cara mudah mulakan bisnes shaklee

Belajar Bisnes Guna Blog Dengan Cikgu Laila

Sejak 2016, orang kata aHkak sinonim dengan projek turunkan berat, eat clean, projek selim, kurus cara sihat, kurus dengan Shaklee dan yang seumpama dengannyalah.

cara bisnes guna blog

Sehingga lahirnya nama akakSelim yang diinspirasikan oleh Mami Lyna dan teman baik Khdeejah Hasmad. Terima kasih korang😘
Alhamdulillah nama tu melekat bukan sahaja gelaran di alam maya, tetapi di luar juga sehinggakan ada rasa sedikit segan sebab belum betul-betul slim pun kannn. Hehe.

Namun dengan panggilan tu dah macam doa kan, berjaya aHkak turunkan berat 20kg. Syukur. InshaAllah akan terus memberi inspirasi untuk mereka yang nak kurus 2018 ni.

Dan InshaAllah tahun ni aHkak ada misi baru juga selain nk selimkan kawan-kawan.
aHkak nak bantu kawan-kawan yang nak buat bisnes secara full time atau part time dengan menggunakan blog.

aHkak dah sediakan modul untuk semua bakal bisnes partner dalam team FREEDOM FAMILY untuk mula belajar dari asas bina blog sehinggalah boleh jana pendapatan menggunakan blog.
Jadikan blog kalian sebagai mesin duit setiap hari.
InshaAllah.

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge