Cara atasi slip disc

Akhirnya Mak Sembuh Slip Disc Setelah Menderita Berbelas Tahun

Ini adalah kisah mak Khadeejah Hasmad. Beliau dah lama rasa sakit pinggang yang melampau akibat slip disc. Sakit pinggang yang diceritakan tu lebih sakit daripada orang yang sakit pinggang masa mengandung yang sarat tu. 😕

Cara sembuhkan slip disc

Tak dapat saya bayangkan rasa sakitnya tu. Namun, saya faham juga sedikit sebanyak bagaimana sakitnya orang kena slip disc ni sebab suami saya pun kena slip disc jugak. Kalau sakitnya tu tetiba datang akibat terbuat kerja berat atau bersukan, memang langsung tak boleh bangun pun. Pernah sekali tu sakitnya kena semasa saya mengandung, saya pula yang kena papah dan bawa dia ke hospital. Sedih dan risau juga tengok orang kesayangan kita sakit macam tu.

Berbalik kepada kisah mak Khadeejah Hasmad ni, beliau sakit pinggang yang teramat sangat sehinggakan nak tunduk ambil bawang pun tak boleh. Solat pun terpaksa solat duduk je.

Beliau berjumpa doktor dan terpaksa buat pembedahan untuk memasukkan Titanium ke bahagian tulang belakang. Tujuannya adalah untuk sambungkan tulang dan luruskan tulang . Dan beliau juga sanggup ke sana sini untuk berubat sebab sakit pinggangnya masih ada lagi. Efek slip disc ni memang sangat teruk.

Disebabkan masih juga sakit pinggang, beliau mencuba kolagen Shaklee dan Vivix yang dihadiahkan oleh anaknya. Kolagen Shaklee dan Vivix ni adalah suplemen tau. Bukan ubat, jadi ambil masa juga untuk pulihkan rasa sakit slip disc tu.

Selepas 6 kotak kolagen dan diambil bersama-sama Vivix, mak Khadeejah Hasmad akhirnya sembuh dari derita slip disc tu. Alhamdulillah. Sekarang merata-rata boleh travel ke sana sini. Bayangkan sendirilah boleh berjalan ke Jepun dan Korea tu kan. Kalau kita travel ke sana, memang banyak nak kena berjalan kaki.

Cara Nak Order Kolagen Shaklee Untuk Pulihkan Slip Disc

Klik gambar di bawah untuk buat pembelian menggunakan kad debit atau kad kredit anda.

Cara rawat slip disc

Nak Harga Lebih Murah?

Daftar sebagai ahli untuk dapatkan diskaun sehingga 20%. Beza harga antara harga runcit dan daftar sebagai ahli ni hampir mencecah RM100 juga tau. Jadi dapatkan penjimatan dengan daftar sebagai ahli Shaklee. Selain diskaun, anda boleh dapat bermacam-macam lagi faedah sebagai ahli Shaklee.

Baca Cara Jadi Ahli Shaklee dan isi borang di bawah ya.

Borang Jadi Ahli Shaklee

Boleh whatsapp saya hanya dengan 1 klik.

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge