Turunkan 5.4 kg Dalam Masa 21 Hari!

Pertama : Pemakanan

Makan cara sihatlah, iaitu EAT CLEAN. Boleh cek kat sini apa itu Eat Clean ya. Klik link di bawah.

Konsep Eat Clean Yang Sangat Mudah Dan Mengenyangkan

Kedua : Senaman

Turun berat dengan cepat

Senaman ni memang perlu. Tapi awal2 dulu ni saya tak dapat nak bersenam secara rutin pun sebab lutut dah cedera. 3 hari je sempat buat Skipping. Lepas tu lutut dah jammed! Huhuhu… 😥
Sebabnya badan terlalu berat. Sedihkan? Mula-mula tu memang excited nak bersenam seperti yang cikgu ajar. Lepas tu dah tak boleh teruskan dah. So sepanjang 21 hari tu saya hanya bersenam ringan iaitu briskwalking dan kayuh basikal. Untuk orang-orang yang terlebih berat macam saya ni, awal-awal jangan pulun yang lompat-lompat dulu, Buat senaman yang tidak menekan pada lutut dan kaki. Contohnya Squat, Plank, Burpee, Butt Kicks dan pelbagai lagi senaman yang boleh dilakukan. Yang perlu dielakkan ialah Skipping, Jumping Jacks dan apa-apa senaman yang perlu melompat. 😛

Ape benda exercise pelik2 ni? hehe, saya pun baru tahu jugak. Caranya memang kena guna Encik Google jelah. Hihihi

Ketiga : Suplemen

Untuk suplemen ni saya memang ambil secara konsisten. Memang sangat membantu saya untuk turunkan berat dengan lebih cepat walaupun hanya bersenam ringan. Ini adalah suplemen yang saya ambil secara konsisten.

Turun berat dengan cepat
Saya tambahkan Garlic dalam Set Kurus Basic saya kerana masalah lemak yang sangat tinggi di samping Garlic berfungsi sebagai antibiotik semulajadi.

1. Set Kurus Shaklee

2. Vivix

Vivix ni memang sangat membantu dalam proses saya menurunkan berat badan. Sebelum ni saya susah nak berpeluh walaupun orang lain dah kepanasan. Sekarang ni memang cepat berpeluh. Bukanlah berpeluh secara berlebihan tapi sesuai mengikut keadaan.

Benarkah Vivix Membantu Menurunkan Berat Badan Dengan Cepat? Jika Ya, Bagaimana?

Memang BENAR, Vivix membantu menyelesaikan masalah berat badan yang dihadapi oleh ramai rakyat Malaysia. Vivix mengandungi Resveratrol yang mempunyai kadar antioksida yang tinggi.

1. Resveratrol meningkatkan keupayaan otot untuk menyerap gula dan mengelakkan lebihan gula disimpan dalam lapisan lemak.

2. Resveratrol mengelakkan pembentukan tisu lemak dan mengurangkan simpanan lemak dalam badan.

3. Resveratrol juga meningkatkan keupayaan otot untuk bekerja dengan lebih kuat seperti bersenam melebihi mereka yang tidak mengambil vivix/suplemen.

Jadi, saya menyarankan agar mengambil Vivix sebagai suplemen tambahan kepada Set Kurus. Memang berkesan dengan lebih cepat.

Cepat kurus dengan vivix

Ambil peluang bulan terakhir promosi Vivix Twin Pack. Beli 2 botol dapat diskaun 5%. Bulan depan dah kembali ke harga asal. Rugi kalau tak ambil peluang ni tau. Sebab apa? Jimat sehingga RM241.

vivix murah

#1 Keahlian Shaklee PERCUMA (bernilai RM75.90)

#2 Kos penghantaran PERCUMA (bernilai RM10.60)

#3 Diskaun 5%!

#4 CASH BACK bulan depan sebanyak 5%!

Hubungi saya hari ini untuk dapatkan Vivix anda dengan penjimatan sehingga RM241. SMS/Whatsapp ke 019-722 8520.

ID : 854299

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge